בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo24.gif

הבוקר אני עוברת דירה. אתמול בערב הילדים באו להפרד מהדירה הישנה ולהפרד מהשכנה הנחמדה שלנו. היורש היה באקסטזה לא נורמלית. עד כדי כך שהוא קפץ עלי, חיבק אותי(!!!) ואמר לי שהוא אוהב אותי
אם מבטיחים לי שזה יקרה בכל פעם שנעבור דירה, אני מתחילה לחפש אחת חדשה
ההתרגשות שלי ענקית, הבטן מתהפכת לה. שיהיה לכולנו יום רגוע, נפלא ותהנו הערב במפגש

בוקר טוב ../images/Emo96.gif ../images/Emo120.gif

ובכל מקרה אני בטוח שאת כבר חושבת טובות על השכנים החדשים :)

בוקר מעולה ../images/Emo42.gif

שמ"מיתי - שיהיה לך בהצלחה היום
אני עבדתי כל הערב על העטיפה לספר התורה של הבן הבכור שלי. הבוקר אחרי ההליכה עשיתי גימורים אחרונים. וזו התוצאה
(אני מקווה שהוא ישמח.. הוא יראה אותה אחה"צ).

תודה לכם ../images/Emo13.gif

הוא אכן מאוד שמח
ווינס - תאמין לי - לצב ציירתי שקע בתחתית, פשוט לא רואים את זה כי זה בתחתית
מה קרה לך? כולם בזוגות, חוץ מהפיל. הפילה נכנסה ל yellow להשתין. הוא אמר שהוא לא מחכה לה כדי שיספיק לתפוס תא מוצלח (סתם שקרן. אף פעם אל תאמין לפילים. פשוט נמאס לו ממנה - כל פעם שהיא רואה תחנת דלק היא מבקשת לעצור להשתין). אה. חוצמזה - מקום להתרבות ציירתי מאחורי התיבה. יש שם מגרש חנייה (פשוט לא רואים, התיבה מסתירה).

navy123

New member
בוקר נהדר../images/Emo42.gif. שיהיה מעבר קל ל../images/Emo82.gif החדש../images/Emo140.gif

לילי301

New member
בוקר מקסים ומלא חיוכים..

ושביתך החדש יתמלא באהבה, רוגע, שלווה בריאות ומיליון חלקיקים של אושר שיצבעו את הקירות ...

rev33

New member
בוקר נפלא

ומקסים שיהיה בהצלחה בבית החדש ושיתמלא בהמון אור ואהבה

אופק 3

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

איזה כייף,היום נפגשים. מתחילה מחדש לא מצאת יום אחר לעבור דירה?
בהצלחה ותהני לך.. יום טוב..

oritk2007

New member
בוקר טוב אנשים

ולך מתחילה איזה כיף הפרפרים האלה של המעבר...מקנאה בך... גם אני בעניני שיפוצים ושדרגוגים של הקיים... בע"ה אחרי החגים מתכווננת להתפרע על הבית עם צבע חדש.. כולל נצנצים (כמו מהפרסומת עם "אבל לוש!!!") על גוון לילך בקיר של החדר שינה.. מחכה לערב לפגוש אתכם חבר'ה!!! ובעיקר מחכה לפגוש את אהובתי מהשרון הלא היה לילוש 301 המתוקה שלי!! יהיה שמייח!!!

למעלה