בוקר טוב ....

קסומה

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

בשעה 11:00 זה יסתיים ואז אדע אם להמשיך לחייך או לא. מחזיקה לה אצבעות...........

sahr12

New member
קחי,תחייכי עוד קצת.......

החמור והאריה נפגשים ביער ומתחילים לדבר על זה שאין מה לזיין באיזור אומר האריה לחמור "מה דעתך שנזיין אחד את השני" אומר החמור לאריה "רעיון טוב ובגלל שאתה מלך החיות אני נותן לך את הכבוד להיות הראשון" אומר האריה "סחתוקי "וקופץ על החמור. האריה מזיין את החמור והחמור משתולל מנדנד את התחת מצד לצד זז בפראיות בקיצור נותן לאריה הרגשה של זיון פראי.לאחר כמה דקות האריה גמר והגיע תורו של החמור החמור קופץ על האריה ומתחיל לזיין אותו אבל האריה נשאר אדיש לא זז אז החמור מתבעס עליו ושואל אותו"תגיד לי אריה למה כשאתה זיינת אותי אני זזתי מצד לצד ונתתי לך הרגשה טובה אבל אתה מבעס לי תתחת ונשאר קפוא כמו קרח" אז האריה אומר לו "תוציא טיפה תזין אז אולי אני אוכל לנדנד טיפה תראש"

סער סער...הנה יש לי משהו בשבילך!

בחור פונה לחברה שלו ואומר: " שמעתי שאני מנגן כינור שני אצלך!?" עונה לו הבחורה: " עם נגינה כמו שלך, תגיד תודה שאתה עדיין בתזמורת..."

סער!!!!!!!!!!לא מתיחס../images/Emo10.gif

שאלה: "למה אלוהים המציא את הגבר?" תשובה: "כי ויברטור לא יודע להחליף גלגל..." טוב סיגריה אחרונה וזזה לישון...היום קצת עייפה...

קליאווווווווו../images/Emo25.gif

נשמה..מה שלומך ספרי חדש... איזה קול מתוק יש ... נשאר עוד הטעם מהשיחה אתמול מקסימה אחת.. וכן אני עייפה..הלכתי לישון קצת מאוחר אתמול
אולי אשן איזה שעה אחרי זה.. לפני שהנינג´ות יחזרו מהגןןןןןןן

Windbluesea

New member
הנה בדיחה משלי לבוקר זה......

שתי גברים יושבים על מדרכה. הם רואים כלב מלקלק לעצמו את הביצים. הגבר הראשון אומר: "הלוואי שגם אני הייתי יכול לעשות את זה." הגבר השני שואל: "אתה לא חושב שאתה צריך ללטף אותו קודם?" שיהיה יום נפלא לכולם וסופ"ש מהנה

גיוRאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אין כמוך נשמה... מציתה לך שלוש במכה.. טוב עשיתי לי עוד כוס תה עם נענע והנה עוד סיגריה אוחחחחחחחחחח איזה בוקר
בא לי לתת לך
מוווווווווווואה

Windbluesea

New member
תודה מתוקה

ד"א יש לך אחלה של תמונות יש לי כבר אוסף די נכבד מהתמונות שאת מעלה פה.

למעלה