בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

לכל הנוסעים והנופשים - נסיעה בטוחה ונעימה לכל המשפצים - תוצאות מצויינות והנאה מהשיפוץ וממה שאחריו תודה גדולה לכל המעלים תמונות ושירים. אתם טורחים למעננו ואני מעריכה זאת מאוד.

bimbo.

New member
לחווה. אני מצדיעה לך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמנם במאוחר, אבל אני מרגישה זאת כל הזמן. את אשה מופלאה. הלוואי וירבו כמוך

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לפורום המופלא והנפלא../images/Emo23.gif

בוקר טוב לכל החברים
טוב לקום בבוקר ולמצוא בפורום בוקר טוב מן המוכן, עושה הרגשה כאילו מישהו ערך עבורך את השולחן וחיכה לך. מחכה לנו יום נפלא, כדאי לחייך למענו. יעלי

emmy5

New member
בוקר טוב עם ../images/Emo96.gif או ../images/Emo175.gifו../images/Emo24.gif

בלי מילים ,שיהיה לנו נעים ושקט. משהו לא בדיאטה? אז גם עוגה ו

../images/Emo23.gifבוקר טוב לחברים ../images/Emo96.gif

התעוררתם? נחמד,אני כבר ערה משעה 6 בבוקר, אממי את זריזה!! תמיד את כזו? יעלי תמיד הראשונה בין המברכים, מי היה בפסטיבל בכרמיאל? היום זה יום הנעילה,,בואו, לא תפסידו,להפך תרויחו. אוהבת אותכם דבי (דנה)

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב כולם, דנה את עשר../images/Emo24.gif

יום נפלא ושביעות רצון אישית,
דנה, פעמיים הייתי בכרמיאל לשלושה ימים. לולא הבחינות שלי עכשיו כבר הייתי נוחתת אצלך בבית. המופעים אכן יפהפיים, מופעי הפתיחה והסיום על הדשא באמפיתיאטרון יפים ביותר. כל הלילה יש היכן לבלות. במשך היום יש תוכניות מעניינות מאוד. מה שנקרא היום בילוי "מסביב לשעון" ראיתי שם את התיאטרון השחור מפראג לפני שנתיים או שלוש. אני זוכרת שהיה חם מאוד במשך היום. את צודקת לא פחות חם מאשר אצלנו. אני נהנית מכתיבת כולם, באמת, לא תמיד יש לי סבלנות להשיב בגלל לחץ רגעי של חומר שהמוח שלי כבר אינו מעכל, אך את הבטחת ואת מקיימת. עשר. יעלי

../images/Emo34.gifיעלי נשמה טובה ../images/Emo82.gif

יעלי דווקא השנה את לא פה? חבל. בשנה הבאה בלי נדר את מתיצבת אצלי בבית . חסר לך שלא תבואי.!! אוהבת . דבי (דנה).

HAVA159

New member
לכל החברים ערב טוב../images/Emo24.gif

לכל חברי שיהיה לכם ערב מקסים. אוהבת אותכם
חוה

yaely12

New member
אמי איזו עוגה../images/Emo70.gif אין פחד מלהשמין../images/Emo6.gif

HAVA159

New member
bimbo. בוקר נפלא ו../images/Emo51.gif יקירה.

על הפירגון. אוהבת
חוה

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי היקרים|../images/Emo140.gif

שמחה לראות אתכם פעילים להנות מתמונות ושירים נהדרים. מתארים חוויות שמעורר את הדימיון והמאכלים הטעימים גורמים תאבון. לצערי בגב יש לי בעיה ומקצרת בהקלדה. המשיכו להנות ולבלות בנעימים חברי המיוחדים

