בוקר טוב!

בוקר טוב! ../images/Emo20.gif

לא, לא השתגעתי... פשוט, שימו לב, נמאס לי שאני ישנה תמיד כשאומרים "בוקר טוב" בסביבה הזו. אז החלטתי להקדים. ובשביל איילת, שלא תמחק לי את ההודעה, אני מפרסמת כתבה מעניינת, מהארץ.

AYELET1

New member
בוקר טוב נטע יקרה

למה את חושבת שיעלה בדעתי שהשתגעת , כשאת מאחלת לנו בוקר טוב ב-1 בלילה
? ולגבי סעיף מס´ 1 בכתבה, הוא רלוונטי לכל אומלל שהולך לעןלמו... מעולם לא נכחתי בהלוויה של מנוול...

גליה12

New member
נטע- יופי של כתבה

גם אני סבורה שאופן הסיקור של פיגועים וארועים דומים הוא לעתים מביש- ועם כל ההבנה לעיתונאי שצריך לסקר ארוע- ולמלא משבצת כל כך קשה של זמן- אני חושבת שיש גבול. כתב שדוחף מיקרופון לפיה של אם שכולה ושואל אותה "איך את מרגישה?" עדיף שיפוטר על המקום. וכנ"ל לגבי צילום הורים-ילדים בעת מסע ההלוויה של יקירם. כתב שמראיין פגוע ושומע ממנו על "עין שעפה לי לחנות"- רצוי שיבקש מהמרואיין להגביל את התיאורים שלו. צלם שמצלם פצוע- שיקבל הנחיות שלא לצלם אותו במצב מביש או לא מהוגן- (וכן זכות הציבור לדעת אינה כוללת את הזכות לדעת את צבע תחתוניה של פצועה). ושיזכור תמיד כל מראין ש"לא לדון אדם בצערו", ולא לשאול שאלות שהתשובות שלהן בעלות רגע פוליטי (לא תמיד אב שכול שרוצה לחסל את כל הערבים- חושב ככה שלא בעת אבלו)

bimbo.

New member
בוקר טוב אנשים ואנשות יקרים.

שוב נעלמתי ושוב חזרתי, ואני צוללת כעת בשמחה לנבכי הפורום שלנו. ובכן לגבי הכתבה של נטע. אכן, הדיווחים, בעיקר אלה מהבית האבל או מההלוויה, מיותרים ופוגעים. עם זאת, לא הייתי מאשימה את הכתב: יש לו עורכים ששולחים אותו ודורשים ממנו מה שיותר "אקשן", היינו - דמעות, וגם מאידך, אני מתפלאת על משפחות, ובעיקר על הורים שמסוגלים לדבר למיקרופון יום יומיים לאחר האסון. ואולי דווקא זה עוזר להם לפרוק את המשא הכבד... מי יודע...? הלוואי שלא נעמוד במקומם... ושיותר אף אחד לא יעמוד במקומם... אמן!

AYELET1

New member
גליה ובימבו

מסכימה עם גליה , לגבי החוצפה שבחטטנות, וגם לגבי העניין שאין מראיינים אדם בשעתת צערו. דהיינו שלעיתים נאמרים דברים שלא היו נאמרים בשעת שיקול הדעת. נראה לי , שעיתונאים מחכים לכל האמירות בעלות הגוון הפוליטי - זה מוסיף צבע לכתבה... וכמובן המקומם הוא חיפוש צבע לכתבה בשעת אסון... לבימבו- נראה לי שהחלק השני של דבריך קולע - להורה השכול מהווה הדיבור למיקרופון והצהרת ההצהרות פורקן לצער.

למעלה