בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo199.gif

גרוזיני אחד קטוע ידיים ישב בבית ובכה על מר גורלו.. לפתע רואה מהחלון איך עוד גרוזיני אף הוא קטוע ידיים,קופץ לו ברחוב,רוקד ומפזז.... ירד הראשון למטה,לא מבין מה הקטע,ושאל את ה"רקדן" איך זה שהוא בלי ידיים וככה שמח לו ורוקד?? מה קרה לך ביג'ו אמר לו הרקדן... אני מת מגרד תחת שילי...... בוקר טוב

דנדן66

New member
בוקר...

לגבי הטוב, נראה בהמשך... ואחי, מה מפיל עלינו גרוזינים על הבוקר? ועוד עם גירוד בתחת? חאליק...

דנדן66

New member
ורק לצורך ההבהרה

אין לי שום דבר נגד גרוזינים, כמה מחברי הטובים ביותר הם גרוזינים, טוב נו, זה לא ממש נכון (אבל נשמע טוב, לא?)

shefil

New member
בוקר של ../images/Emo42.gif ...

איזה כיף להתעורר בבוקר אחרי בילוי נעים אמש אחרי שהפנמת שיש טוב בחוץ מממ..... מכירים את השיר : "אלף נשיקות לך אהובתי" זה בערך מה שהיה.... יום מקסים לכולם .

מצוטטת

New member
|פיטריה|../images/Emo42.gif|פיטריה|

זה פעמים היום, נכון? --------------------- ***************** ............ אז שכל אחד יחליט לעצמו
הכי ט~ו~ב@| אני קמתי עם געגעגוע...

מצוטטת

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo187.gif

זה פעמים היום, נכון? --------------------- ***************** ............ אז שכל אחד יחליט לעצמו הכי ט~ו~ב
אני קמתי עם געגעגוע...

פ'מיים כי טוב..

קחי...... ני שומעת ומזה טוב לי בגרון עכשיו :)) Dire Straits - Sultans of Swing The Very Best of Dire Strait

קישורית |אזיקונים-שלשלאות|

ככה זה שני שוצעת את ה.. Dire.. הם עושים לי צמרמרית וקונוטציות בהקשרים של הקישוריות :)))

יערית

New member
מותק שלי הנני כאן../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

בוקר טוב פעמיים כי טוב לכולם
בציפייה לימים גשומים מאלה

R a c h e li

New member
בוקר טוב.....

וזהו
בלי פטריות בלי גרוזינים בלי שמש ושיקפוץ על העולם...... טאדאםםםםםםםם...
.זה בשביל האופטימיות או הגרוש.....

קזה1

New member
האמת?

לא הייתי נותן "במה" נוספת לבני בלייעל הללו לא ב OFF לא ב ON ולא בשום דרך אחרת. בוקר טוב.

למעלה