בוקר טוב

oshiko

New member
בוקר טוב ../images/Emo82.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo195.gif

החייל שלנו חוזר לשטח, הפעם מאוחר. כמו חטיף. טועמעם קצת, מנשנשים קצת, ולפני שהספקנו לראות מה זה - הופ - נגמר. חזרה לקשר הטלפתי והסלולרי. העיקר שיהיו בריאים לנו בכל מקום שהם.

אממאא

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יום ראשון רגוע... רק אחד בדרך לבסיס, השניים האחרים שקועים בשינה אחרי שבילו כל הלילה
שיהיה שבוע טוב, רגוע ושקט

הפיה 1

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

עוד שבוע מתחיל... הבת חזרה לבסיס הטירונות לאחר שכולנו שמחנו לראותה, ולגמוע את הרשמים והחוויות שהם עוברים בפעם הראשונה, שמירות, שעורי נשק,מד"א וכו'. עוד שבוע של קשר טלפוני בכל דקה שיש הפסקונת הכי קצרה... אין אפס זה מבגר, ו"פותח" אותם כפי שאף תהליך אחר לא היה עושה. אם כל הקושי הגעגועים ודאגה שלנו ההורים, עבורם זה שיעור לחיים. בתקווה לשבוע שקט ורגוע לכולנו.

mars4

New member
חובש פנתר בשטח מאלתר../images/Emo115.gif

זה ההגיג החדש מפיו מפיק המרגליות של הינוקה. מתחילים שבוע 8 .. הופכים צד בקלטת.. תאריך היעד ה-5 למאי... עוד 8 שבועות למניאק.. שבוע נהדר שקט ורגוע לכווווווווולם.

שויו

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo193.gif שימשיך להצליח

נראה ש"מתבשל" פה חניך מצטיין..... ואני מתפללת שרק יתרגל ויתרגל ולא ישתמש על באמת...

מקטובי

New member
חובשים

מישהו פה בקורס חובשים גם לי יש חובש עם כומתה אדומה ולא סגולה אולי הם ביחד

mars4

New member
עד כמה שאני יודע הם בקורסים

מקבילים. בני בגבעתי עם הנח"ל וחירמ"ק. בקורס המקביל גולני צנחנים וחי"א. אגב, אושיקו, הבן שלי התאהב בחיילי הנח"ל שאיתו ואומר שלמרות שהם "צהובים" אפשר להסתדר איתם...

oshiko

New member
וואללה. אם חטיבות החי"ר יכולות ...

להסתדר ביניהן - שלום במזרח התיכון זו כבר משימה קטנה עלינו ...

לא קצרו להם את הקורס ?

אתה מזכיר לי שכעת כל בעייה את מי שואלים? את הבן. ואז הוא מספר שרופא היחידה צוחק עליהם שבטח אנחנו האימהות חושבות שיש לנו רופאים בבית. אבל האמת, שהקורס מקנה להם הרבה מאוד ידע. אני רגועה.

למעלה