בוקר טוב!

taz512

New member
אתה לא מתבייש????

ככה לשכוח את הרנו ואת ששון? קודם את הרנו שלא רק נתקעת בפקקים, היא גם נתקעת במדרכות, נתקעת עם פנצ'ר, נתקעת בעליות, וסתם נתקעת כי אין לה משהו יותר טוב לעשות. ואת ששון 2000 הידוע לשימצה. ובנוגע לרנו יש לי הוכחות, יש לי עדים לכך שהאוטו הוא באמת גרוטאה ושהוא לא שווה שקל וחצי... וד"א מזל טוב אחותי הקטנה.... רק בבקשה לפני שאת נוהגת לכיוון המרכז, תרימי איזה צלצול או תשלחי הודעה, שאני אזכור להיכנס למקלט... טאז, השד והמקלט

Idan91

New member
בוקר טוב! ../images/Emo187.gif

אח, בוקר נהדר. מעבר לכך שצריך מהר מהר (תוך שתי דקות) לקלוע צמות ולטוס לביה"ס, אני נוסעת לירושלים היום!

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר.

כמה טוב לקום מאוחר מדי פעם! כל כך יפה בחוץ היום ואני תקועה כאן עד שאיזה שיפוצניק יגיע, מטעם השכנים מעלי, לתקן את התקרה שהתפוררה בשני מקומות כי להם היתה נזילה. תודו שהם בסדר! רק מה-זה-חבללי על היום היפה שמתבזבז!

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר בהחלט!

בי"ס מתחיל בתשע, יש מבחן בערבית אבל הכי הכי חשוב-מחר יום שבת! אני אישית-מאושרת...

זיו25

New member
בוקר דרומי...

החיים מחייכים אליך כשאתה מתעורר אל בוקר שטוף שמש באילת
סופ"ש נעים לכולם
בברכה, זיו.

mprb

New member
בוקר..........

אתמול הייתי בחתונה של בנדוד. ישבתי והסתכלתי על כולם רוקדים וכ"כ רציתי לרקוד. אבל לא הצלחתי להרים את עצמי
אני יודעת שאם אני ארקוד כל המשפחה שלי תסתכל עלי ואני לא אוהבת את זה. אני לא מסוגלת לרקוד כשיש לידי אנשים וזה מציק לי.

leeloo

New member
goog morning good morning

איך הלך השיר הזה של הבחורה מ"שיר אשיר בגשם"? בכל אופן, לא רוצה לקלקל לעצמי אבל יכול להיות שמצאתי עבודה. ובמקום שממש יכול להתאים לצרכים שלי.. הכל התחיל בגילוי דאנס בר ממש טוב באזור ת"א.. בקיצור, מקווה לטוב.. וגם החלטתי להפסיק לשבת כל צהריי (אין בוקר אצלי) שישי-שבת ולא לעשות משהו מיוחד. הגיע הזמן לחזור לכושר שהיה לי פעם.. שלא הייתי רואה ממטר לסחוב שניים-שלושה לפטופים.. וישר אמא שלי הפולנייה הזו - "לא להתאמץ יותר מידי! אימון קל!".. אז מקסימום יתפסו כמה שרירים.. מה כבר קרה?... והשוקולד הזה של מיטל שוכב לו בתיק רק כדי שאני לא אעשה לו מה שאני מתכננת, כי חבל עליו, חבל על האריזה היפה.. שוקולד שנראה מושקע.. איך אהבתי טיולים כיתתיים. בייחוד שזה אמר שלא יושבים בכיתה ומתים משיעמום.. זה תמיד משאיר חוויות.. בייחוד אני וחברה שלי שתמיד מצאנו דברים משעשעים שצחקנו עליהם כל הטיול והיינו עושות בוק תמונות לשתינו ביחד..

Paranoid Y

New member
בוקר הזוי!!../images/Emo60.gif

אחרי סדרה של חלומות מוזרים והזויים מאד... נשארתי מבולבל והזוי... וכל הגוף תפוס... ו..סתם... have a nice day

adidas^

New member
אתם לא מאמינים!! ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

הנעלולית עברה טסט בשעה טובה ומוצלחת (טסט שני)!!! רק אשוויץ ואומר, שהיה לי מסלול רצחני, עם בוחן עוד יותר רצחני. אז מעכשיו, אנא היזהרו בכבישים- גם אני עליהם
.

d@r121

New member
אוי../images/Emo49.gif לך../images/Emo65.gif../images/Emo73.gif

איזה כיף היה לי השבוע... כל השבוע הייתי שקוע בהפקה 4 ימים שאתה חושב רק על ההפקה ומנסה להדחיק את כמויות החומר שיש לך להשלים. אנשים כל כך אהבו את ההצגה של הי"ב וראו את זה עליהם. הכי כיף לקבל פידבקים מקהל שיוצא החוצה ואומר לך שהייתה יופי של תאורה (וכמו שכבר הבנתם הייתי אחראי על התאורה, חביב ביותר) בקיצור אני חוזר לפורמפי אחרי רענון כוחות כללי. הכונו...

leeloo

New member
מזל טוב נעלולית! ../images/Emo73.gif

את לאיזה סוג את משתייכת? לנהגי השוד והפשע? השנטי שנטי, החולמים בהקיץ? למוחצי הגוף מרוב הקירבה להגה? סעי בזהירות והיזהרי ממכמונות מהירות!

d u c k y

New member
מזל טוב לעדי

באשר אליי בטח אשאר חסרת רישיון נהיגה עד שאגיע ארצה או לפחות למיאמי... בכל אופן, בוקר טוב לכם, אני נוסעת למנהטן היום, אז אם לא אחזור נא לפנות לNYPD או לאפי...

leeloo

New member
אבל נראה לי הכי קל בעולם

להוציא רשיון בארה"ב לא? גו פור איט! פה צריך 28 שיעורים, טסט פנימי, חיצוני, תיאוריה, בלה בלה בלה..

d u c k y

New member
בימים אלה

שום דבר לא קל פה.... מיאמי מחכה לי בקיץ אז נראה

resputin

New member
בוקר סביר +

עדי- מזל טוב על הטסט שעברת בהצלחה. ל'קיבוצניקית הלוהטת' של הפורום (חדש! עכשיו, עם צמות!) בהצלחה בירושלים (עיר הקודש..?). מזל טוב לליאתי, אם היא מצאה עבודה. היום היה... חביב כזה. שום דבר Too fancy- הלכתי אחרי בית ספר (
) עם חברה לעיר (ואם מישהו מעוניין מטרת הנסיעה הייתה על מנת למצוא לה זוג מחושים) -אכלתי חלקית (בעיקר את הלב, מאתמול) ונהנתי מהשעשוע לצחוק על אחי, שהחליט שהוא מחמצן את השיער.. ואין לו שיער יותר מדי מלא\ארוך... זה סתם יצא משעשע. ~Virgin state of mind~

adidas^

New member
אני נהגת...

האמת היא שאני קצת נהגת שנטי שנטי... אולי זה בגלל שאני כל כך לא לחוצה כשאני נוהגת, אפילו בטסט לא הייתי לחוצה. בכל מקרה, לא מהשנטי הזה של "אוי, ירוק? וואלה? מעניין מה ההוא שמאחורי חושב על זה". אגב, היום קיבלתי מחמאה מלא אחר מאשר נהג מונית שאמר לי ברמזור שהוא נוסע מאחורי כבר הרבה ושאני נוהגת מצוין. אחחח, הגאווה, הגאווה!

למעלה