בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo20.gif

עברה לה עוד שבת. נישאר ריח האפטר שייב( או הבשם )...והחדר כבר ריק. שבוע חדש לפנינו שיהיה לכולם שבוע קל בריאות טובה ופרנסה ברוכה.

אממאא

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

עברה השבת, מה זה עברה, רצה, הופ וכבר הסתיימה לה... אצלי הביתה התרוקן בשלבים, ועכשיו אני הולכת לשבת ב
ולשתות את ה
של הבוקר... ערימות של כביסה מחכות לי גם אחרי שהם נוסעים
יום טוב ושבוע טוב שקט ורגוע

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יום מקסים בחוץ. שלחתי הבוקר ילדה חצי חולה לצבא
עוד הספקתי לצייד אותה בגרבי מצמר וגעטקס. הגנים הפולנים עשו שעות נוספות..... משהו נחמד: הבת הביאה הזמנה ליום הורים. מצרפת אחד מהחלקים שך ההזמנה ומפנה את תשומת לבכם לסיסמא המחודשת "האשה שבטנק תנצח"
כל הכבוד לקופירייטרים.

גם לי יש סיסמא../images/Emo6.gif

הכאב הוא זמני...הגאווה לנצח!!! כך אמר איזה מפקד בבסיס של הבן.

בוקר ושבוע טוב לכולם../images/Emo42.gif.....

נקווה שלכל ה"מושבעים" יהיה יום קסום עם שמש כמו שהיה אצלנו. המושבע היה שישי שבת ונסע היום לשלושה שבועות מכונת הכביסה נדמה חחחח ומשתרר שקט כזה בלי טלפונים ומוסיקה חח שיהיה שבוע טוב לכולם

סמדר בנ

New member
בוקר טוב עננה

אני מקווה שאת הענן היחיד שיהיה לנו בימים הקרובים....

שבוע נפלא שטוףף שמש לגוזלים

בוקר טוב ושבוע נפלא לכל הגוזלים שהיו שבת בבית ולהורים שנסעו לבקר את אלו שלא הגיעו לשבת. לשם שינוי הייתה שבת נפלאה, סוף שבוע שקט ורגוע של בילויים. את השבת קינחנו אתמול בערב הבן המקסים שלי ואני במשחק כדורגל... כן כן אמא משוגעת בכייף, הגוזל גלגל עיניים וביקש .... אני יכול את האוטו במוצ"ש? אני רוצה ללכת למשחק כדורגל... מאחר שלא פעם הצטרפתי אליו שאלתי " את רוצה שנסע יחד"? ענה.. "בטח, בכייף". אז זהו... סיימתי וקינחתי את השבת הנפלאה בנסיעה לירושלים לצפות במשחק כדורגל, הקור היה עז אבל עם צעיפים של הקבוצה ועם החום של האוהדים האוירה הייתה נהדרת ומחממת לבבות. חזרנו לנו הביתה מיד לסיום הגיהוצים, קיפולי כביסה וזהו... נשאר רק לסדר את שרידי המלחמה מנוכחותו בבית. הבוקר הקפצתי אותו לרכבת וזהו... שבועיים קרובים ללא הגוזל המקסים שלו... זהו... אני בורחת בחזרה לעבודה לפני שיהרגו אותי..... שבוע נפלא לכולנו, שהשמש תאיר ותחמם את כל החיילים ותואר דרכם של כולם.. להשתמע בשמחות

oshiko

New member
מה , כולם צהובים? ../images/Emo86.gif

מילא אני, ירושלמי מילדות, אבל גם מחוץ לירושלים? ודווקא אני שגר בירושלים 10 דקות מטדי, הסתפקתי ב
אולי נציע לגאידמק לקנות את הפורום? נביא אותו לשכנע את צה"ל במקומות בעייתיים. אתה תתן לו לצאת הביתה
אתה תסדר מחר ועדה רפואית

Rainbow100

New member
להציע לגאידמק לקנות אם הפורום? ../images/Emo6.gif

קטן עליו. שמעתי הוא חושב לקנות את צה"ל.

מיקקוש

New member
בוהוריים טובים ../images/Emo13.gif

לי מספיק לשמוע את הרעש ממגרש האימונים של "טדי" דרך החלון
הבוקר חזר הבן לשיבטה לשבועיים קשים בשטח. מקווה שיעבור בשלום ובבריאות. כמובן שהבן לא הסכים הבוקר ללבוש מעיל, ניסה להכניס את המעיל לתיק מה שהיה בלתי אפשרי ואכן נקרע כל הרוכסן של התיק, היינו צריכים להחליף תיק על הבוקר וזה גם כשדלת הבית כבר פתוחה, הבן הקטן מחזיק את דלת המעלית פתוחה והשכנים מלמטה דורשים שיחרור הדלת. לפחות את השרוולים לא קיפל. גם זה לא כ"כ עזר אז הוצאנו מהתיק את קופסאות העוגות שסבתא הכינה ואשגר אותם בחבילה בתוספות משלי. מקווה שלא איחר את האוטובוס. שבוע טוב וחמים

paulika

New member
בוהוריים (אהבתי) טובים גם ממני

אני רואה ושומעת את "טדי" מהבית, לא ממש מאושרת מהענין. כשיש גול, הקירות רועדים. גמרתי כבר 3 מכונות כביסה, יש עוד 2 ואני מוכנה לסיבוב הבא. תשמעו סיפור. ביום חמישי הכנתי תבנית גדולה של בראוניס (יש מתכון למי שרוצה) כדי לקחת לבן. סיפרתי לו על כך בחמישי בערב והוא שמח וביקש שאביא מספיק לכל החדר (6 ). ביום שישי בצהרים , חתכתי לרבועים, סידרתי יפה בקופסה גדולה (של 50 קרמבו), סגרתי היטב ושמתי על המיטה של הנסיך, יחד עם שאר הדברים שצריך לקחת בשבת בבוקר. יצאנו לאכול צהרים וכשחזרתי ועליתי לחדר של הבן להמשיך לסדר את הדברים, חשכו עיני. הכלבה פתחה את הקופסה (איך, לעזעזל?) וגמרה ה..כ..ל. פירור לא נשאר. תבינו זו כלבה קטנה, שאכלה כמות ל6 אנשים. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. כמובן הכנתי תבנית נוספת, אבל הכלבה, חולה , מקיאה, נפוחה, מורעלת משוקולד....

אממאא

New member
מסכנה הכלבה.... והמתכון איפה?

את לא יודעת פה לא שואלים... ישר רושמים...

paulika

New member
תודה בשם חזירת השוקולד. והמתכון

בראוניז שוקולד חומרים 250 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות כוס וחצי קמח 1 כפית אבקת אפיה מעט מלח כוס וחצי סוכר 4 ביצים 150 גרם שוקולד לבן קצוץ גס (לא מגורר) 2 כפיות תמצית וניל הכנה 1. ממיסים בסיר על אדים את השוקולד המריר והחמאה. מקררים קצת. 2.שמים בקערה את הביצים,הוניל והסוכר, מקציפים לתערובת בהירה. מוסיפים את השוקולד המומס ואחר כך מוסיפים ומערבבים את הקמח, אבקת האפיה והמלח. 3.מוסיפים את שברי השוקולד הלבן ומערבבים. 4.מורחים בחמאה תבנית מלבנית חסינת אש, שופכים פנימה ואופים בתנור שחומם ל170 מעלות כ 30 דקות מוציאים, מקררים קצת וחותכים לרבועים. 5. מביאים לילד/ה לא גומרים הכל לבד

למעלה