בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo24.gif

לכולם! שיהיה לנו יום נחמד ושקט! 17 יום בלבד נותרו לספירה...

חייםלוי

Member
מנהל
בוקר טוב לך ולכולם.

אולי גם אני לספור. הבת שלי מתגייסת באוגוסט.

חייםלוי

Member
מנהל
היא תהיה מדריכת אוכלוסייה אזרחית

לשעת חירום, כלומר ללכת לבתי ספר ולהדריך אותם בכל הקשור לשעת חירום. אתה כבר יודע לאן אתה מתגייס?

../images/Emo4.gifלא ממש

בגלל שהגיוס נדחה בכל כך הרבה זמן, שכבר העלו לי פרופיל הצבא לא נתן לי מנילה ולא זימונים. אני מתגייס לגיוס כלל צהלי. זו הדאגה העיקרית שלי שאין לי שמץ לאן אני מיועד. אני מאד מעוניין להגיע ל8200 או לאמ"ן אבל יש איזה חוק צבאי מרגיז שטוען שחיילים עם בעיות נוירולוגיות מנועים מקורסים של מודיעין, אני יכול להגיע לתפקיד ללא קורס שהוא ברוב המקרים בסיסי ולא מספק. אני יודע שתמיד יש יוצאי דופן ואני כרגע מנהל מאבק להשתחל למשבצת הזו.

חייםלוי

Member
מנהל
אל תתייאש. אני הייתי בהתחלה - כמה

חודשים ואחרי מאבק, כבר בתוך הצבא הגעתי ל 8200 ושם שירתתי.

אני לא מתכוון

אחרי שניהלתי איתם כזה מאבק ממושך כדי להתגייס אני לא מוכן שייגיסו לתפקיד לא מספק. הראיתי מספיק מוטיביציה ונחישות כדי לשרת בתפקיד משמעותי, לא מפחד מעבודה קשה פשוט רוצה תפקיד מעניין וחברה טובה מסביבי.

חייםלוי

Member
מנהל
צודק לגמרי. תדע רק שאפשר גם

להמשיך להיאבק בתוך הצבא. גם הבן שלי הגיע בהתחלה למשהו שלא רצה - לתותחנים, סיים שם מסלול ואז הצחיל להיאבק כדי לצאת ולהיות חי"רניק. הוא הצליח בכך. אני, כמובן, מאחל לך שלא תצטרך את זה ותקבל תפקיד טוב.

העיקר שיהיה טוב

אני עוד לא ממש מעכל שעוד שבועיים וחצי אני מתגייס.. אם הייתי יכול הייתי מכוון את הלוח שנה כמה חודשים קדימה, אני רוצה כבר להיות חלק אינטגרלי מהמערכת.. את ההתחלות אני לומד לאהוב רק בסיום..

ufo11

New member
לא ראיתי שפתחתם כבר שרשור

בוקר טוב:) סליחה... שיהיה יום מקסים:) נשיקות למותק:)

חייםלוי

Member
מנהל
בוקר טוב גם לך. ../images/Emo140.gif אצלי אגב הבוקר

מתחיל ב- 5:15. אז אני מתעורר.

חייםלוי

Member
מנהל
צריך להגיע לעבודה. אני גר בגוש דן

ועובד בירושלים ואני רוצה להגיע לפני הפקקים בכניסה לירושלים.

ufo11

New member
הבנתי אותך...טוב...העיקר שאתה

מספיק לפני כל הפקקים.

למעלה