בוקר טוב

IAM20072007

New member
בוקר טוב ../images/Emo183.gif

איך חוזרים לאוםני כושר אחרי שבוע של הפסקה? הייתי חולה . ממש קשה לי לחשוב לעלות עליהם? מבחינת אוכל אני בסדר גמור, היתה לי אתמול נפילה של שוקולד מריר (4 קוביות) אבל בסה"כ אני בסדר. עוד שאלה לגבי מרק ירקות. היום אני מתכננת לבשל מרק ירקות עם כרישה, דלעת, שומר, גזר, סלרי, קולרבי ופטריות טריות. התיבול רק מרק עוף. כמה קלוריות לדעתכן? יש לי בעיה עם מרקים אני אוכלת בלי הפסקה במיוחד בימי החורף הקרים. יום נעים וחמים

לילית462

New member
פשוט חוזרים

אולי בפעם הראשונה לא עושים כל כך חזק או הרבה כמו שבעבר אבל פשוט מעלים את התחת על האופנים וחוזרים לדווש. אני מבטיחה לך שאופוריית האנדרנלין תגיע במהרה יחד עם תחושת ההישג על כך שלא ויתרת לעצמך - לכי על זה ועל תוותרי. לגבי המרק - אם אין ירקות עמילניים (תפוח אדמה) או קטניות בעצם מדובר על מרק די דל קלוריות, אפילו הדלעת שהיא מעט יותר "משמינה" תיבלע בכמות המרק. לדעתי מרק טוב זאת דרך מעולה לשמור על המשקל, במיוחד עם לא אוכלים אותו עם תוספות כמו שקדי מרק וכו' אם המרק לא מוקרם - בשורה התחתונה זה ירקות ומים... אל תשכחי לשים מליון עשבי תיבול, שורשים וכאלה שיהפכו את המרק לטעים טעים.

IAM20072007

New member
לאן חוזרים?!!!! אני עדיין תוקעת בלי סוף

אנחנו עוד כמה דק' יוצאים למסעדה ומחר מוזמנים לחמין אוףףףף ביום ראשון יאלה.........

למעלה