בוקר טוב

בוקר טוב לכולם, בוקר דיתוש../images/Emo25.gif

הנה, חם!!!!! קמתי להפסקת חשמל מפחידה שזעזעה את כל העיר. נראה שמהו התפוצץ (בגלל הרעש) ליד הרחוב שלי. הגעתי למפעל מוקדם בתקווה שכאן יש חשמל ויהיו מזגנים אבל נאעאאאאאדה!!!. עכשיו חזר החשמל ובתקווה שישאר. שיהיה לנו בוקר טוב

עציון

New member
אם כל כך חם באילת, אז למה

כולם נוסעים לשם? מה, לא יוצאים מהמלון? זה נקרא חופש? אצלינו הלחות היא זו שמכניעה את עולם. הלחות. לא החום. בעצם זה ההבדל בין: "חמות" ל---"לחות". כולו אות אחת....

בוקר טוב גם לך איש

למה כולם נוסעים? ענית כבר על השאלה בעצמך. הלחות שלכם הורגת והחום כבר בכל הארץ. אז אם כבר למות אז למה לא לבחור איפה??????????? אצלנו הלחות היא נמוכה יותר אבל החום מתיש ומטעה. רוב הצפונים שבאים לאילת להתבשל גומרים ביוספטל מחוברים לעירוי. כי מה? החמורים רגילים להבין שכשחם אז מזיעים וצריך לשתות אבל לא מבינים שבאילת אתה מתייבש באיטיות וללא פעולות ההזעה והפעלת הבלוטות לכן גומרים אחרי יום וחצי מחוברים לעירוי בבי"ח (במקרה הטוב)

עציון

New member
סיגל, זה נכון ש....

המים באילת מותפלים? דוקא אני חולק על ההנחה שלך "שאם כבר למות אז למה לא לבחור איפה".... אנשים מעדיפים למות במקום שלח מאשר במקום יבש. עובדה, באיזור המרכז מתים יותר מאשר באילת. לא?(ראית איזו מסקנה באה לי בצ'יק?) שמעתי וקראתי שמחרימים את ספינות הקזינו באילת. אז מה נשאר לעשות בעיר הזו?

מי בדיוק מחרים??

לא חמותי!!! אין לה כסף בשביל הילדים, אבל לסוע לאילת לקזינו, גם במונית ספיישל (100$) מרעננה לאילת - בשביל זה יש!! כלבה!!! מיום ליום אני שונאת אותה יותר!!!

ווואווו, חבר'ה זהירות../images/Emo18.gifנויה

באה בקריזהההההההההההההההההההההה. שמישהו יתפוס אותה וישים לה "זוהרים" על הקו בכדי שלא תנשך היום מישהו. נויה,,,, אני בורחת ממוש!!! אם בא לך להתפוצץ ביחד תקשרי אליי.,

קריזה?

על בעלי והמשפחה שלו. לא עליכם!!! אתמול גם הפסקתי לדבר עם גיסתי, נהייתה יותר מדי דומה לאמא שלה, וכל הזמן מגנה עליה, אז שתהיה איתה. איזו ה-ק-ל-ה!!!! אני מוכנה שתשלחי איזה מחבל מתאבד לבית שלהם, ושיתפוצצו שם כולם!!!

ניני51

New member
נויה, אני מוחה שאת חושבת שחמות

צריכה לדאוג לנכדים גם. זה תפקיד ההורים. חמותך דאגה לילדים שלה. ועכשיו מותר לה להנות. יבוא יום שגם את תהיי במצב של חמותך ותאמיני לי לא תרצי שהילדים שלך ידרשו ממך שתתני לנכדים, במקום לחיות קצת לעצמך. כי כמה שנים עוד נותרו לנו הזקנים לחיות בכייף בלי מחלות קשות? חשבת על זה? אני יודעת שמאוד קשה לך עכשיו. אבל....גם לנו הסבתות מגיע קצת לחיות.

sovlanit

New member
סיגליהיא-הנה עוד סיבה

חשובה לא לסגור את "יוספטל"-... צריך לספר דחוף לקובעי המדיניות-לפני שיהיה מאוחר...חחחחחחח וברצינות- נכון שהרבה אנשים לא שותים מספיק באילת. נכון גם שאחת הסיבות לכך היא ההזעה המועטה. ונכון שזה מסוכן מאוד. אז - שנדע רק בשורות טובות.תמיד. ו...בוקר טוב אדון שוקו צהריים טובים אדון שוקו לילה טוב אדון שוקו. לשתות והרבה -ולא רק שוקו...

שש שבע

New member
תיקון טעות

לא הזעה מועטה, אלא התאדות מהירה של הזעה ולכן לא מרגישים אותה, ואת איבוד המים. כאשר יש לחות גבוהה הזעה לא מתאדה מהר, ולנו יש בנוסף לחום , נחלים של מים על הגוף שרק מוסיפים למצוקה שלנו ולא מקררים אותנו י\מי יודע מה, אבל מה, אז אנחנו מודעים לזה שאנחנו מזיעים.

jif

New member
בוקר טוב לכולם

מתכוננת ליום כיף עם החמות... יום טוב לכולם

מנופ

New member
בוקר טוב לכולם

החום והלחות הורגת גם אותנו, וכשגרים ליד הים זה גרוע יותר. אתמול היינו בהופעות בטיילת ליד הים ופתאום לא היתה לחות, היה ממש נעים. אולי כדאי לעבור לגור בסוכת המציל. שיהיה לנו יום נעים

שיתערבב לכול קוראי הפורום ../images/Emo142.gif

יום המלא באור, אהבה, נתינה, חיוביות והמון המון טוב!!

mariana

New member
בוקר טוב לכם

דיתוש שמעתי שבעלך התקבל לעבודה מזל טוב ושיהיה בשעה טובה
ולשאר חברי הפורום צהריים טובים

למעלה