בוקר טוב

DUKASIT

New member
בוקר טוב ../images/Emo178.gif

קחו משהו לצד הקפה של הבוקר. הייתי אומרת שהעוגיות האלה חביבות. עוגיות תמרים (של סימה גיסתי) יאמייייו דודו חמוד [מצורף קובץ jpg] ו 20:32 | 23/06/07 4 כוסות קמח 1 וחצי מרגרינה שליש כוס סוכר שליש כוס מים 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 1 קופסא ממרח תמרים הכל לעבד לבצק אחיד לרדד לעלה דק וגדול למרוח ממרח תמרים לגלגל ואז לשטח (ראו תמונות בהמשך) להעביר סככין ולחרוץ(ראו תמונה בהמשך) לחתוך ולסדר על נייר אפיה לאפות ב 180 עד הזהבה לפזר אבקת סוכר להחביא אחרי כספת עים קוד אחרת הכל ניבלעעעעעעעעע

בוקר טוב דוכסית../images/Emo24.gifעשית לי את הבוקר../images/Emo96.gif

נראות 10 העוגיות שלך ובקרוב אנסה. את יודעת, אני לא חותכת לגמרי את הרולדה לעוגיות אלא רק עד האמצע.

DUKASIT

New member
זהו גם אני חשבתי על זה כי באפייה

חלק נשכבו לי. בכל אופן המתכון פשוט וקל הכנה ויצאו עוגיות סבבה. כדאי גם להכפיל כמויות. תודה ויום נעים .

ניקי ב

New member
DUKASIT נסי את הגלילות שנתתי למטה

הפרוסות יוצאות עגולות ויפות. ניקי.

DUKASIT

New member
OK אנסה תודה

בעיקרון יש לי מתכון מנצח לעוגיות האלה אבל סתם בא לי לנסות כל מיני...

Y A E L I 37

New member
צהריים טובים ../images/Emo178.gif

אני בהכנות לקראת הנסיעה, היום הייתי אצל המניקוריסטית/פדיקוריסטית מילאתי בנייה וורגליים. אני בהיי... קצת חוששת לגבי הילדים, לא מצליחה לעשות כלום בבית, ההיפר אצלי גבר בייחוד בעונה הזו אני יותר היפר מתמיד [בלי תרופה] ודי קשה לי. אני צריכה לערוך רשימות ומטלות לסדר יום ולא מצליחה לעמוד בלו"ז. נכנסת למחשב במקום להיות עכשיו במטבח ולהכין צהריים. למי שיש ילד /ה היפראקטיבי - אני מזדהה איתו ומבינה אותו והבינו בעונת הקיץ כשחם ואין מסגרת לי כמורה ולהם בבית הספר אז מאוד קשה...... עד כאן... אני מנתקת את המחשבים בית וטסה להכין צהריים [מקווה שאתמיד] .. יעלי לייט

למעלה