בוקר טוב

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב בימבו, בוקר טוב כולם../images/Emo47.gif

בוקר טוב כולנו,
יום שמח יום עליז. קמתי הבוקר וגיליתי שהכל מתפקד כמו אתמול ואפילו מעט יותר, כי החכמתי ביום. זו לא סיבה לשמוח? לדעתי כן. היום יש לי תוכניות ואני מקווה לבצעם. אחת התוכניות קשורה לפורום והיא לכתוב יותר, מקווה לעמוד בזה. מאחלת לכולנו את הטוב שישנו. אף לא רגע של רוגז גם לא של צער, כיף נטו נטו.
אוהבת את כולם

maxima

New member
בוקר טוב בימבו יעלי וכולם.../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

יש לי אורח......... הנכד .... הכי חמוד
הכי חכם
והכי יפה
יעלי צודקת בדבריך כל יום אנחנו יותר חכמים לכתוב יותר....מממממממממממ הייתי רוצה אבל מהיכן לוקחים עוד זמן בעיקר שהנכד אצלי ואני כמובן מוותרת לטובתו על המחשב יום נהדר לכולם

מנורה

New member
בוקר טוב חברי היקרים../images/Emo140.gif

לכל הנמצאים ולכל הנופשים יום נעים
למי שמתענין בתיקשור על התוכנית של ריקי קיטרו ברדיו חיפה אתמול ושלשום הפתיעה אותי והיקריאה מספר שירים מספרי "רוצה לגעת" מאד התרגשתי. מקסימה תהני עם הנכד זאת הריבית הטובה ביותר יעלי
עם התוכניות

HAVA159

New member
בוקר מצויין מנורה../images/Emo63.gif

מנורה יקירה!
לספר
"רוצה לגעת"
מנורה האם הספר נמצא למכירה, ואיפוא. הודה לך מאוד אם תחזרי אלי. ושוב בוקר מצויין שיהיה לך ויום טוב
אוהבת
חוה.

יופי../images/Emo70.gif שמחה עבורך ../images/Emo140.gif

השירים טובים "מדברים" ומקרינים עוצמה לא פלא שנחברו בתוכנית של ריקי קיטרו שקולה ואישיותה מקרינים עוצמה ואסרטיביות רבה.

yaely12

New member
../images/Emo50.gifמנורה זה ממש מרגש../images/Emo23.gif

שלום מנורה,
לדאבוני לא הבנתי בדיוק איך להגיע לתוכנית של ריקי קיטרו ולשמוע אותה קוראת את שירייך, או לפחות משהו מהתוכנית שלה. הגעתי רק לקול חיפה עם תוכניות השידור להיום. האם ידעת שזה יכלל בתוכנית שלה. לדעתי זה שיא המרגש. מאחלת לך לעלות מחיל אל חיל. יעלי
גולשת רגילה

|וקו| בוקר טוב לכולם ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

בוקר טוב לכולם!! יש לי בעיה,המחשב שלי השתגע, בכל פעם שאני לוחצת על "שישים פלוס" עלי לעדכן מחדש את כניסתי, ולא רק פה,בעוד כמה נקודות מסויימות.אולי המחשב זקוק קצת לחופש , אני מכינה הפתעת יום הולדת לאמי,שהיא בת "92".('
'), כך אני עושה כל שנה,מתאספים כל הילדים,נכדים והנינים שלה. אני אישית כבר מתרגשת מהמפגש המשפחתי. שלכם. דבי (דנה).

../images/Emo42.gif בוקר צח ....דבי בעניין המחשב

נסי למחוק את ה-cookies וגם לרוקן את סל המחזור זה יכול להועיל. יומטוב לכולם

offe

New member
בוקר טוב לצופים במסך ../images/Emo6.gif

החיים הסובבים אותנו טומנים בחובם הפתעות, יוזמות, אירועים ושאר ירקות. האדם מספר על כל אשר קורה עמו מתוך דחף פנימי היוצא לאור בכוח הרצון לחלוק חוויותיו עם אחרים - ולא "לפי הזמנה" או "כורח". אני עדיין חושבת ומותר לחלוק עלי, כי אם לא יועלו נושאים, מקרים, סיפורים, טיפים היכולים לעזור בחיי יום-יום, כדי שמעגל המשוב יסתובב בינינו, לא נוכל לבנות חומה. לדוגמא: לא מזמן נודע לי על פרוייקט הנקרא "פרוייקט שכונות", אמנם מתאים לגילאי 70+ אולם גם כל מי שיצא לפנסיה יכול להצטרף, וזה אומר: בכל שכונה ברדיוס מסוים, נערכים מפגשים שבועיים מלווים בהרצאות. כל חבר מקבל לחצן מצוקה לשעת הצורך. לכל שכונה יש אב בית, במידה ומישהו נזקק לעזרה כלשהי בבית, הוא זמין 24 שעות ביממה ונענה לכל קריאה ועוזר כמיטב יכולתי, אינסטלציה, חשמל, או כל דבר אחר. העלות היא 100 ש"ח לחודש. יש סניפים בכל הארץ. אגב, בתוכנית של גיל הזהב העלו את הנושא. מנורה - תתבשמי בריח העניין שמעורר ספרך ונחזיק לך אצבעות. המשך יום נעים
offe

yaely12

New member
היה לי לחצן מצוקה והסרתי אותו../images/Emo51.gif

שלום, לחצן המצוקה שעלה לי בסך הכל פחות מ 30 ש"ח לחודש ממש עיצבן אותי. ראשית אפשר לסדר כפתור מצוקה בסוללארי ישירות למשטרה. לא עולה אגורה. אם אני צריכה לחצן מצוקה כדי שיקראו למשטרה אני יכולה לבד לקרוא למשטרה על ידי לחיצה ארוכה בסוללארי שלי. ניסיתי לנצל אותם שעה שהיה נתק חשמלי ויצאתי לראות מה קורה. אמרו לי שלפעמים זה טריק של מי שרוצה לפרוץ הביתה, מנתק את החשמל - יוצאים לראות מה קרה והוא תוקף. לחצתי על הלחצן ויצאתי, היחס אחר כך היה מאוד לא נעים, הם דיברו אומנם יפה אך דיברו אלי כאילו הייתי ילדה מפגרת הזקוקה למילה טובה. החלטתי שלא מתאים לי והסרתי את זה. (העלות 30 ש"ח) אוהבת יעלי

מנורה ../images/Emo51.gifעל הברכה ../images/Emo23.gif

תודה לך מנורה,,שרק נזכה כולנו לשנים טובות, ולחונה לרגע,עשיתי יותר נקיון במחשב,והולך לי די טוב. ועל כך אני מודה לך חונה לרגע.
דבי.

yaely12

New member
אני הולכת ליום הולדת של חברה../images/Emo140.gif

שלום כולם,
היא עושה את זה באחד האולמות של ארגון מתנדב. המיוחד בהזמנה שלה שהיא כתבה "נא לא להביא מתנות במקום זה תרמו בבקשה עשרה שקלים למקום ועשרה שקלים למקהלה שמופיעה" היא אומרת שאנשים ה התלהבו מאוד מהרעיון. מה דעתכם? אספר לכם מחר אם היו מתנות בנוסף, או לא. יעלי שולחת נשיקות

למעלה