בוקר על הכיפ כיפאק ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo215.gif
את בריאה, אני בריא, בני המשפחה בריאים, האדמה הצמאה סופגת גשם, אוירת עבודה חורפית ונעימה וברוך השם יש אוכל, מים ואפילו קפה. השביתה אכן ממשיכה וזה קצת לא נח ומעצבן, אבל קצת פרופורציה. מוצרי היסוד לא עולים "כל שני וחמישי" והמדד נמוך מאוד כבר חודשים ארוכים. לע זה את שמחה? כי יכול להיות הרבה יותר גרוע. ואם את שמחה, את מבטאת את השמחה הזאת? כי אם לא, כדאי לך. ועד יד על הלב עופרה, את קונה "לחם אחיד"? את האמת, זה הלחם שאת אוכלת? אני לא קונה את הלחם האחיד ולפיכך מן הסתם לא משלם ארבעה וחצי שקלים במקום שלושה ומשהו שקלים, אלא קונה לחם שגם כך מחירו 11-12 ש"ח וכמוני עושים מליוני אנשים בארץ. ואלו שכמותי, מחיר הלחם לא עלה להם אלא נותר אותו הדבר. כך שכדאי להשאיר את הסיסמאות לפירסומאים ולא להכניס אותם למחשבה האמיתית בחיים, כי בסוף מתחילים להאמין להם ואז גם לחיות לפיהן. הביטי החוצה מהחלון. מה את רואה? את רואה לחם? את רואה מחירים? את רואה חינוך? אני רואה גשם, עננים, אנשים צועדים עם מטריות, אויר נקי ונעים, הנה אפילו אישה שנראית קטנה ומרחוק עם עגלה החוצה בחופזה את נחל איילון ואני לא מרגיש ש"לקחו לי". הקיטורים אינם מסתובבים ברחוב ואין להם שם. הם רק אצלך בראש. מיקסם שוא מחורבן. תני חיוך.