בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo192.gif

בתענוג רב הערתי את הכונן של חברת התמיכה עכשיו. הנ"ל הקליד את שמי ופתאום נגמרו הבעיות. יום שלם לא יכולתי להשתמש במחשב.( נירשם לכם כיום מנוחה) עדיין לא שמענו מהילד. אבל אחותו האמצעית- יש לה תכונות של קן נמלים הצליחה לשמוע משהוא.." אני לא יכול לדבר עכשיו" הספיק לי בשביל להיות רגועה. שיהיה בוקר מלא בסירים משקשקיי אוכל לכולםםםםםםם

עידן64

New member
בוקר טוב....אני מאוכזבת../images/Emo10.gif

הבת שלי הייתה צריכה להגיע היום אחרי שבועיים.המרק והקוסקוס ועוד כל מיני תבשילים מוכנים כבר,הרגע שלחה הודעה ומידהתקשרה לשניונת שלא אדאג אבל היא לא יוצאת היום... קראתי את ההודעות של אתמול והבנתי ש... כל כך מתגעגעת אליה,וכלכ כך חיכיתי להיום שתגיע כבר.היא נשמעת בסדר,וזה מה שמעודד אותי.אבל לי קשה...

עידן64

New member
שכחתי לאחל לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בוקר טובבבבב,לכל היוצאים סופ"ש נפלא ונעים ולנשארים...שמרו על עצמכם והעבירו שבת נעימה היכן שאתם...

סמדר בנ

New member
נקווה שיתנו לה לצאת

מחר. אני יודעת שבתקופת החפיפה היציאות של התצפיתניות לא טובות אבל שבמהלך השירות יש יציאות יחסית טובות 5-9 וכד'.

בקושי בוקר.

יש לי נוהג קצת משונה לשים לב למועד רישום ההודעה. אצלך מעוז התגובות נרשמות כשעוד חושך בחוץ. אבל היום שברת שיא, 5:40 לפנות בוקר, כבר על המחשב?ועוד בחורף? או שאולי מתוך הזדהות עם הבן המ"כ?סמדר אגב גולשת אחרי חצות, וקראתי הודעה שלה מ2:00 אחר חצות.זה מדהים.אתן לא אוהבות לישון?

אממאא

New member
אתה לא יודע שאמהות ישנות עם

עין אחת פתוחה, ולכן העין הזו מתפקדת מול המחשב...

Rainbow100

New member
אממאא בוקר טוב, מה שלום הבן שלך?

בוקר טוב לכולם
בריאות לכל המצוננים, מקוררים, ואלה שלא מרגישים טוב. לבן שלי יש היום תור לרופא בבא"ח. התחיל לסבול מכאבי גב חזקים ביותר. המפקדים שלו הישירים, המ"מ והמ.פ. ראויים לכל שבח על האנושיות והתשומת לב הדאגה וההתחשבות שהם מגלים. ניראה מה יגיד הד"ר.

סמדר בנ

New member
שירגיש טוב ../images/Emo140.gif

ומקווה שתנפצי את הסטיגמה שיש על רופא הבא"ח הזה (אבל יש שם יותר מאחד, אני חושבת). אממאא - לא בסיפרת מה עם הבן וכיצד עבר את האירוע אתמול?

אממאא

New member
הכל בסדר איתו, מכיון שהיו ללא נשק,

הרחיקו אותם ממקום האירוע, ותפקידם היה למנוע מנוער נוסף להיכנס לאזור. קיבלתי דיווחים בשידור ישיר על מסוקים ממריאים, מכות ופצועים. אחה"צ לקחו אותם אתמול ללינה במלון בירושלים (עם ג'קוזי באמבטיה
) ועכשיו הוא בדרך הביתה....

סמדר בנ

New member
לישון? ../images/Emo1.gif מה זה?

אני מאוד אוהבת לישון - אבל בבוקר.... לצערי, המחויבויות לא מאפשרות לי
בסוף שבוע, אני הורגת מי שלא נותן לי לנוח בצהרים....

בוקר טוב ..../images/Emo42.gif

יום טוב
החלמה מהירה לחיילים שלא מרגישים טוב או בעיה אחרת
להת'

סמדר בנ

New member
../images/Emo32.gif טנצר

אפיתי את עוגת הגזר הבריאה שלך (+ שדרוג קטן - אגוזים). שלחתי לילדה בחבילה. אתמול היא מתקשרת בשמחה שקיבלה את החבילה וכשאמרתי לה "זו עוגה בריאה - קמח מלא, סוכר חום, גזר...) שמעתי אותה צועקת "בואו לאכול - אמא שלי שלחה לנו עוגה בריאה". העוגה התקבלה בהתלהבות - תודה על המתכון. היום יש להן מסע - לא בטוח שהילדה תשתתף בגלל שברי המאמץ, וגם אם תשתתף, אסור לה לסחוב משאות, כלומר מכשירי קשר וכו' - היא כמובן מאוכזבת ביותר.

סופסופ הצלחתי להכנס.

א. הבן הגיע לרגילה - אין גישה למחשב ב. בעיות בתפוז ג. בהמשך מתכונים נוספים ד. אני שמח שמצא חן בעיניה ה. איך הגופיה הטרמית?

למעלה