בוקר טוב

noa128

New member
בוקר טוב לכו-לם ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

בוקר חדש, יום שמש יפה בחוץ, וכאן (ברשותכם, קצת לקטר..)- 50% מהחולים שולחו לדרכם, 1 נשארה כאן - מרגישה מספיק טוב כדי להמשיך לתפעל אותי - במצב תשישות מתקדם מ 4 ימים בתפקידי כאחות טיפולית או אולי מלצרית קוקטיילים ("אמא! תביאי/תעשי לי שוקו/תה/מים"). הולכת לקחת איזה כדור נגד מיגרנת-3 הימים שהחלה אמש וכעת המשימה לעצור אותה בעודה באיבה. מי יתנני טיול בקניון או סתם כוס קפה בשמש הטובה.. נ.

לא ליטה

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif במכה אחת

נו.... רגע של מתמטיקה: ילדה אחת + אמא אחת + יום שמש + "מרגישה מספיק טוב" + "טיול בקניון" / "כוס קפה בשמש הטובה" = קחי את הילדה ולכו לעשות לכן יום כיף. איכשהו יש להם נטיה להבריא יופי בשביל מטרות כאלה... ותרגישי טוב, יקירה.

noa128

New member
אכן חשיבה מתמטית מקורית ../images/Emo13.gif

אבל שכחת יקירתי שבילדים חכמים ותחמנים עסקינן - ויכולה אני לצאת כאן בהפסד שיגבר על הסיפוק שיכול לתת לי טיול בקניון. מה גם ש"המצב" מזמן אי אילו מכשולים לוגיסטיים בדרך להוצאת תכנית שכזו אל הפועל: 1. אין לי אוטו (הלב הרחום לא נתן לאיש שלצידי להתייצב לעבודה ב 6 וחצי בתחבורה ציבורית - נתתי לו את האוטו..) 2. קניון עם הילדה = כאב ראש מאסיבי כתוצאה מ-"אוי, אמא - תראי איזה יופי, ב'קשה 'בקשה תקני לי.." - אני עוד מסוגלת ליהנות מדברים יפים בקניון בלי להוציא שקל - גמכן לא כל יום - הילדה עוד לא פיתחה את יכולת ההתאפקות הזו. 3. אחר כך יהיה לי פה לינץ' מצד הבנים שהלכו לבי"ס והגן - "אה.. אז זה מה שקורה כשעושים בבוקר פרצוף חולה - מרויחים יום כיף עם אמא בקניון".. וכמו שאני מכירה את החבורה שלי - אני עתידה להידרש לטונות אסרטיביות מול סרבנות הבקרים הבאים ללכת לבי"ס ולגן... אז תודה אהובה על הרעיון , אבל אני בינתיים חושבת יותר בכיוון מקורי אחר - זוכרת חצר אחורית עם עצי פרי? זוכרת ששם אתר הכביסה הגדול? או. אז אחרי מילוי שלל חובותיי האזרחיות בריח כביסה ומרכך - התחרדנות שם עם כוס קפה תוצרת בית כנראה תפתור את העניין... וספרי קצת מה שלומך? לא שומעים-לא רואים... נ.

blonda3

New member
לילה טוב....../images/Emo9.gif

אם כבר-אז כבר..... לסגור את היום.......

למעלה