בוקר טוב מה שלומכם ? יום שלישי פעמיים כי טוב , מה תכניותיכם ?
א אריאלה פיקסלר אלון New member 15/12/09 #1 בוקר טוב ../images/Emo24.gif מה שלומכם ? יום שלישי פעמיים כי טוב , מה תכניותיכם ?
ש שוב מתחילה מחדש New member 15/12/09 #2 בוקר מעולה! מחכה לי יום עמוס בעשיה ובסופו אנחנו מוזמנים להדלקת נר אצל חברה טובה
ס סמד13 New member 15/12/09 #4 הכול דפוק החג הזה אני במשרד עד שעה 17.00 מהבוקר אין רחמים וזה הייה 20 שניות קיטור יום של זהב לכלולם סמדי
הכול דפוק החג הזה אני במשרד עד שעה 17.00 מהבוקר אין רחמים וזה הייה 20 שניות קיטור יום של זהב לכלולם סמדי
ר רוני ודי New member 15/12/09 #5 בוקר טוב ../images/Emo42.gif בבוקר הייתי ברוזנפלד, קניתי תנור לאמבטיה ומפזר חום חדשים עכשיו בעבודה ואחרי הצהריים יש לי אורחים ללביבות והנאה.
בוקר טוב ../images/Emo42.gif בבוקר הייתי ברוזנפלד, קניתי תנור לאמבטיה ומפזר חום חדשים עכשיו בעבודה ואחרי הצהריים יש לי אורחים ללביבות והנאה.
R rubber duck New member 15/12/09 #6 צהריים ../images/Emo13.gif ואחרי בוקר בעבודה וצוהריים שכללו רכיבת כסאח ולאחר מכן מנוחת הלוחם עוד מעט אהוד יגיע ובערב עוד יוצאים עם חברים שרון
צהריים ../images/Emo13.gif ואחרי בוקר בעבודה וצוהריים שכללו רכיבת כסאח ולאחר מכן מנוחת הלוחם עוד מעט אהוד יגיע ובערב עוד יוצאים עם חברים שרון