בוקר טוב

סמדר בנ

New member
ביתי מרגישה טוב

למעט שברי מאמץ ברגליים, אבל היא לא ממש מתלוננת. היא מאושרת בקורס. אתמול היו אמורים לצאת למסע, פתאום נפתחו ארובות השמים
וירד מבול. המסע בוטל לשמחתה הרבה של ביתי שלא היתה אמורה להשתתף. היא מקווה שבתאריך החדש תהיה כשירה ללכת. אתמול היה להם טקס קבלת תג יחידה - היא מספרת שזה היה כ"כ מרגש שכולן בכו (מזל שהאמהות לא היו שם
) - הן עמדו ב"ח" והשמיעו להן שירים מרגשים כגון "לתת". הקריאו כל מיני קטעים יפים וכל מדריכה ענדה תגיות לחניכות שלה כאשר מאחורי כל תג הקדשה אישית. אני אוהבת את הקטע הזה של הצבא, שנותן חשיבות לסמליות וכך גורם לחיילים להיות גאים במה שהם עונדים. הבת השניה כרגע בברזיל ועושה חיים וגם היא מאושרת, כך שאני, מלבד געגועים לשתיהן, בהחלט מרוצה. שרק ימשיך כך....

אממאא

New member
בוקר טוב ../images/Emo182.gif

טוב שיש אחיות או אחים כי להם הם תמיד עונים משום מה
שלי מגיע הביתה אבל הודיע לי שלא צריך לבשל, לוקחים את האוטו של אמא ונוסעים לצפון ל
(יש בכלל שלג בחרמון??)... לא יודעת איך יצליחו להיכנס באוטו הפצפון שלי 4 מגודלים וציוד, אבל שיהיה... עידן - אולי יתנו לילדה לצאת מחר?
שיהיה יום טוב, את ריח הבישולים אני מריחה עד פה כבר.....

mikca

New member
בוקר טוב עם ../images/Emo96.gif שלישי

בוקר עמוס עבר עליי עד עכשיו ואינטרנט ששוק חיים ותוקן. החלמה מהירה לכל הפצועים מאתמול. ליוויתי אותם דרך החלון במעקב אחרי המסוקים להדסה. היה מאד קשה לצפות בטלויזיה בכל האירועים. החלמה מהירה לבן של קשת בענן ולבן של אמא פולניה. מחכה להגעת הבן מחר וכבר מתגעגעת מחדש כיוון שהלו"ז הבא הוא סגירת 21 עד לסיום הקורס. סופ"ש נעים לכולם עם או בלי הילדים.

mars4

New member
בוקר טוב ומחויך...

אנחנו בכוננות. אתמול התקשר כולו צוהל ושמח ובישר שיש שמועה בקורס חשיקפיצו אותם מהקורס לאזור עצמונה לשבת (מה השוא מכנה , הפעילות המבצעית הראושנה שלו ) טוב כל אחד והעדפות שלו. בכל מקרה היה מתוכנן לצאת השבת מה שאומר שאי אפשר לתכנו כלום על יום שישי בבוקר עד להקפצה לשער של צריפין לקחת אותו. אני עדיין מקוה שהוא יעשה את השבת בבית. לאבטחת ישובים יהיו לו עוד המון הזדמנויות.

ima 3

New member
בוקר טוב לכולם, מהקור הארופאי..../images/Emo186.gif

קיבלתי "בדיקת קשר" קטנה מסמדר, ואני, ילדה ממושמעת, אז מייד מפגינה נוכחות! למרות שממש לא נעדרתי, אני ממשיכה כל הזמן לעקוב וללוות אתכם לשמוח ולדאוג עם כולכם. החיילת שלי בקרוב מגיעה אלינו לביקור וננצל את הזמן להרבה זמן איכות ואפילו יש כמה ימי סקי בתיכנון.
(אגב, מישהו יודע מה קורה עם ביטוח רפואי לחייל שיוצא לחופשת סקי?) מקווה שאולי, אולי אהיה בארץ בזמן המפגש ואז כמובן אשמח להגיע. ולסמדר, שוב תודה על ההתענינות ותשומת ה-

oshiko

New member
בוקר טוב אירופה

יש לך מקום של כבוד בהיסטוריה של הפורום, בתור ההורה הראשון שנכנס.

סמדר בנ

New member
בכיף ../images/Emo9.gif

כמה נחמד שהיא באה. יש לנו כאן בפורום את אמא של נמ - אולי הבת מדריכה אותו? שווה לבדוק את נושא הסקי - אני יודעת שכשיוצאים מהארץ לחופשת סקי עושים בטוח רפואי מורחב. אני מאמינה שגם כאן תצטרכו לעשות את זה. אגב, התרקשמתי מהמשמעת, חבל שבבית אני לא מצליחה כל כך

לנמ שלי יש מפקדת מקסימה!

הוא מלא תשבוחות על המקצועיות היחס והאיכפתיות. אז אם זאת היא, כל הכבוד!

ima 3

New member
גם אני חשבתי שאולי היא מדריכה ...

את הבן של אמא של נמ אבל כנראה שלא.. היא כבר כמעט ולא מדריכה טירונים אלא 06 ומפקדים (הפז"מ הפז"מ..) וגם נראה לי שהם לא באותו מקצוע.. אם אני לא טועה הוא בהוק..

למעלה