בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

טומי, ברוך המבקר. אני מקווה שנוכל לכתוב בקרוב "המצטרף"
מקסימה, פתחת לי את היום בחיוך רחב
תודה. מתגעגעת לחורף. גם אתם? שיהיה לכולנו אחלה של יום.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב וכל טוב לכולם../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

יום נפלא לנו
הבוקר הטוב שיביא אחריו יום נפלא ושבוע נהדר. קודם כל בריאות. נזכרתי בשכן שלי שכבר איננו איתנו אדם דתי ואיש נפלא שאמר לי "את יודעת איך פותחת התורה"? אמרתי כן "בראשית ברא" אמר לי זהו, זה שורש החיים. בראשית ברא. השורש זה בריאות. אני מקווה שהמחשב שלי יתוקן, ה XP לא מתפקד.

izuizu

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif בקר טוב מרגישים את

הסתיו.יוצא לפעילות היומית .זה קצת מאוחר .הספקתי לקרוא כל מה שכתבו אתמול בפורןם. תמשיכו לכתוב מישהוא קןרא.אז יום טוב לכןלם

דרדרית

New member
בוקר טוב לכולנו../images/Emo42.gif

הסתיו ידוע בהפכפכותו מבטיח, מרמז ו- לא מקיים... אל דאגה עוד תגענה הרוחות עוד ירדו הטיפות... העיקר שבערב כבר קריר ונעים.. שיהיה לכולנו יום נפלא

misu0071

New member
בוקר טוב ויום שקט כמעט חורב

בשעה טובה לרכבת ישראל על הקוו החדש לשדה 2000 בתקווה שנוכל להמשיך לטוס לכל מקום שנירצה בשקט ובשלווה המשך יום טוב

emmy5

New member
בוקר מקסים לכולם,טוב לראותכם../images/Emo24.gif

יעלוש , האיקר זה הבריאות ... מזג אוויר עוד משחק איתנו ... יום נעים שקט ומהנה לכולם .

emmy5

New member
חוואל'ה , כמה שזה יפה...../images/Emo96.gif../images/Emo79.gif

מאוד התרגשתי , חמוד ...קפה עוגה ומנגינה ...הכל בישביל לי ..
איזה חברה נחמדה ,ואני לא מכירה אותה ... אבל כולם כאן חמודים וחמודות .כל אחד זקוק לפעמים לפינוק ..הנה ,קפה מוכן ..

maxima

New member
בוקר טוב כולם....../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

מריחים את הסתיו כבר פרח החצב גם החלמונית, אומרים, כבר פורחת בהרים, ציפורים ברננה, שמש לוטפת בעדנה, רץ אץ נחליאלי שובב אכן זה הסתיו.

HAVA159

New member
בוקר נפלא שיהיה לכולם../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

מה שלומכם הבוקר, מזג האויר היטיב עמנו, כבר פחות חם, יותר נעים לכולם. שיהיה לכולנו יום שקט, יום של כף. אוהבת
אותכם חוה.

חייםלוי

Member
מנהל
בוקר טוב ../images/Emo42.gif איפה הסתיו?

אני יוצא מהבית ב-5:40 ולא קריר. אולי בעיר הקודש ירושלי תובב"א או בצפת. לא במרכז. אני כבר מחכה לקרירות.

emmy5

New member
חיים , זה לא רחוק ...אוטוטו...../images/Emo6.gif

אני מחכה גם ,אבל זו ארץ משונה ...מאוד קיצונית אני מחכה לנוף של חוץ לארץ...קריר,העלים בצבעים מקסימים ...איפה זה?

חייםלוי

Member
מנהל
לא מכיר נוף של חו"ל. הייתי רק פעם

אחת בחו"ל וגם זה הכריחו אותי. טוב לי בארץ. אבל שמעתי שהשלכת מאוד יפה.

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי יום נעים../images/Emo140.gif

חיים - כשנמצאים כל היום בתוך
אתה כל יום בארץ ארחת ומגשים חלום אחר. מקסימה - הרגשתי את השמש על פני הרחתי את החפריחה ושמעתי את ציוץ הפיפורים והכל כמו ציור רק במילים אהבתי
המשך יום נעים

מנורה

New member
../images/Emo52.gifידידים ככה זה כשממהרים

ארחת= אחרת החפריחה = הפריחה הפיפורים=הציפורים

offe

New member
צהריים טובים לכל הידידים ../images/Emo6.gif

קצת חיוך לא יזיק - פוליטיקאי אחד נדרס ועולה לשמיים. שם הוא פוגש את המלאך גבריאל. הוא פונה לפוליטיקאי ואומר: "אנחנו ניתן לך לבחור: תבלה יום אחד בגיהנום ויום אחד בגן-עדן, ואחר כך תוכל להחליט לאן תלך..." גבריאל מוביל את הפוליטיקאי למעלית שיורדת למטה למטה עד לגיהנום. הם מגיעים למטה ושערי הגיהנום נפתחים. הפוליטיקאי נכנס והוא רואה שם מגרש גולף ירוק וחברים שלו משחקים גולף. הם מברכים אותו, לוחצים לו ידיים ומזמינים אותו לשחק גולף. בלילה הם יוצאים לבלות, אוכלים במסעדה ואפילו השטן מבלה איתם, מצחיק אותם, רוקד להם, בקיצור בילוי לא נורמלי. למחרת בא גבריאל ולוקח אותו למעלה למעלה לגן-עדן. הפוליטיקאי נכנס לגן עדן ושם- הוא מבלה יום שלם בנגינה על נבל, התרפקות על עננים קטנים ורגיעה. לאחר יום שוב בא גבריאל ושואל אותו: "נו, החלטת?" "כן", אומר הפוליטיקאי. "אפילו שכיף בגן-עדן, בגיהנום ממש ביליתי. אני רוצה גיהנום!". הם יורדים למטה למטה וגבריאל משאיר אותו בשערי הגיהנום . נפתחות הדלתות ובשניה אחת תופסות אותו שתי ידיים ומושכות אותו פנימה. הוא רואה שממה, מדבר ענק חם מאוד ואת החברים שלו לבושים סמרטוטים אוספים זבל. אז בא השטן, דוחף לו ליד שקית זבל ומורה לו להתחיל לאסוף זבל. "מה קרה למגרש גולף ולמסעדות??" שואל הפוליטיקאי. אז השטן עונה לו:" אתמול זה היה לפני הבחירות, היום - זה כבר אחרי שבחרת בנו!" -------- אולי ידעתם את הבדיחה העלו חיוך
אם לא - צחקו בכל פה.
המשך יום סתווי נעים offe

HAVA159

New member
offe צהרים טובים אהבתי את הבדיחה

לא שמעתי אותה והיא מצויינת ממש צחקתי. אוף, נדמה לי שזה לא רחוק מהמציאות המשך יום נפלא. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
אופינקה ,תמיד אפשר לצחוק ולבכות

אמת לאמיתה , בדיחה על האמת |צחוק|

למעלה