בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אז קודם כל תשובה לאורית-אין כל מניעה שיצאו בניידת בני משפחה!! אתמול נתמזל מזלנו. קבלנו ניידת חדשה, תרומת יהודים באמצעות הסוכנות. משהו-משהו, טויוטה קורולה, חדשהף מבריקה, בקיצור תענוג אמיתי. מזגן, רדיו דיסק ובעצם מה לא!! יצאנו אשתי הבן ואני. המב"ס תדרך וביקש במיוחד שנסייר בחוף הצוק. כבר בדרך לשם מצאנו בין החולות "רנו קונגו" של רשות הדואר. דיווחנו לסיור והמתנו לבואם. שוטר הסיור היה גס רוח במיוחד, ובסיום המשמרת, כשפגשנו אותו בתחנה ירדנו עליו ועשינו לו סדרת חינוך. (זו פריבילגייה שיש רק לזקנים כמונו!!) בהמשך הסיור נקראנו לעזרה באירוע של מציאת גופה בדרום ת"א, אך לא קבלנו אישור מהמב"ס לחצות את העיר לאורכה. חבל!! הלך ה"אקשן"!! רפ"ק יהודית-אשמח לספק פרטים לגבי התנהגותו הגסה של שוטר הסיור. מדובר בראש משמרת סיור ערב.

buzy01

New member
אין מניעה כל עוד כולם מתנדבים

כולם צריכים להיות רשומים ביומן על מנת שהביטוח יכסה אותם במקרה של תאונה בזמן הפעילות. ניידת זה לא - יום כיף משפחתי ! כמו כן, ניידות סוכנות, מיועדות אך ורק למשא"ז ומוגבלות ל-100 ק"מ ביום! אסור לבצע בהן מרדפים ! אסור להן לצאת מתחום העיר ! אסור לשוטרים או סק"מ לנהוג בהן !

buzy01

New member
סיור משפחתי בניידת

כולם צריכים להיות מתנדבים ורשומים ביומן על מנת שהביטוח יכסה אותם במקרה של תאונה בזמן הפעילות. ניידת זה לא - יום כיף משפחתי ! כמו כן, ניידות סוכנות, מיועדות אך ורק למשא"ז ומוגבלות ל-100 ק"מ ביום! אסור לבצע בהן מרדפים ! אסור להן לצאת מתחום העיר ! אסור לשוטרים או סק"מ לנהוג בהן !

נכון בועז!!

במקרה דנאן, שלושתינו מתנדבים (בממוצע פעם בשבועיים), בעלי תעודות שוטר מתנדב וכמובן שלושתינו רשומים ביומן. זה שאנו מאותה משפחה מגביר את החוויה לגבינו ופותר בעיה למב"ס שבשיחת טלפון אחת משיג 3 מתנדבים (שבמקרה גם תמיד נענים בחיוב)!!

Super Go

New member
בקשר לשוטר גס הרוח...

אני מכיר את הסיפור, והוא בטיפול - אל תדאג. תן למערכת לעשות את שלה, לא שוכחים אותכם ועם המב"ס שלכם אין לכן מה לדאוג.

Super Go

New member
אני יודע על מי אתה מדבר...

אני יודע על מי אתה מדבר, והתכוונתי שיש לכם מפקד בסיס שלא מזניח את המתנדבים ולא אכפת לו לנהל מלחמות בשביל מתנדבים, לכן אמרתי לך שאין לכם מה לדאוג ושהנושא יטופל. בכל מקרה, יש גם שוטרים כאלה מערכת למרות שהם לא הרוב. ובאזור שלכם (ואני מכיר אותו מציין) חוץ מ-1 או 2 כולם מאוד אוהבים את המתנדבים ומעריכים אותם.

אלבה

New member
ממתי בצהלה יש סיור?

אתה מתכוון אולי לתא"צ (תחנה אזורית צפון באפקה)

משאז

New member
טעות קטנה....

לסק"מ - סגל קבע מ-ת-נ-ד-ב מותר לנהוג בניידת הסוכנות, לשוטרים אין ביטוח ואישור לנהוג ברכב.

buzy01

New member
ממליץ לך לבדוק שוב

אסור לעשות נסיעות מנהלתיות בניידת סוכנות !! אם איש סק"מ נרשם למשמרת ביומן ויוצא כמתנדב מן המניין, הרי שדינו כדין מתנדב.

תודה רבה על שהוספת לידע הכללי שלי

תודה שתיקנת אותי כי חשבתי אחרת ! שתמשיכו להנות ביחד ולהתנדב כול הכבוד . יישר כח

למעלה