בוקר טוב

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
בוקר טוב../images/Emo23.gif

אמנם הבוקר התחיל אצלי לפני כמה שעות אבל אף לא מאוחר מדי לברכת בוקר טוב... היום קמתי בשעה תשע שזה די מוקדם בשבילי, לפני שהתעוררתי הייתי שקוע בחלום על הכלב שלי שנפטר לפני כחמישה חודשים, ישבנו ביחד וליטפתי אותו זה היה כייף, ואז השעון המעורר צילצל ומתוך שינה חשבתי לעצמי "עוד רגע אני אקום, הוא בדיוק מנסה להגיד לי משהו" ואז קלטתי שזה היה חלום, אני די מתגעגע אליו אבל זה באמת חלק מהחיים. עכשיו אני הולך להתאמן קצת על הפסנתר, אין משהו אחר לעשות ככה זה כשמובטלים, אולי אני גם אנסה לעצב עטיפה לדיסק, סיימתי את לעבד ולהקליט את הדיסק שלי, נראה לי אבל שאני אשים אותו בחינם באוזן השלישית זה די עושה לי רע המחשבה שמישהו ישלם על המוזיקה שלי, לא חושב שזה נכון במיוחד שהכל הוקלט באולפן הקלטות מאולתר בבית שלי ובאלבום הזה אני מנגן על כל הכלים, בכל אופן אני מקווה בקרוב למצוא נגנים ולהתחיל לכתוב איתם חומר. עד כאן לשעה זאת, באמת מוקדם מדי בשבילי לכתוב

Liroy26

New member
אמנם כבר לא ממש בוקר...

אבל מקווה שעבר על כולכם בוקר מוצלח! לירוי והבחור שעליו הוא דלוק מרגע שהתחיל לעבוד במקום החדש עשו אתמול צעד חדש ונועז במערכת היחסים הרומנטית שנרקמת לה לאיטה. (הוא פשוט עדיין לא כל כך מודע אליה זה הכל..) איך שראיתי שהוא הולך לקפיטריה במקרה נכנסתי גם אני לשתות מים. מרוב התרגשות כמעט נכנסתי במיכל מים אבל יצאתי מהכמעט נפילה בצורה מאוד אלגנטית. אפילו פתחנו שיחה קלילה על קבוצת התמיכה שהדרכתי. אז כמעט התעלפתי אז מה?! אלוהים...אני נשמע כמו גרופית מתלהבת בן 14...נו מילא. קצת ריגושים בחיים מעולם לא הזיקו.

ELP

New member
עכשיו כבר באמת לא בוקר

ת'אמת אמנם בריגושים האלה מרגישים כבני 14 דבילים אבל אני לא יכול לחשוב על חיים בלי הריגושים האלו, זה ממש ממש כייף. יש לי את החבר ההוא עוד מתקופת הצבא הזכרתי אותו כבר מספר פעמים פה, וכל פעם שאני חושב על שמו אני נושך את השפה ואומר "אם הוא רק היה מראה סימן" אבל באיזשהו מקום אני לא יודע אם הייתי רוצה להחליף את הריגוש של הפגישות איתו בקשר אמיתי, את זה שכל פעם שהוא מצמיד את הראש שלו לשלי להגיד לי משהו בפאב רועש והלב מתחיל לרוץ במהירות מטורפת. בכל אופן מה שרציתי להגיד זה, תהנה מכל רגע
זה באמת כייף

Liroy26

New member
יש בזה מן הריגוש אין ספק

לעקוב אחריו בעיניים בכל פעם שהוא יוצא מהמאורה שלו ומראה נוכחות סוציאלית משהו. לצאת להפסקת סיגריה (מעשן פאסיבי) בתקווה שהוא יהיה שם. לעמוד שעה מול הארון לא יודע מה ללבוש. יש בזה כיף והמון הנאה אין ספק. מצד שני יש בזה מן הפנטזיה שאני לא יודע עד כמה באמת הייתי רוצה להגשים כי ת'כלס בשטח הוא גם הרגע יצא מזוגיות עם בחור נוסף שעובד שם (ואני נראה הרבה יותר טוב! הייתי חייב לבטחון העצמי..) ואני לא יודע עד כמה בא לי לדחוף את עצמי בכוח לסרט עם סוף ידוע מראש. אז כרגע אני נהנה מהאשליה, מה"מה היה קורה אם...". זה מחזיר לי קצת תחושה לבפנים ואני נהנה מזה.

Yaniv-DC

New member
גם לי יש אחד כזה...

הוא התחיל לעבוד ב-SAT1 בשבוע שעבר, הוא גבוה, חמווווד גרמני טוב כזה... נראה טוב אפילו תחת החולצה הורודה. והיום, שימו לב איזו הזדמנות פיספסתי: הייתי צריך להעלות 3 קלטות למעלה לעריכה מחר. אבל גם הייתי צריך להשתין. החלטתי ללכת קודם להשתין, לחזור לקחת את הקלטות, ולעלות למעלה. בדרכי לשרותים, הוא בדיוק נכנס למעלית, וכך, בשל שיקול דעת מוטעה, פיספסתי הזדמנות ל-10 קומות במעלית איתו.

spainbar

New member
יש משהו יפה בלשמוע מישהו

שחולם על הכלב שלו חלום מקסים ואז קם לנגן בפסנתר :) Billy Joel קטן... :) ס'

למעלה