בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo199.gif

לא מאמינה שאני כבר ערה <בקושי ישנתי> ונמאס לי מהמזג האוויר הזה - רוצה רק
הבנתי שמחר יהיה והרבה אז אני אחכה כמו ילדה טובה לראות אם זה נכון
שיהיה לכולם יום נהדר וסוף שבוע מ-צ-ו-י-ן

EdisonGirl

New member
לא לא! רק לא ../images/Emo42.gif!

תסבלו שניה הומר שחור? (אם בכלל אפשר לקרוא לזה הומור
) היום יום הולדת לאדולף היטלר.

EdisonGirl

New member
נ.ב. ../images/Emo4.gif

אני חורגת ממנהגי, כי אני מבואסת רצח (וגם זה רגש חריג -מאוד- אצלי), ומשתפת אתכם: היה לי יום נפלא אתמול עם חבר שלי
, אחרי האימון בדוג'ו, שגם הוא היה ממש כיף, ויכולתי לחזור הביתה, לשים ראשי על הכר ולישון מחוייכת מאוזן לאוזן.
אלא שבדרך בחזרה הביתה, הרכב נתקע לי למשך כמעט שעה(
) ברמזור, רכב אוטומטי ומאסיבי למדיי, כך שגרירה ידנית שלו היא דבר די מסובך. מה גם, שזו הפעם הראשונה שקורה לי דבר כזה, ואני מכירה טוב ת'רכב הזה. הוא מלווה אותי כבר מגיל 15! דייוויד קורא לו STREET MACHINE
בסופו של דבר שני ברנשים עזרו לי וגררו ת'רכב (זו ירידה. פחות קשה..) כדי שאוכל למצוא איזה מקום לחנות אותו בו. הגעתי כמעט עד הרמזור הבא, ולא הייתה שום חניה לרפואה, אז לפני שאני אגיע לרמזור ואכניס ת'עצמי לבלאגן שנית
, סטיתי למדרכה והחנתי עליה ת'רכב. ניסיתי שוב ושוב להתניע אותו- אולי הפעם, 'תם יודעים, וכלום. עכשיו אני במצב מעיק לחלוטין. משהו חסוי שלא בא לי לספר
, פוטנציאל של 500 ש"ח קנס לרכב, אין אפשרות להזיז אותו, צריכה לחכות לאבא שלי שינסה לבדוק מה איתו (הוא מכיר ת'רכב יותר טוב ממני). סביר להניח שפתק לפקח לא יעזור, ואוף! אני עייפה, לבושה בפיג'מה, רוצה לישון, מותשת רגשית ונפשית, וצריכה להתלבש ולצאת שוב וללכת לרכב לבדוק מה איתו ולשבור ת'ראש מה אני יכולה לעשות.
אבל אני אעשה את זה. זה הדבר היחיד ההגיוני לעשות עכשיו. דאמ. אני לא זוכרת שאי-פעם התבטאתי בצורה כזאת ליד בני אדם, ובייחוד בעולם הוירטואלי. <אדיסון מאוד מופתעת מעצמה>

שאפולי

New member
נצ"לצ מזל טוב!

אני רוצה לנצל את במה זו (שרשור השיכאון) ולאחל המון מזל טוב אושר(
) ואהבה(
) לדמגוג מבריק.. באמת אחד האנשים שעשו לעולם את המאה ה-20 היטלר(
) מזל טוב ילד
אתה יודע שיש לך מקום מיוחד בלב כולנו
(),אני ואתה עוד נשנה את העולם(אמרו את זה קודם??) שאפ

Paranoid Eyes

New member
דאם!

אני פשוט שמחה לציין את היום הזה... את יודעת.. הוא היה בנאדם בודד, לא כולם חגגו עימו. חשוב לי שהוא ידע מלמעלה שאני חוגגת!

שאפולי

New member
איזה מרגש

שזה יוצא סמוך ליום השואה?? אין,הכל מכוון מלמעלה, ישו הזה? לא פראייר

rotesh8

New member
שבת שלום

תזכירו לי למה לעזאזל צריך לעבוד בימי שישי?! למה זה טוב? שיהיה סופ"ש רגוע לכולם

pardoi

New member
לא יודעת מה איתכם

אני קמתי מהמיטה ב1..... שבת שלום לכולם!!!

היום נוכחתי לדעת

שאכן השעה 6 בבוקר קיימת... הערתי את השמש וקילפתי את עצמי מהמיטה. ורותם...זה באמת לא בריא לעבוד ביום שישי
אין לי כוח לקרוא את שאר השרשורים אז אם יש משהו מעניין תסכמו ותשלחו לי
שבת שלום חבר'ה

rotesh8

New member
אני יודע

בד"כ אני נמנע משישי, אבל עשיתי טובה למישהו והחלפתי אותו...

סנטה

New member
בוקר טוב !

קמתי היום ב 6 לעבודה :/ ועכשיו אני ברדיו אין לי חיים !אבל עדיף על הפסיכומטרי תקופה טרופה ונוראית .

למעלה