בוקר טוב

יהודה א

New member
בוקר טוב ../images/Emo167.gif

בוקר טוב אנשושים יקרים ויקרות שיהיה זה יום שקט לכולנווווווווווו הקפה מוכן
ומי מביא עוגה או קוראסון

רות 2

New member
סבח אילפול וליסמין...בונג'ור

ואחרי השירשורים של אתמול..... מאחלת לכם יום מלא סיכונים....(חלילה לא לגוף ולנפש) רק כאלה שאתם בוחרים ושואפים להם... שאיפות כולל יעד, דרך,... מה זה חשוב... העיקר שיהיה בזה שילוב שימחה ואושר אז כמו שאיחלתי לפטפטנית החמודה... מאחלת לכם את התבונה לראות האומץ לרצות והכוח לבצע.... רות עבור...............

*יערית

New member
בוקר אור../images/Emo96.gif ../images/Emo42.gif

יש למישהו שעון מעורר ענק כזה שעושה רעש בקולי קולות בכדי להעיר אותי עכשיו? נו זקוקה לניעור
בוקר נפלא אנשים, בהחלט עם הרבה סיכונים{למה רק אני?}{ביטQ} עם הרבה אהבה{לונלי,יהודה} עם הרבה נתינה{חופשיה ברוח} עם הרבה הצלחה{ציפיטפטת} עם הרבה רגישות וחכמה{עפרה,רות,חיפוש,פיה,בלונדה,מיכל,רד הד,} עם הרבה געגוע לאישה יקרה:מ
צ
ו
ט
ט
ת
שכחתי לברך מישהו? אהה...אתה עם ה
תבוא לבקר יותר ..אין ביקורי חפוז בתפוז

*יערית

New member
ניצת../images/Emo124.gif ../images/Emo25.gif

את היית אמורה לבוא בקטגוריה של רגישות וחכמה, ואהנה אני רואה שרק חשבתי שכתבתי אותך.. את האמא הרוחנית כאן...את שיודעת לגעת לא לגעת באנשים
לך אני מגישה את ה-
ולא בכדי! יום נפלא..מקווה ששוב לא נפלתי בלשוני

*יערית

New member
אופס..ביקשתי מחילה מראש?../images/Emo141.gif

גחלילית יקרה...מכיוון שלא מכירה אותך כ"כ בכתיבה..רוצה שתיקחי את סיכון
{אני ממש בתוך זה} ותקטלגי את עצמך לאחת מהאופציות שכתבתי למעלה.... איפה את מוצאת את עצמך הכי הכי בבוקר זה?
{יערית צריכה להכין שיעורי בית}

ophra

New member
איפה היא באמת??? ../images/Emo12.gif

המצוטטת ההיא? הא? ושושה שכבר משמן לא ראינו לה ואורלי שאמרה שחוזרת אבל לא ממש ומעוף????
עפ
(יאללה שובו הביתה)

*יערית

New member
לא יכולה לומר...

איפה יתר האנשים...אך על אדם אחד אני יכולה לומר שהוא עובד
וקצת...קצת...רחוק מכאן.. טוב או לא טוב? הוא מקבל דיווחים

רות 2

New member
ואני רוצה את הגברים.....

"פיין הומה"(במרוקאית )-איפוא הם?? סגול האלי ראש חסה ארהלה דואלי לונלי וזה שכל הזמן שותה חביות של בירה.. וחופשי כרוח הים שחכתי מישהו? יהודה לפחות הגיש קפה

בוקר נפלא אנשים

יעריתוש גרמת לי
בוקר טוב אחרי לילה שלקחתי בו סיכון והרווחתי בגדול בוקר עם עוד הבנות שלי על עצמי בוקר שקמתי בו עם עוד עלה שצמח בקיצור בוקר | אז מה אם כבר כמעט צהריים
|

עוף כנף

New member
צהריים טובים...

נכון שכבר לא בוקר? בכל אופן, סתם לשתף אתכם בקנקן תה שקבלתי באי-מייל (ואני בכלל שותה נס..) יום נעים לכולם!

למעלה