בוקר טוב

ע פ ר ל ה

New member
בוקר טוב../images/Emo186.gif

שכבות על שכבות... והשביתה ממשיכה לה... קטן עליהם 38 ימים,והיד עוד נטויה... אבל להעלות את מחירי מוצרי היסוד כל שני ושלישי...בקלי קלות... כסף
הכל כסף
מאוד קל לקחת מאיתנו... אבל לתת ולהעניק לטובת השכלת ילדינו...? היד קפוצה מקמצנות. בוקר נעים שיהיה לנו

my sunshine

New member
בוקר טוב

והדולר כל כך ירד, שלרגע הייתי רוצה שהמשכנתא שלי תהיה דולרית............ אבל רק לרגע, כי לך תדע... בוקר טוב

בוקר על הכיפ כיפאק ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo215.gif

את בריאה, אני בריא, בני המשפחה בריאים, האדמה הצמאה סופגת גשם, אוירת עבודה חורפית ונעימה וברוך השם יש אוכל, מים ואפילו קפה. השביתה אכן ממשיכה וזה קצת לא נח ומעצבן, אבל קצת פרופורציה. מוצרי היסוד לא עולים "כל שני וחמישי" והמדד נמוך מאוד כבר חודשים ארוכים. לע זה את שמחה? כי יכול להיות הרבה יותר גרוע. ואם את שמחה, את מבטאת את השמחה הזאת? כי אם לא, כדאי לך. ועד יד על הלב עופרה, את קונה "לחם אחיד"? את האמת, זה הלחם שאת אוכלת? אני לא קונה את הלחם האחיד ולפיכך מן הסתם לא משלם ארבעה וחצי שקלים במקום שלושה ומשהו שקלים, אלא קונה לחם שגם כך מחירו 11-12 ש"ח וכמוני עושים מליוני אנשים בארץ. ואלו שכמותי, מחיר הלחם לא עלה להם אלא נותר אותו הדבר. כך שכדאי להשאיר את הסיסמאות לפירסומאים ולא להכניס אותם למחשבה האמיתית בחיים, כי בסוף מתחילים להאמין להם ואז גם לחיות לפיהן. הביטי החוצה מהחלון. מה את רואה? את רואה לחם? את רואה מחירים? את רואה חינוך? אני רואה גשם, עננים, אנשים צועדים עם מטריות, אויר נקי ונעים, הנה אפילו אישה שנראית קטנה ומרחוק עם עגלה החוצה בחופזה את נחל איילון ואני לא מרגיש ש"לקחו לי". הקיטורים אינם מסתובבים ברחוב ואין להם שם. הם רק אצלך בראש. מיקסם שוא מחורבן. תני חיוך.

ע פ ר ל ה

New member
לדעתי נועם...

אני מדברת בשמם של הרבה מאוד אנשים... צא החוצה ותשוחח עם העם ותשמע תגובות... אני לא רק שמשוחחת... אני עוזרת להם בדרכי שלי הרבה מאוד זמן... תאמין לי,אני לצערי קרובה לפלח העם הסובל...רואה אותם בעיניים. מה זה לחם אחיד נועם? זה הלחם השחור הפרוס? אז לידיעתך אם זה באמת חשוב לך לדעת... אני קונה את הלחם השחור הפרוס. הנושא הוא לא סביבי נועם,אלא סביב המדיניות הכושלת של הממשלה. השביתה כואבת מאוד,והילדים יושבים בבית כמו שמוקים משועממים ומאוכזבים. אולי אתה לא רואה ולא שומע מספיק? אני זועמת על ההתנהלות בקשר לשביתה,ומותר לי לזעום. ואני בהחלט כועסת על שמעלים את מחיר הביצים ומוצרי החלב בפעם הרביעית או החמישית השנה. אתה לא חושב שאנשים סובלים ונחנקים מהמצב? צא החוצה... תקשיב להם... מעבר להבעת מחשבותיי נועם,אתה צריך לדעת ולהבין שחיי מאושרים ומחוייכים. אין קשר בין כעס,לבין שמחה ואושר בהרבה מאוד דברים אחרים. מציעה שתיקח את דבריי בפרופורציה הנכונה,בלי לעשות השלכות ודיאגנוזת לב ריאות כליות...
*ובקרוב חברים... העסק שלנו יפתח
אני מתרגשת...

my sunshine

New member
אותי

מעניינת הסיפא שלך. איזה עסק, מה עסק, מי עסק? ספרי נמקי והסבירי ומיד

ע פ ר ל ה

New member
סאני מתוקתי...../images/Emo24.gif

בזה הרגע יוצאת מהבית כדי להסיע את בני לאימון. ציק צאק אחזור... ואספר...

ע פ ר ל ה

New member
חחחחחחחחח לא יאומן

זה הלך כך: הסעתי אותו לאימון,ומשם המשכנו אני ובתי לקניית חולצות בצ'פר לחורף... כמובן שזה לא נגמר רק בחולצות
כי צריך להתאים גם מכנסיים לחולצות וגם גרביים למכנסיים... ואחוריזה ציק צאק לירקניה...אחחח איזה אבוקדו מחשמל קניתי... איזו צורה נאה וקליפה מבריקה...פרי מטריף
ו...ט'ל מהעבודה בבקשה אם יכולה להגיע לעזרה דחופה. אז נתתי שעתיים ממרצי המתכלה...ועכשיו אני כאן להודיע...
שלא סתם הברזתי...

בדד1

New member
רק הערת ביניים

לחם אחיד הוא הלחם השחור ...................אבל לא פרוס וכדי שתדעו כמה עולה לחם אחיד מצורפת לכם טבלה ועוד דבר, במילא בגלל עליית מחיר החיטה בעולם מחיר הלחם עומד לצאת מפיקוח מה שיעלה את מחירו

לחם אחיד..הוא לא סיסמא ליושבי הפריפרייה

ולדעתי אולי..צריך אתה לבקר שם..לראות את עגלת הקניות בשדרות..דימונה..ירוחם..מעלות..קריית שמונה שלומי וכדומה.. לדעתי לחם אחיד הוא מצרך יסוד...אצל רבים מאזרחי הארץ. תבדוק. שאני גרתי שם לפני שש שנים..זה היה מצרך יסוד אצלי על השולחן יחד עם בייצים וחלב...

מהמקום בו את גרה כיום כדאי שתמנעי מהטפות

אני רואה את עמך ישראל עשרת מונים יותר ממך ומעופרלה גם יחד. בואו לא נעשה תחרות כאן כי חבל. המכיר אותי יודע. ובכל זאת, חלאס עם הבכיינות.

ע פ ר ל ה

New member
אני לא אתווכח איתך נועם...

כפי הנראה כל אחד מאיתנו רואה את המצב בעיניים אחרות... המצב במדינה בעיניי חמור,ועוד ילך ויחמיר יותר... זו דעתי
ערב טוב

למעלה