בוקר טוב

ריתי70

New member
בוקר טוב../images/Emo175.gif

מחכה לנו שישי שבת צלייה. לא לשכוח לשתות הרבה שבת שלום.ריתי

בוקר אור

החום בבית כמו כבשן המזגן קצת מקרר ואני חושבת על מה יעשה החום של הפלטה למטבח בשבת אבל קשה לותר על פלטה ושתיה חמה בשבת אולי הפתרון השבת הוא למלא תרמוסים עם מים חמים

מה אוכלים בבוקר

זה שהבוקר שלי זה כבר כמעט צהריים זה כבר לא סוד שאני ישנה את שעות הבוקר גם אם אליך לישון מוקדם בערב כלומר בחצות אני לא מצליחה להתעורר לפני שעה 11 בבוקר קמה ומתחילה עם כוס מים ותרופה שצריך בצום ואז נכנסת למחשב ושוחכת את הזמן לא רעבה כוס המים , ממלאת אותי כמו אוכל אבל אחרי הצהריים התאבון עובד שעות נוספות למדתי לבלום אותו עם כוס תה חם וקרקר לארוחת הערב לאחרונה אמצתי לי דייסת סולת עם כפית של שוקולית וקצת קינמון ללא סוכר ורק ככה הצלחתי לעצור את הנשנוש במהלך הערב אבל בבוקר לא רעבה בכלל בקושי שותה מים אז אמרו לי מה אתם אוכלים בבוקר ? מה זה זה הבוקר שלכם ואיך הוא נראה עם הנץ החמה או לקראת הצהרים ?

ALIZ58

New member
ארוחת בוקר

בוקר טוב שבת שלום כל הכבוד לך שאת לא מנשנשת אני כל הזמן אוכלת מתוק הרבה ונראית כמו בלון ,,כועסת עעל עצמי אני קמה מוקדם בבוקר בשעה שבע וביום רגיל בשעה שש ,,,ועד תשע בערב כל הזמן מנשנשת לא יודעת איך לסגור את הפה.. ברור שקונה גליחדה עוגיות לילדים ,,כאילו רק בשבילם אבל !!!!

זה קרה עם הזמן

הרופא בקש שאוריד משקל בגלל הסכרת ויתרתי על פירות בגלל המתיקות , ועם הורדת הפירות פחת הצורך במתוק למדתי להסתפק בכוס תה בלי העוגיות או משהו ליד ומאחר ואני תלויה בקניות שיקנו לי , לא נעים לבקש שיקנו לי עוגיות וככה לאט לאט הרגלתי את הגוף להסתפק בפחות מזון ונגמלתי מהמתוק אני כבר מפסח רוצה לעשות עוגיות בבית יש את החומרים ואני לא מכינה וככה גם לא אוכלת וזה התחיל שדודה עשתה לי בצק פחות מתוק מהמוכן והיה לי טעים והפסקתי לקנות \ מקווה ששבוע הבא יהיה פחות חם ואפשר לאפות בבית הילדים מאד אהבו את העוגיות שעם מעט מתיקות והם נתנו לי את הרצון להכין לבד ולא לקנות מוכן זה עניין של החלטה חביבה שלי , תתחילי להכין לבד עם פחות מתיקות ותראי שאת מנשנשת פחות

שבת שלום מלא באור ואהבה

שתצליחו למצוא מקום קריר לשהות בו בשבת החמה שהולכת להיות ולא לשכוח לשתות מים קרים להרוות את הגוף שהאויר החם מחמם

למעלה