בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

בוקר טוב ויפה לכולן ולעציון כמובן. אמנם קצת רוחני וקריר הבוקר, שיהיה לכולנו חם בלב. חג שמח, מלא אור וחום שיהיה לכם.
ואם לא אספיק, אז גם שבת שלום.

smagi

New member
וקר טוב ../images/Emo183.gif וגשום לכולנו

וחג חנוכה שמח

עציון

New member
אומיזו. אני תוהה מה זה ה+ ????

אם הכוונה אלי אני שמח ששמת אותי בפלוס....

עציון

New member
קצת רוחני וקריר...????

מה זה קצת? המון רוח. אין חשמל שעתיים. גשם זועף. בחממות בבדולח החתן שלי ניהל מירדף אחר מחבל והרגו. הבן שלי במיקלט. מה זה חם בלב..... ועוד יש לי לארח 17 איש נכון לשעה 13.00..... שבת וחג שמח ושלום.

עדי 4

New member
עציון,שיהיה רק טוב

מקווה שכולם בסדר, הבן נשאר בישיבה בשבת? מה זה,לא באים לשבת חנוכה הביתה? העיקר... חג שמח ושבת שלום. שנעבור שבת שקטה ,נעימה וחמימה. אני אמורה לאכול מחר בצהריים אצל חמותי ונראה לי שבגלל הגשם לא נצליח להגיע לשם.

הגנובה

New member
חג שמח עציון../images/Emo70.gif שהכל עברו בשלום../images/Emo70.gif

כל גשם נרשם השנה כ"גשמי ברכה" - גם הוא זעפני במקצת... אני מאחלת לך שגם חתנך וגם בנך יוכלו לשבת על שולחנך בחג זה ובכל החגים שיבואו עלינו לטובה

חג אורים שמח

חג אורים, הורים, חמים, סבים, סבתות, אחים, אחיות, דודים, דודות ושכנים שכנות וכל עם ישראל חג שמח ומתוק אך לא משמין אגב, היום בתאריך העברי, יוצא יומולדתה של שחר ביתי הגדולה שנולדה בנר ראשון של חנוכה לפני 5 שנים בדיוק אז עד התאריך הלועזי שלה (22.12) אני מאחלת לה הרבה אור בחייה

עדי 4

New member
מזל טוב לשחר.

נחגוג לה פעמיים, עברי ולועזי. שחייה יאירו כמו אור הנרות. שחייה יהיו צבעוניים ושמחים כמו צבעי הנרות העליזים והיפים.

למעלה