בוקר טוב

kdr

New member
שחר פז ../images/Emo42.gif

אני לא צריך אקמולים כדי להיות מסטול. העניין שכשאת תסיימי את האקמול
תחזרי לשפיות .אצלי אפילו אקמול לא עוזר. צריך להיות בריא כדי שהשכנה תקנא.

kdr

New member
למי קראת שפוי ? חתיכת שפויה בעצמך !

שיהיה לך ולכולם יום מאושר. אני מתחיל להשמע כמו בסדנאות ההזויות. מקווה שהבריאות שלך השתפרה ותחזרי להפציץ בבלוג.

kdr

New member
מי חכמה? מי כותבת ביום חמישי מה בישלתם לשבת?

כשהיא עצמה בשלנית תותחית

noa555555

New member
את האף שלך רואים ושומעים עד לכאן,

יחד עם קול ברווז חבוט שבושל במסעדה סינית על כלות, עד כדי כך שאת נשמעת כמו החשמונאי היקר בטלפון. בחיי שתבלבלתי, אין לכם מושג איזה קול....קורעעעעעעע.הייתי בטוחה שטעיתי במספר או משהו.. זותי והווירוסים שלה! דרך הטלפון הדביקה אותי טוטאל. התחלתי להתעטש איך שגמרתי את השיחה איתה, ולא עזר לי כמה שהשתדלתי לקצר כדי לא להדבק וגם שמתי מסכת ניתוח יפנית יפה, כלום,
הזאתי העבירה הכל באפצ'י אחד ענקי, שלא לדבר על הקינוח, אף. חצוצרה פראיירית לידך , יקירתי. ותאמיני לי ששמעתי כבר כמה חצוצרות וכמה טרומבונים במהלך חיי הקצרים, ואת עלית על כולנה. אשת חייל שלי. ביחד. כולם ביחד. נתנו לך שם גם טישואים??? הניקול? כשאמרו נקי לכל התכוונו גם לאף? לא יכולת להדביק את לילי במקומי??? אפצ'י אחד בריא וזה מגיע עד אליה בלי כוונות זדון כמובן, רק עם שוטרים חתיכים צ'יפנדיילים. התקלקל לנו הרמזור ליד הבית, רוצה לעמוד שם בתור אדום???(אני מוכנה להיות הירוק שלך, עם צהוב כבר יסתדרו לבד או שנביא להם ביצה עין). אבל אם ירצו כיכר במקום הרמזור, גם שם - אפשר להעמיד את האף שלך כמו שאני מדמיינת אותו עכשיו
באה מאהבה, כמובן, לא לשכוח. חולה עליך ובריאה עליך ובכלל עליך ואל תשכחי את זה לעולם. תואילי להבריא כבר, גברת אקמול-אופטלגין-ואיך קוראים לשלישי הזה..

הרגת אותי כשחשבת שניסים ענה לך....

סטלנית שלי... האמת היא שאני כעת נראית קצת יותר אימא שלו מאשר אני... וזה רע, כן ?

כן, אני זוכרת שהלכנו אז לטיול לכפר הדרוזי

והמרצה, החבר שלך לימד אותנו את זה, אבל אצלי זה כבר קטע... כל שבועיים בערך אני חולה, הרי הרמה החיסונית של שואפת לאפס. מכה. לא חשוב, יעבור. איך את נשמתי ?

kdr

New member
את הג'ינג'ר לא מכניסים לאף אריאלה, זה לא עוזר

Master Stav

New member
הי את ג'ינג'ית ......

אקמול זה חרא תרופה .....תפסיקי לאכול חרא ....דברי איתי ולכי לעדי ... אסדר לך את הפגישה זה שווה....ובגדול !!! תהיי בריאה נשומה

למעלה