בוקר טוב

b i r d y1

New member
בוקר טוב../images/Emo187.gif

שלום... אני די חדשה כאן ורציתי לאחל לכם יום וסוף שבוע מקסים. אני מאוד מאוד נהנית מההודעות של הפורום. זה מאוד מתחבר לי, לחיפוש ולהתפתחות שלי...

b i r d y1

New member
תודה...

האמת היא שבשביל לי זה בוקר מאוד מאתגר, בוקר של התמודדות...שזה יכול להיות נפלא...אני בעיקר חשה את הקושי כעת אבל מברכת על זה שיש לי הזדמנות להתאגר... החלטתי בימים אחרון שאתמקד כרגע בלהשתחרר בצורך לסבל... הדרך ארוכה... אני יודעת שהבחירה אצלי ושאני בוראת את המציאות אבל... אני לוקחת אחריות על מצבי( משתדלת לפחות) יום מקסים לכולם

אחריות זה מצוין ../images/Emo45.gif

את יכולה לנסות ולראות שאחרי הכל את חיה, ולא מתה. לפעמים עוזר לי להזכר שיום אחד אמות ולא אהיה פה יותר. זה נותן לי חתיכת פרספקטיבה. כאילו, על מה אני מדבר בכלל??? אני חי! איזה מופלא זה! מדהים!
הגוף הזה, כאן ועכשיו, חי. המכונה המופלאה הזו יכולה לדבר ולשיר ולראות וללכת ולאהוב... ואז פתאום כל הדברים שהעסיקו או הטרידו אותי קודם נראים כלכך קטנים פתאום... אפשר גם כתרגיל פשוט להרפות. לנסות לשחרר את כל מה שעולה. להגיד "בסדר, ראיתי אותך. שמעתי. אוקיי. הלאה...". לתת לכל הדברים שעולים פשוט לזרום דרכי ולהמשיך הלאה. להרפות גם פיזית וגם מחשבתית-רגשית (ההרפיה הפיזית משפיעה על הרגשית ולהיפך. מומלץ לבדוק ולנסות
).

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הי b i r d y1! שמחה שהגעת
תודה על האיחולים
שיהיה סוף שבוע מקסים וכיפי גם לך!

למעלה