בוקר טוב מישהו יודע להיכן נעלמה שלווה'לה?????
ש שלווה יערית New member 30/12/04 #3 אנ'כאן.. אנ'כאן.. אנ'כאן../images/Emo13.gif פשוט... גל צונאמי של חיי היומיום, העבודה ושאר ירקות סחפו אותי מכאן והנה ...חזרתי תודה לבימבוש על שזרקה לי עוגן ולגלי על השירים להתראות מאוחר יותר.....והמשך יום נעים לכוווווולם ממני
אנ'כאן.. אנ'כאן.. אנ'כאן../images/Emo13.gif פשוט... גל צונאמי של חיי היומיום, העבודה ושאר ירקות סחפו אותי מכאן והנה ...חזרתי תודה לבימבוש על שזרקה לי עוגן ולגלי על השירים להתראות מאוחר יותר.....והמשך יום נעים לכוווווולם ממני
ש שלווה יערית New member 31/12/04 #5 את דנידין כווולנו מכירים../images/Emo8.gif האין... משהו ממנו- כתופעה - בכל אחד מאיתנו וחוץ מזה, נאוה'לה את נעלמת לנו חופשי-חודשי. כבר יש מודעת חיפוש אחריך שמתפרסמת באופן קבוע
את דנידין כווולנו מכירים../images/Emo8.gif האין... משהו ממנו- כתופעה - בכל אחד מאיתנו וחוץ מזה, נאוה'לה את נעלמת לנו חופשי-חודשי. כבר יש מודעת חיפוש אחריך שמתפרסמת באופן קבוע
N Nava5 New member 1/1/05 #6 כן, לא נהגתי לפי הכלל > נאה דורש - נאה מקיים... לפעמים אני מתאדה ולא הצצתי במודעות ה'דרושים' או ה'מבוקשים'.
כן, לא נהגתי לפי הכלל > נאה דורש - נאה מקיים... לפעמים אני מתאדה ולא הצצתי במודעות ה'דרושים' או ה'מבוקשים'.