בוקר טוב

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
בוקר טוב ../images/Emo23.gif

אני מאחל לכולם בוקר של
ושל
מצייצותואפילו שווה להתכופף ולהריח
אולי ללטף
או מי שמעדיף
ויש כאלה שיעדיפו ללטף
בכל אופן שיהיה בוקר קסום לכולם

ELP

New member
שיר לבוקר

הרבה זמן לא כתבתי שירה, אם זכרוני עוד פועל זה יותר משנה, אני קצת חלוד באיזור הבנייה אבל יצא לי משהו ברוח התקופה...
הנה שיר שכתבתי היום צפרדע נסיך או נסיכה זה לא קל להיות צפרדע פעם במים, פעם ביבשה והביצה שבה גדלתי חסרת כל אסטטיקה והנשים, הו הנשים רודפות אחרי נשיקה ואני מפתיע, במקום נסיך הופך לגבר נסיכה. ושיהיה לכולם בוקר נפלא...

giloosh

New member
../images/Emo105.gif בר מזל

יפה לך על השיר, אהבתי
ואכן בוקר והמשך יום מעולה לכולנו

Falcor28

New member
בוקר מצויין למרות...

שהייתי אמור לקום היום בשמונה וחצי אבל השעון שלי נעצר בעשרה לשבע ולא צילצל והתעוררתי בעשרה לעשר
(וגם זה בזכות הילד
) ולמרות שכשהגעתי לעבודה היה כאן בלאגן והבוס שלי המליץ לי להתחיל לשלוח קורות חיים
( עוד לא ברור לי למה ונראה לי שזה לא היה ברצינות) ולמרות שנשפך על החולצה הלבנה שלי קפה
ולמרות שיש לי מלא דברים על הראש. למרות כל אלו זהו יום נפלא
. ולא סתם... היום אני והילד מציינים חצי שנה לזוגיות שלנו. זאת היתה החצי שנה הכי אוהבת ונאהבת שהיתה לי בחיים. ואני כל כך מודה לך מתוק שלי שנתת לי למצוא אותך. אני כל כך גאה בך על ההצלחות שלך והכישרונות המדהימים שלך. אני כל כך אוהב אותך גלעדי שלי... שיהיה לכולם יום נפלא כמו שלי לפחות

amet

New member
צהריים נפלאים לכולם

אמט לא מרגיש בכלל טוב היום כל מיני כאבים וכאלה - תאמינו פרטים מיותרים. אך בהחלט המצב משתפר לראות את השירה על הבוקר את החצי יובל שנתי שפאלקור והילד חוגגים ביחד
מותק שיהיה לכם נעים וטוב ביחד שהאהבה תהיה נפלאה מחזקת ותומכת
הרבה אושר וכמובן.......
מזל טוב

s h l o m k e

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

כיף לשמוע מילים כאלה, לא רק בבוקר, בכל הזדמנות ......
המון המון הצלחה. אאחל לכם שתזכו לחוות תקופות דומות וטובות מאלה במשך זוגיותכם .....

למעלה