בוקר טוב יום א' כבר כאן אחרי סופשבוע עמוסססססססססס שיהיה שבוע נפלא מלא בדברים טובים
מ מתולתלת30 New member 14/8/11 #1 בוקר טוב ../images/Emo222.gif יום א' כבר כאן אחרי סופשבוע עמוסססססססססס שיהיה שבוע נפלא מלא בדברים טובים
בוקר טוב ../images/Emo222.gif יום א' כבר כאן אחרי סופשבוע עמוסססססססססס שיהיה שבוע נפלא מלא בדברים טובים
A Athena32 New member 14/8/11 #2 בוקר טוב ../images/Emo20.gif בגזרתי מתחיל שבוע עמוס שממשיך סופ"ש עמוס לא פחות נו, קבר, מנוחה, אתם יודעים
בוקר טוב ../images/Emo20.gif בגזרתי מתחיל שבוע עמוס שממשיך סופ"ש עמוס לא פחות נו, קבר, מנוחה, אתם יודעים
I irit 123 New member 14/8/11 #4 ההפך מבוקר טוב! אז... בוקר ממש לא איי-איי-איי. מתחיל בסיוע המשפטי, ששם זה... ואוו. חטפתי שוק. המשיך בכאב אוזניים לא נורמלי, אבל ממש.
ההפך מבוקר טוב! אז... בוקר ממש לא איי-איי-איי. מתחיל בסיוע המשפטי, ששם זה... ואוו. חטפתי שוק. המשיך בכאב אוזניים לא נורמלי, אבל ממש.
ש שרשירית New member 15/8/11 #6 יום א' יום ב' החופש הזה חירפן אותי. כבר לא יודעת איזה יום היום. רק לפני שעה אמרו לי שאני ביום ראשון. כל היום חייתי ביום שני !
יום א' יום ב' החופש הזה חירפן אותי. כבר לא יודעת איזה יום היום. רק לפני שעה אמרו לי שאני ביום ראשון. כל היום חייתי ביום שני !