בוקר טוב...

ניקולי

New member
בוקר טוב...../images/Emo24.gif

לחברי הפורום המקסימים ביותר.. בוקר טוב מה שלומכם?? איך עברה עליכם השבת?? מי כאן בכלל?? ומי לא??? ומה אתם עושים?? בוקר נפלא לכם..
ניקול*

ניקולי

New member
נראה לי

שמערכת שלי מהעבודה דפוקה.. כי אני רואה רק הודעות שלי.. אחרונות קודם ראיתי את של שירן וג'ס ופתאום הן נעלמו לי.. אוףףף אין לי כבר כוח..
ואני מאוד מאוד עייפה..

בוקר טוב לך נשמה שלי

מה קורה ניקולקול ? נורא התגעגעתי... איפה נעלמת לי ???? מה שלומכם ? ולכל החברים היקרים שלי כאן... שיהיה יום נפלא

@@

New member
בוקר טוב ....

הבוקר אני נראת כך
אחרי חודשים שלא שתיתי, חזרתי אתמול לזירה עם הרבה אלכוהול
הכל התערבב לי בבטן והתוצאה היא: 6 או 7 הקאות כול בשירותים מחוץ לבר כמעט ברכב, והראש שלי מפוצץ
זה הסיפור שלי להיום נקווה שיגמר בטוב, כי אני לא יכולה להרים ת'ראש.

black ross

New member
את לא נורמאלית ../images/Emo6.gif

תגידי מה ייגמר עם השתייה שלך

מאו יין

New member
../images/Emo5.gif אמא'לה...

מה זה ? אני פותחת לכתוב תגובה להודעה של ריקי המצ'וגעת.... ופתאום הודעה! לא לגלות איפה נפלו טילים... תוכניות מבצעיות... דיוני קבינט... אלוהים...לאן הגענו...... ועכשיו לתגובה שהתכוונתי לפני שהבהילו אותי עם קולות של מלחמה....
רייייקייייייי....... משוגעת אחת... סוף סוף חזרת אילינו.... ריקי המתהוללת שלנו... רק שהגזמת קצת הפעם לא?!?!?.. אני מקווה שלא היית לבד ושהיה מי שטיפל/ה בך!!! ממי'לה תשתי הרבה הרבה הרבה מים, או תה כדי "לנקות" את הגוף משאריות האלכוהול שלא הקאת... רק לא קפה עם חלב!!!! אוהבים אותך פסיכית חמודה!

mariana

New member
בוקר טוב לכם

איזה שישבת עבר עלינו שישי רק נחתי והיינו בבית וביום שבת כל הצנרת בבית התפוצצה עוד הוצאות שברנו את כל הרצפות ועכשיו צריך הכל חדש אני מאוד מרחמת על ההורים שלי שצריכים להוציא הוצאות מיותרות שיהיה שבוא נפלא ריקי מי זה ביום חמישי שאמר שרואים לך?

ניקולי

New member
אוהו... ../images/Emo124.gif

בוקר טוב בוקר אור.. מה שלומכם?? ריקי אם לא תפסיקי עם כל השתייה הזאת אני אומרת לך בלי נדר אני אקח לך את כל הבקבוקים אפילו את המים המינרליים מה קורה לך???
מיקושקה אצלי הכל בסדר תודה..

@@

New member
מה קרה????

הרי כתבתי לכם שכבר חודשים שלא שתיתי, אז..זאת התוצאה. תודה לכולכן על הדאגה, ומאו יקירה אכן הייתה איתי מישהי אבל רק היה חסר שמישהו יטפל בה
שתיתי 5 כוסות תה ירוק לניקוי הרעלים, את זה עוד ניתן לתקן, אבל הפאדיחה שהייתה אתמול איך אני אתקן את זה
הכל עובר חביבי...
אוהבת
אותכם

מה לא ברור ?

לא מספיק פאדיחה שהיא הקיאה את הנשמה ? חוץ מזה בדיוק רציתי לספר לכם על הסקירה ששר הביטחון נתן בישיבת הקבינט שהשתתפתי, אבל... אסוררר... איזה באסה !!

מאו יין

New member
מיקי...

אני קיבלתי עכשיו מפת ניווט לבונקר של סאדם ממופז ורציתי גם לשתף אתכם אבל איך אמרת?? אסוווורררררר........
אה, כן, והנה פאדיחה יותר גדולה מלהקיא:
להקיא על מישהו אחר!!.....

מאו יין

New member
בטח! שירני...

מנסיון עשיר..... אבל עזבי, בואי לא נחזור לגילאי 16,17 שלי....(למה, זה יהיה מגעיל....).

@@

New member
מאו, תודה על העידוד....

למזלי לא הקאתי על אף אחד, פרט לאוטו, לכביש, למדרגות ולשירותים.

ריקי גם אני ירוקה ...

אבל מקנאה אני מתה לחזור לשתות כמו פעם!!!! היו ימים.... אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם..................... לבריאות ריקי !!!

@@

New member
ג'סוס את מקסימה ....

זאת בחורה כלב
י, אחת שיודעת להעריך את
את הסוטול
ואת כל הצחוק שבעניין
ממש מלכה

ניקולי

New member
אתן לא נורמליות

מה זאת אומרת בחורה כלבבך ריקי?? תגידי לי את חושבת שזה טוב??? נשמה מזל שלא הקאת על איזה עשיר... חליאה לבמבה מה היה קורה אז...
וג'ס תרגעי את צריכה האכיל את מיקה עדין. שום

חבל שהיא לא הקיאה

על איזה עשיר אולי היה לוקח אותה תחת חסותו ואז היה לנו מסיבה....

ניקולי

New member
כמו בסרט..

אישה יפה???????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וויי וויי ריקי.. ריצ'ארד גיר..

למעלה