בוקר טוב

המונשרי

New member
בוקר טוב ../images/Emo20.gif

מישהו נמצא כאן הבוקר? אם כן מה שלומכם? מורי לנצח , חרצית , פותחת בחומוס , רוי, פיפיטה , שרי , שביל החלב , דה - ויליס , נדב ,טלטוש , אוכלת מהצד ועוד - נא להתפקד. צחצחו את המיקלדת כי עוד מעט מגיעות בנות חשות אל הבית. יאללה שיהיה בהצלחה. ו.....שיר לשבת

חרצית3

New member
שלום לך חמודה!

אמנם כבר לא בוקר, אבל בכל זאת קפצתי לבקר (וגם הבאתי נישנוש צהריים קטן - שרי, אלא מה?). אחרי הבריכה, ועוד מעט גם אני אכנס למקלחת ואלך למנוחת הצהריים הנחשקת. שימשיך סופש מקסים. ותודה יקירת המדור (שלא לדבר על ועדת התרבות של הפורום).

המונשרי

New member
הו תודה ! ../images/Emo9.gif

בדיוק בשבת ערכתי יום הולדת ( מאוחר מעט) והיה סלט מעלי בייבי , עגבניות שרי , סלמון וגבינת רוקפור. כך שתודה על הנישנוש.

inbary68

New member
גם ערב טוב הולך?../images/Emo39.gif

באתי לבקר עכשיו. שאר היום ואתמול הייתי עם משפחתי המורחבת על גדת הירדן, לקול המים המפכים והיתושות צמאות הדם. היה נפלא. עכשיו אני פה, מוכנה ומזומנה לקראת שבוע חדש. מקווה להספיק ולראות את בואן של 'הבנות' החדשות אל הבית. ולך המונשרי ולכולן - שיהיה שבוע טוב ומוצלח. גם אני מצרפת לך המון שֶרי לקינוח ואפשר להתכבד.

פיפיטה

New member
גם ערב ערב טוב ?

אין כמו לקום משנת צהריים ביום שבת אחרי ים . בשמונה בבוקר יצאנו לים עשינו הליכה מאשדוד עד ניצנים וחזרה. (כואב לי הגוף). וישיבה על בירה קרה
אחלה יום .

המונשרי

New member
עינברי ../images/Emo140.gif

איזה כיף זה בילוי על הירדן - גם כאן ה
ות לא מניחות לרגע... תודה על העגבניות
הוירטואליות.

Thats So Roi

New member
גם אצלי זה "ערב טוב"

בשבוע האחרון אמנם צפיתי ב"מתחילות מחדש", אך לא יכולתי להגיב בפורום כי לא נשאר לי זמן כמעט. התחלתי קורס פסיכומטרי, כך שהמחשב לא דולק כמעט... בנוסף, אני בלחצים לקראת טסט (שני) שאמור להיות בקרוב. אם למישהו יש "טיפים" לתת לי, אשמח לקרוא אותם.

המונשרי

New member
רוי, שיהיה בהצלחה...

בפסיכומטרי ובטסט. הטיפ לגבי הטסט - לנסות( כמה שאפשר) לא להתרגש . לא לשכוח להביט במראה , לשמור מרחק ולפעול בהתאם להוראות הבוחן. נחזיק לך אצבעות.

המקלדת מצוחצחת

סורי שלא הייתי נוכחת פשוט עברתי דירה
אבל עכשיו הכל טוב . אני פה

המונשרי

New member
מברוק על ה ../images/Emo82.gif החדשה.

בד"כ כל מעבר כזה כרוך בכ'כ הרבה טירחה מקווה שאת כבר מאחורי כל זה.

inbary68

New member
נווווווווו, איך היה?????../images/Emo73.gif

הגם לך מגיע מזל טוב???

Y. Welis

New member
בקרי שבת הם זמן שינה אצלי

ובכלל שבת היא יום מועדף לחרופ בו - שמעתי מבחור חרדי שיש אפילו משהו מיוחד בשינה בשבת, שהיא נעימה במיוחד... תודה על השיר (אם כי הביצוע החביב עלי הוא החשמלי, עם סולואי הגיטרות).

המונשרי

New member
השלמת שעות שינה בשבת

נשמע רעיון לגמרי לא רע. מכירה כמה אנשים שזו ההזדמנות היחידה שלהם לאזן את המחסור. לגבי השיר - בגלל איכותו, יש לו כ'כ הרבה ביצועים . הוא נכנס לקלאסיקה של כל הזמנים כך שלא אכפת לי לשמוע אותו בכל ביצוע

למעלה