בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

מה שלומכם ? אצלי כולם (כמעט) חולים , וזה כולל אותי. אין לי מושג מה גרם לי להתעלם מההזמנות החוזרות ונשנות לחיסונים נגד שפעת רגילה ושפעת חזירים. כנראה שחשבתי שאני בחיים כבר לא אהיה יותר חולה, או שאני פשוט סתומה. אני, עם דרגת הסיכון שלי מתעלמת מכזה דבר.... וכעת כבר מאוחר מדי יוטפויומאט ! לא חשוב, גם זה יעבור. ומה שלומכם , אתם ?

אילנית12

New member
בוקר טוב,קררר,קבלו דייסת סולת טעימה

דייסת סולת אין כמו דייסה חמה בחורף. החומרים:2 מנות כמו בתמונה. 3 כפות סולת רגילה 1 כוס חלב )200 cc) רבע כוס מים קרים קמצוץ מלח(לא הוספתי) סוכר לפי הטעם.(אני שמתי כף) גיוון:קינמון /מי וורדים/ווניל ההכנה: מרתיחים כוס חלב ,מערבבים את הסולת עם מים קרים,וכאשר החלב רותח,בוחשים לתוכו את תערובת הסולת.מנמיכים להבה,ונותנים לדייסה לבעבע.בשלב זה להחליט על רמת הסמיכות,בישול ממושך יסמיך אותה עוד מתבלים ואוכלים. אם אהבתם ליחצו בבקשה על MAX IT מקור :effyba

kdr

New member
מזכיר לי את ימי השרות בצבא

הטבחים היו מכינים לי ספיישל דייסה, אף אחד לא נגע בזה. הייתי מביא קינמון מהבית כי זה לא הופיע באספקה. אחחח, איזה ימים נהדרים.

kdr

New member
אלוהים לא רוצה אותך

אחרת כבר היה לוקח. את עוד מתגרה ונותנת לו הזדמנויות. גם אני לא התחסנתי ולא אתחסן, האחות בקופת חולים אמרה שבחזירים זה לא פוגע ובכלל שזה בכלל לא קשור לחזירים, זו בכלל שפעת מקסיקו שהשם "חזירים" נשמע טוב יותר. הרבה בריאות לך, למשפחתך ולכולם.

למעלה