emmy5

New member
מצאתי משהו מעניין

מחקרים מתקדמים בפיזיקת הרוח מצאו,שככל שהאדם מתפתח וצומח יותר מבחינה רוחנית, כך עולה גם משקל הרוח על כתפיו. (חישוב פשוט של מכפלת הכתפיים שלכם, יראה לכם כמה אתם שוקלים מבחינה רוחנית, ואגב, ניתן להשיג משקל-רוח בבתי המרקחת המובחרים, שיחסוך לכם את החישובים המסובכים). במקרים קיצוניים, אף עלולה הרוח למעוך את האדם מתחתיה.לא הגיוני? למה לא? כי זה רוח? כי אין לה משקל? נו, באמת... שמעתם על סופות טורנדו שמוחקות ערים שלמות מעל פני האדמה? זה כן הגיוני? הלא כולה רוח... עכשיו, אם אתם שואלים, למה זה רע כל כך ללכת ברחוב כשמשקל של 1000 יחידות רו"ח על כתפיכם.... אז קודם כול זה כבד... ויחד עם השקיות מהסופר, זה באמת יותר מדי! שנית, זה הורס לכם את כל הדימוי הבריא של הישראלי זקוף הקומה. אתם פוסעים כפופים עם הראש באדמה... במקרים קיצוניים אתם אף נזקקים למקל הליכה בגלל הכובד. ובמצב כזה אתם עדיין מקווים למצוא בן/בת זוג? חחחחחח ואם כבר מדברים על זה,אז בואו ניכנס לעומק הכובד – מה עושה את ההבדל בין האנשים הכבדים מבחינה רוחנית, לעומת אלה הפחות רוחניים? מחקר שנעשה על 100 אלף אנשים בעלי משקל רוח עודף, מצא, שההבדל היחיד בינם לבין קבוצת הביקורת (אנשים בלתי מפותחים,המחזיקים במקצועות מיושנים כגון עובדי בנק, מהנדסים, רופאים וכו) היה משפט אחד באוצר המלים שלהם, האופייני אך ורק להם, הרוחניים. והמשפט הוא – "אור ואהבה!" ובכן, משפט זה המשמש משפט יסוד בשיחות אנשים בעלי משקל רוח עודף, נעדר לחלוטין מאוצר המלים של אנשים דלי משקל רוח. מפותחי הרוח, אם כן, אוהבים לתבל את דבריהם במשפט זה במהלך חיי היום יום שלהם, כגון – "אור-אל, ביי, אני הולך לעבודה. אור ואהבה!" "אוריונית! שמתי לך סנדויץ' טופו לבית ספר, ושיהיה לך אור ואהבה אתו!" "ואסיים את תלונתי, כבוד ראש הממשלה, בתקווה שתענה לי תשובה מספקת מדוע עיקלו את ביתי, מכוניתי ואת אשתי בשל אי תשלום אגרת הטלויזיה (אין לי טלויזיה!), בהרבה אור ואהבה, אוריה עגום-סבר". לא ברור כיצד מצליחים דלי הרוח להתקיים בחיי היום יום שלהם, בלא משפט מפתח זה בתקשורת סביבתית. מספר חלופות דלות נמצאו כגון – "יללה, ביי!", "סלמאת!", "נהיה בקשר!". אולם לחוקרים ברור לחלוטין, שמשפט זה, "אור ואהבה", הוא אשר יוצר את הכובד הבלתי נורמלי על כתפי בעלי משקל הרוח העודף. לסיכום, אם אתם מרגישים כובד מוזר מחר בבוקר על שתי הכתפיים, ובדקתם (בעזרת משקל-רוח) שזהו משקל חורג, אני מאוד ממליצה על דיאטת רוח הולמת במכון הרזיית רוח או במוסד לחולי רוח זמניים. ושיהיה לכם אור ואהבה עד סוף הדף, או בקיצור – סלמאת! תגובות למאמר

אממי ../images/Emo121.gif ראית משהוא מעניין ../images/Emo35.gif

אממי מה קרה לך ? מדברת רק על ה-
. הייתי מתה לראות רוח,איך עושים זאת,רק לא ע"י טורנדו, חחחחחחח חמודה אממי
אוהבת דבי (דנה).

yaely12

New member
ביידיש קוראים לזה "לופט געשעפטן"

שלום כולם
בעברית הכוונה "מגדלים פורחים באוויר" אבל התרגום המילולי "עסקי אוויר" אוהבת יעלי

offe

New member
רוח רוח רוח ../images/Emo121.gif

בוקר יותר נוח במקצת, רוח רוח רוח רוח בפרדס נפל תפוח הוא נפל מראש העץ הוא נפל והתפוצץ
אמי'לה - מאוד מעניינת הכתבה שמצאת לנו. אני מרגישה שאני סוחבת המון רוח - ומאוד מחפשת אותה עוד ועוד כל עוד היא שייכת למשפחת הרוחניות - משתדלת לסובב את עצמי באנשים רוחניים, כי רק עמם אני נהנית. שיחות חולין וכל אחד יאמר לי שאין ברירה העולם סובב גם סביב עניינים פעוטים מחיי יום יום, נכון, אולם לא בבית ספרי. ולא יטיפו לי שאני עלולה להיתנתק מהאנשים בצורה זו. לדעתי לא. ישבתי עם חברות בבית קפה במשך 4 שעות שוחחנו על כל מיני נושאים "רוחניים" ופשוט היה מקסים, למה לא לגמוע את זה בכמויות גדולות ואז הנפש נרגעת. עכשיו ברגע זה הולכת לחברה לעזור לה כמובן לסדר את הבית - במובן סדר - לא ניקיון - כשאנו גומרות - אני מרגישה גם ניקיון בנפש, כי נהנית מאוד מסידור בית. אז שיהיה לכם יום נעים ומלא רוח נפשית ורוח על אמת שתשבור את החמסין.
גדול offe

emmy5

New member
אופינקה,את מעניינת ,אבל אני מצאתי

לקוון אחר לגמרי ...בראש יש לנו הרבה רוח או מחשבות ,דאגות שנותן לנו למח הראש חייב לעבוד שעות נוספות ..הדאגות הם לוחצות על הכתפיים שלנו ...טונות, כשאת לא עושה לך דאגות מכל דבר ,את מחייכת לכל העולם ...כולם נחמדים ..אף אחד לא לוחץ לך על העצבים ...אפשר לתרגם גם אחרת ,אבל אני מחפסת את הצד החיובי

HAVA159

New member
emmy5 לחשוב רק חיובי../images/Emo3.gif

כמה שאת צודקת חשיבה חיובית זה עוזר לכל אורך החיים תמיד רצוי לראות ורוד. אני באופן קבוע מרכיבה מישקפים
ורודים אוהבת
חוה

HAVA159

New member
לכל חברי הפורום לקום מחר בבוקר../images/Emo42.gif

אם שיר חדש בלב
ושיהיה לכם יום נהדר
ונכון לאכשיו לילה רגוע וחלומות פז אוהבת
חוה.

למעלה