בוקר טוב!

adidas^

New member
תודה לכולם!

מעכשיו אל תאמרו - נעלולית המאותגרת תחבורתית, אלא - נעלולית המאותגרת מלוותית
.

אושר מ

New member
נעלולית אם כבר.

אנחנו חייבות אבל חייבות לקבוע פגישה באר שבעית. לא מקובל עלי עסק ההברזות שלך. אנא קחי את טלפוני מאחד מסוכני הרבים פה ברשת והואילי להרים טלפונך ולקבוע.

De-Panther

New member
מזל טוף והרשי לי להקדיש לך שיר שכתב

הזמר קוקו מי נתן לך רישיון ילדה?? מי נתן לך רישיון?? מי נתן לך רישיון ילדה?? מי נתן לך רישיון?? ... מקווה שאהבת

WC

New member
מזל טוב. ותזכרי

מבוגרים = 50 נקודות. ילדים =75 נקודות. פעוטים בעגלה = 100 נקודות. זקנים/נכים (בכסא גלגלים) = 125 נקודות. זקנים בכסאות גלגלים = 150 נקודות. חיות = 25 נקודות. לחתוליפ יש בונוס חמש נקודות (יענו 30 נקודות). בהצלחה. WC תפוס (60 נקודות, בנתיים, והקלאץ' עוד נתוי).

De-Panther

New member
בהחלט יום טוף../images/Emo9.gif היום במבחן שהיה לי

נתנו לי את התוספת זמן לעשות בסיפריה בלי השגחה של מורה לא שהייתי צריך כי זה היה כל כך קל... כל הקטע היה לכתוב ואחרי זה ראיתי את אפיג'י(שי) שהתחיל לדבר איתי על זה שאיזושהי סגנית שהבת שלה לומדת בכיתה שלי נראת פחות מפחידה בגלל שיש לה תסרוקת חדשה בינינו זה לא ממש משנה לי
היא ממילא לא לימדה אותי עדיין
וגם לא תלמד כי היא מלמדת רק בחטיבה ובתיכון היא כבר לא מלמדת האמת שחבל... זה היה יכול להיות מצחיק אם היא הייתה צריכה להוציא את הבת שלה מהשעור

leeloo

New member
Feel the burn!

שכחתי כמה כיף להתאמן.. אחרי 5 חודשי סתלבט, כל שריר ושריר מורגש.. הם עמדו בזה יפה, באמת כל הכבוד להם. פגשתי כמה בנות שהיו איתי בשכבה וכמובן, איך לא, דיברנו על התפקיד שלנו בצבא, ומסתבר שיש אנשים שמודעים לקיומו של הבסיס/"קיבוץ" הזה..

The Charmd One

New member
יום מאכזב../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif

איך הוא העז לא לבוא לביצפר דווקא היום?!
אה, פורים שמח!

d u c k y

New member
חזרתי

אתם יכולים להפסיק לדאוג... היום היתה הפעם הראשונה שנסעתי לבד למנהטן, הסתובבתי לבד בסאבווי, ( c הכחולה), סידרתי את סידוריי וחזרתי הביתה רעבה ועייפה. הגיע הזמן שאני אעשה זאת אחרי חצי שנה כאן, לא? אז גם אני גאה בעצמי....

taz512

New member
אוי אני אוהב את החברים שלי

בצהריים קיבלתי טלפון מחיים: "ניצן, תכין את המנגל אנחנו מגיעים בערב" חיוך נמרח לי על הפרצוף, והתחלתי להתכונן, קצת לסדר קצת לנקות. בשעה 19:00 הם נחתו. הם והבשר, אוי הרבה בשר, היינו פה 7 אנשים מתוכם 2 נשים. והייתה פה כמות בשר בשביל 20 (ואני לא מגזים) אז הכל נגמר כמעט, נשאר רק בלוק סטייקים אחד. שכבר תוכנן למחר לחסל אותו בארוחת צהריים אני וחיים לבד. (מה?! יש שם רק 5 סטייקים) ולכל מי שלא בטוח, כן מדובר באותם סטייקים שהיו במפגש ושהיו בארוחת ערב של אפי. זה הסוג המובחר, אז עכשיו אני שבע, מתכונן להתלבש ולצאת לאיזה מסיבה טובה. סוף שבוע טוב לכולם, וסטייקים ביד רחבה כמובן... טאז, השד הרעב

למעלה