בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo20.gif

רגעים קטנים של אושר אתמול<טוב נו גם היום> קצת הפוכה עם עצמי יצאתי אתמול לשמש מוחלטת.. והתחיל גשם מוזר שכזה צצה לה קשת בין הטיפות אחרי שהתגברתי על זה שלא לקחתי מטרייה ושלא סגרתי תריסים קפץ לו חיוך על הפרצוף.. רגע קטן של אושר.. מה הרגעים הקטנים באמצע היום שבהם אתם לשנייה עוצרים ומחייכם? אתם חושבים שניתן לייצר רגעים שכאלו? שיהיה יום טוב לכולם

ההוגה

New member
רגעים קטנים של אושר...

יש לי כמה כאלה, בהחלט. - להתכרבל בפוך כששומעים מבחוץ את הגשם (רצוי עם עוד מישהו אבל תענוג גם לבד) - לאכול ישר מהסיר (סטייה שלי, אל תשאלו...) - שוקו בשקית.

3 דברים

- פטריות אחרי הגשם עושות אותי שמחה - צרצור של צרצרים - גורי כלבים

MommyHug

New member
כשאומרים לי משהו מרגש,

כשמחמיאים לי על משהו שמאד משמעותי בשבילי, כשנוצר מבט מרגש כזה וממיס ביני לבין אדם קרוב אליי... או כשאני שומעת שיר מוכר שמזכיר לי דברים או מקומות או אנשים שאני מתגעגעת אליהם, או כל דבר שיזכיר לי...
תודה על השאלה, איזה כייף לחשוב על זה...

unicorn1a1

New member
אפשר להצטרף?

משהו שעשה לי רגע קטן של אושר ואולי יעשה לעוד כמה אנשים... רק תלחצו כאן. וחוץ מזה.... ריח של אוויר נקי שיש אחרי הגשם ילד אחד שאמר לי להסתכל על העננים בשמיים וכמה שהם יפים. ללקק את השאריות מהקערה לפני שמכניסים את העוגה לתנור. לשמוע את השיר "שנינו יחד תחת מטרייה אחת" (לא יודעת למה, אולי קצת דבילי אבל עושה לי מצב רוח) להכניס את העבודה לתא של המרצה אחרי ימים ללא שינה וללא חיים. להרגיש גל בים שתופס אותך ומרים אותך למעלה ויש עוד הרבה... גם להזכר בכל אלו זה רגע קטן של אושר...

MommyHug

New member
וואי וואי

עשית לי את היום
כולי צמרמורות... כל כך נעים! תודה

../images/Emo168.gif שלי:

להסתכל על האספלט ברחוב ולראות המון עלים חומים-צהובים עם גשם מרענן של תחילת חורף.
לדבר עם מישהו ולהרגיש "חיבור"- שאנחנו מבינים אחד את השני עד שאפילו לא צריך הכל להמשיג במילים...
לקבל הערכה או אהבה מאנשים שחשובים לי, ולדעת שזה ממקום כנה ואמיתי. ד"א, התגעגעתי אליכם, אז הנה קפצתי לביקור
לילה...

L L B

New member
יש לי הרבה רגעים של אושר ../images/Emo9.gif

כמו לכולם. אבל היום יש לי נקודת אושר גדולה במיוחד - זוכרים את הניתוח שהייתי אמורה לעבור? אז עברתי אותו אתמול בשעה טובה ומוצלחת
.

i love עדי

New member
העיקר שעברת את זה ../images/Emo70.gif ותוך כמה זמן

את צריכה להתאושש לפי הרופאים ?

L L B

New member
זה אינדווידואלי...

אבל לפי מה ששמעתי חודש לאחר הסרת החבישה, האזור אמור להיראות יותר טוב
.

MommyHug

New member
אנחנו עדיין לא יודעים איזה ניתוח זה

מה קרה בסוף עם הפסיכיאטר? הוא אישר לך סוף סוף? כמה זמן זה לקח? עד עכשיו???

L L B

New member
נכון... זה ניתוח

שאני מעדיפה לא להיכנס לפרטיו כאן על גבי הפורום.................. והפסיכיאטר הביא לי בסוף את האישור המיוחל. אחרי שהוא עשה לי אינספור בעיות והייתי צריכה להיפגש איתו פעמיים (במקום פעם אחת) וגם נידנדתילו כל שבוע להזכיר לו- בסוף נתן. כשקראתי את האישור שלו בהתחלה, הייתי בטוחה שהמנתח לא יסכים לנתח אותי
. הוא רשם שם כלמיני דברים שהייתי בטוחה שברגע שמישו יקרא את זה, הוא יחשוב שאני דפוקה בראש. לא חשוב. זה לא האישו עכשיו
. העיקר שהוא אישר לי בסוף

i love עדי

New member
רגעים..

כשאני מקבלת הודעה מהאנשים שאני אוהבת , או שהם מתקשרים. מחמאות שנותנים לי ..... לשמוע שירים שאני אוהבת והרבה זמן לא שמעתי ברדיו

למעלה