בוקר טוב....

תימניה

New member
בוקר טוב....../images/Emo141.gif

בתקופה האחרונה קוראת אותכם, מתוך הכתיבה שלכם הבנתי שההתקפים שלכם הם התקפים אופיינים של האפילפסיה (אבוד הכרה ופירכוסים). מיכוון שהסימפטומים שלי שונים, אשמח לשמוע אם למישהו מכם (או ששמעתם) על סימפטומים כמו שלי. ההתקפים שלי מתבטאים בזה שאני מאבדת את היכולת להחזיק את הגוף אני לא יכולה לעמוד,הדיבור נעשה כבד וחלש,זה חולף לאחר מספר דקות ואז אני זקוקה לשינה. לפעמים יש לי נפילות פתאומיות,בלי איבוד הכרה,פשוט נופלת כמו בובת מריונטה ומיד קמה,כאילו לא קרה כלום. אני מטופלת בלמיקטל 200 מ"ג ליום. יום טוב לכולם

חייםלוי

Member
מנהל
בוקר אור ../images/Emo42.gif איך הרופאים מגדירים

את המחלה או את הסימפטומים שיש לך?

תימניה

New member
זהו....

שאני עדיין לא מוגדרת. הניאורולג אומר שחלק מהסימנים מעידים על אפילפסיה וחלקם לא אז תשובה חד משמעית עדיין אין לי.

qt1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

האם שקלת אפשרות של פנייה לשם קבלת חוות דעת שניה? אינני יודעת כמה זמן את סובלת מהסמפטומים אותם את מתארת,וכמה זמן אצל אותו נוירולוג,איזה בדיקות עברת? בכל מקרה נראה לי שיש מקום לבדיקה אצל נוירולוג נוסף לשם קבלת חוות דעת נוספת. מה דעתך? ושוב, ברוכה הבאה.

hashy

New member
אני חויתי דברים דומים בעיקר ברגליים

הנפילות הפתאומיות הן מעין התכווצות כזו שבה פשוט התקפלו לי הברכיים וכמעט ו/או שנפלתי על הריצפה ומיד קמתי. גם העינים קצת התגלגלו והידיים לפעמים עפו - אני קוראת לזה תיקים. לפעמים זה הרבה יותר חלש ואני מרגישה את זה רק בעיניים או בזה שנקטע לי חוט המחשבה או שנופלים לי דברים מהידיים. גם אם זה קשה מאד לפחות זה עובר מהר. מסוכן, אבל עובר מהר... גם לגבי הדיבור שנעשה חלש יש תיעוד ונראה לי שאם תחפשי במילון הפורום תמצאי את ההגדרות המדוייקות. נראה לי שבהחלט כדאי לך לקבל חוו"ד נוספת ולעשות איבחון מחדש כדי לקבל תשובות ואני בהחלט מציעה לך לפנות למומחה לעניין..

תימניה

New member
תודה על המידע !

אחרי שביקשתי מספר פעמים הפניה דרך קופ"ח ונעניתי בסירוב. פניתי בצורה עצמאית למרפאת אפילפסיה באיכילוב. שם אמרו לי להכפיל את המינון של הלמיקטל. ובאמת חל שיפור משמעותי. בכל אופן אני עדיין בתחילת הדרך...צריכה לעשות עוד בדיקות ומקווה שאקבל שם אבחון מדויק יותר.

hashy

New member
שמחתי , טוב לדעת שאנחנו לא לבד

או יוצאי דופן. אני קוראת לתופעות האלה "תיקים" - אם תסתכלי בשרשור של יגאל שפנה אלי ואל יו אף או ואל קיוטי - פירטתי את זה קצת יותר. בהצלחה, טוב שלא חיכית לאווילים האלה בפעם הבאה פני לאי"ל, יעזרו לך להוציא הפניה..

למעלה