בוקר טוב......

OMRIVOL

New member
בוקר טוב......../images/Emo185.gif

אני מבקש שתמליצו לי על שירי רוק משנות השמונים...משהו בסגנון של: Scorpions - Still Loving You Cutting Crew - I Just Died in Your Arms Tonight The Cure - Lovesong נכון שאין קשר בין הסגנונות של השירים , אבל אם אפשר , אני רוצה שתמליצו לי על שירים דומים/בסגנון...

turrican

New member
לפני שאני אמליץ לך על שירים

היי לך, אני מנסה להבין את הכיוון המוסיקלי שאתה מעוניין. אתה רוצה שירים רומנטיים מהאייטיז???

OMRIVOL

New member
אממממממ......../images/Emo26.gif

כן , אני מחפש גם שירים רומנטיים משנות השמונים , העיקר שיהיו שירים יפים עם עם לחן יפה....

turrican

New member
הנה כמה בבקשה...

בד"כ אני מפנה אנשים למאמרים למעלה ,יש שם טונות של רשימות שירים ומצעדים וכמעט כל אתר אייטיז שמכבד את עצמו נותן רשימת שירים טובה. אז ככה בגלל שאני במצב רוח טוב היום,הנה כמה שירים שליקטתי מהאתר החביב שלנו (שאני ממליץ לך לבקר שם) A view to a kill-Duran Duran Abracadabra-Steve Miller Band Africa-Toto Beat it-Michael Jackson Big in Japan-Alphavile Brass in pocket-Pretenders Borderline-Madonna Behind the wheel-Depeche Mode Broken wings-Mr. Mister Careless whisper-Wham China girl-David Bowie Come on Eileen-Dexy´s Midnight Runners Don´t stand so close to me-Police Don´t you want me-Human League Ebony and Ivory-Paul McCartney & Stevie Wonder Eye of the tiger-Survivor Walk like an Egyptian-Bangles West end girls-Pet Shop Boys מקווה שזה עזר לך.. אני נותן לך לינק לרשימת שירים שלנו באתר..

למעלה