בוקר טוב

Y A E L I 37

New member
בוקר טוב../images/Emo178.gif

התעוררתי עם כאבי תופת בכל הגוף. אתמול התקינו לי בבית מזגן מיני מרכזי, רק בערב הלכו הטכנאים והתחלתי לנקות. הרגשתי כאילו אני גרה בתוך אתר בניה. ניקיתי עד 3 לפנות בוקר. יצא מהמם ואסתטי. הולכת להכין ארוחת בוקר. בוקר טוב ישראל יעלי

בוקר טוב ויום טיולים../images/Emo73.gif נעים לכולם../images/Emo24.gif

תתחדשי על המזגן
בדירה הקודמת שלי היה מזגן מרכזי שהיתה דירה ארוכה מאוד , החימום והקירור ממש לא היגיעו לחוזק כך שהחלטתי בדירה הנוכחית להתקין בכל חדר מזגן ולא מרכזי.

pirge

New member
תתחדשי מתוקתי. תנוחי היום ותהני תהני תהני

בקר טוב

mich12345

New member
../images/Emo124.gif פירגה תודה

פירגה כתבתי לך בהודעה המקורית אבל היא כבר לא קופצת אז אני מעתיקה לכאן, זוכרת ששאלתי על מתכון לפיקניק? הכנתי את החיתוכיות של מוס שוקולד בפירורים אפויים וכולם מאוד נהנו (ילדים ומבוגרים) היתה לי בעיה אחת עם זמן האפיה - מאוד מהר (אחרי כ-25 דקות) השכבה של הפירורים נראתה כבר אפויה, אבל לא רציתי להוציא את העוגה לפני שהמוס נאפה כמו שצריך (כשהכנסתי גפרור המוס עוד היה רטוב). בסופו של דבר הוצאתי אחרי כ-40 דקות, כדי שהפירורים לא יישרפו. אני מניחה שזמני האפיה בתנור שלי קצת שונים. בכל מקרה היה טעים ואפילו השביח במשך הפיקניק.. תודה!!

pirge

New member
mich12345 תמיד אפשר להניח ברפיון

ניר כסף ולהמשיך בניחותא באפיה. חן חן על המחמאות.

../images/Emo124.gifפירגה, צריכה את עזרתך

אני לא מוצאת את המתכון של העוגת שוקולד בקוקוס שלך אבל לא של פסח אלא הרגיל אודה לך מאוד מאוד אם תשלחי אותו תודה

הנה:

2 תבניות משומנות-אינגליש קייק או תבנית עגולה 26 או מלבנית אפשר להכין את העוגה בלי תוספת שוקולד ולהוסיף נטיפי שוקולדצ'יפס מקור:פירגה בקערה גדולה: 2 כוסות קוקוס 2 כוסות חלב(ניתן להמרה במים מהברז) 3 כוסות קמח שקית אבקת אפיה וניל לטעם כוס שמן 3 ביצים טרופות במזלג 4\\3 1 כוסות סוכר לערבב בכף עץ לתערובת אחידה לצקת לתבנית 4\\3 מהבלילה או לפחות 4\\3 1 כוסות לבלילה שנשארה בקערה להוסיף: 150 גרם שוקולד מריר מומס היטב ולערבב טוב טוב. לצקת בכפית גושים על פני כל העוגה באופן שווה וליישר . להכניס לאפיה בחום 175 כ-40 דקות או יותר לפי הצורך. לבדוק בשיטת הקיסם או האצבעות שהעוגה מוכנה אם לא,יש להמשיך לאפות כמה שצריך. לאבק באבקת סוכר או להגיש עם סירופ שוקולד אם העוגה משחימה מדי אחרי 30 דקות יש לכסותה בניר כסף עד תום האפיה.

pirge

New member
תתחדשי מתוקתי. תנוחי היום ותהני תהני תהני

בקר טוב

timiהאחת

New member
מנהל
יעלי בשעה טובה על המזגן אבל

למה עד 3 בבוקר משיגנע קופ את כמוני כמוני עם הנקיונות היום תנוחי ומה היה קורה אם היית ממשיכה לנקות למחרת טוף חולת נקיון שתהיי בריאה וחזקה!!!!!! אבל הנקיונות גומרים את הגוף....שימרי על עצמך אוהבת אותך רונית. שבת שלום!

Y A E L I 37

New member
אני לא אצליח להרדם מהמחשבה

שיש אבק נוראי ברצפה ושהילדים יקומו לטינופת הזו והכל יעבור למצעים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע רק מי שאוהבת בית נקי יכולה ללכת לישון עד שהכל פיקסססס. גם מנש אמר לי יאללה בואי למיטה מחר יום חדש. אמרתי לו לך לישון תקום בבוקר לבית נוצץ. אבל כאב לו לרעאות אותי משפשת, אז הוא קיפל את כל הכביסות. יפה מצדו לא.? ולגבי הקירור, שושק'ה לא יודעת מה התקינו ואיך אבל אתמול הפעלנו 10 דק' על 20 והבית קפא בכל החדרים. כלומר היתה כניסת אוויר שווה בכל הבית. נראה לי שבקיץ אסתובב עם צמר עלי. בעלי אוהב קור. ואגב, לא עשינו תקרת גבס אלא תקרה אקוסטית עם ספוטים. יצא יפה מאוד. יאללה עפתי להאכיל. נשתמע... תודה לשוש רונית ופירגה , נצ'יקות חזרה.

בוקר טוב לדרי הפורום יעלי תתחדשו../images/Emo140.gif

ותהנו לכם מקיץ קריר נעים . שיהיה יום נפלא לכולם.

יעלי תתחדשי ../images/Emo39.gif

אני מאלה שהיו ישנים שנת ישרים, למרות הבלאגן וקמים בבוקר לנקות

Y A E L I 37

New member
אם היית רואה את הבית לא היית ישנה

הגעתי ב 12 וחצי מהעבודה וקבלתי שוק חיי. כל הביתתתתתתתתתת מלא אבק וקדיחות. זה לא מזגן רגיל זה מיני מרכזי עם צינורות בתיקרה ותקרת חיפוי. הצטערתי שלא עשינו כשנכנסנו לדירה לפני שנה. איך אפשר לישון ולדעת שהבית כמו אתר בניה? מה היית עולה לישון עם רגליים מאובקות? גם להתקלח אי אפשר היה כי כל הבית אבק.... נו מילא, העיקר הבית מצוחצח.... עכשיו אני זורקת מלא ניירת ושמונצ'עס מהחדר. יש לי מסך ישן שאפילו המנקה לא רוצה. יש לו אל סי די. חחח גדוללללללללללל. עפתי להמשיך לנקות.... תודה ושבת נעימה..

Y A E L I 37

New member
נראה לי שאני האישה היחידה שנותרה ללא מזגן

ומתלהבת כמו ילדה קטנה עם צעצוע חדש.. חחחחחחחחחחחחח

כל הכבוד על החריצות ../images/Emo70.gif

אני מבינה למה את מתכוונת, גם אנחנו סיידנו ושיפצנו קצת ביולי האחרון, כך שיש לי מושג איך הבית שלך נראה. העיקר שהכל מאחורייך.

Y A E L I 37

New member
תודה מקסימה. עכשיו אני רגועה

הבית חזר למקום, מבריק ומסודר. היה שווה.

למעלה