מצאתי משהו מעניין
מחקרים מתקדמים בפיזיקת הרוח מצאו,שככל שהאדם מתפתח וצומח יותר מבחינה רוחנית, כך עולה גם משקל הרוח על כתפיו. (חישוב פשוט של מכפלת הכתפיים שלכם, יראה לכם כמה אתם שוקלים מבחינה רוחנית, ואגב, ניתן להשיג משקל-רוח בבתי המרקחת המובחרים, שיחסוך לכם את החישובים המסובכים). במקרים קיצוניים, אף עלולה הרוח למעוך את האדם מתחתיה.לא הגיוני? למה לא? כי זה רוח? כי אין לה משקל? נו, באמת... שמעתם על סופות טורנדו שמוחקות ערים שלמות מעל פני האדמה? זה כן הגיוני? הלא כולה רוח... עכשיו, אם אתם שואלים, למה זה רע כל כך ללכת ברחוב כשמשקל של 1000 יחידות רו"ח על כתפיכם.... אז קודם כול זה כבד... ויחד עם השקיות מהסופר, זה באמת יותר מדי! שנית, זה הורס לכם את כל הדימוי הבריא של הישראלי זקוף הקומה. אתם פוסעים כפופים עם הראש באדמה... במקרים קיצוניים אתם אף נזקקים למקל הליכה בגלל הכובד. ובמצב כזה אתם עדיין מקווים למצוא בן/בת זוג? חחחחחח ואם כבר מדברים על זה,אז בואו ניכנס לעומק הכובד – מה עושה את ההבדל בין האנשים הכבדים מבחינה רוחנית, לעומת אלה הפחות רוחניים? מחקר שנעשה על 100 אלף אנשים בעלי משקל רוח עודף, מצא, שההבדל היחיד בינם לבין קבוצת הביקורת (אנשים בלתי מפותחים,המחזיקים במקצועות מיושנים כגון עובדי בנק, מהנדסים, רופאים וכו) היה משפט אחד באוצר המלים שלהם, האופייני אך ורק להם, הרוחניים. והמשפט הוא – "אור ואהבה!" ובכן, משפט זה המשמש משפט יסוד בשיחות אנשים בעלי משקל רוח עודף, נעדר לחלוטין מאוצר המלים של אנשים דלי משקל רוח. מפותחי הרוח, אם כן, אוהבים לתבל את דבריהם במשפט זה במהלך חיי היום יום שלהם, כגון – "אור-אל, ביי, אני הולך לעבודה. אור ואהבה!" "אוריונית! שמתי לך סנדויץ' טופו לבית ספר, ושיהיה לך אור ואהבה אתו!" "ואסיים את תלונתי, כבוד ראש הממשלה, בתקווה שתענה לי תשובה מספקת מדוע עיקלו את ביתי, מכוניתי ואת אשתי בשל אי תשלום אגרת הטלויזיה (אין לי טלויזיה!), בהרבה אור ואהבה, אוריה עגום-סבר". לא ברור כיצד מצליחים דלי הרוח להתקיים בחיי היום יום שלהם, בלא משפט מפתח זה בתקשורת סביבתית. מספר חלופות דלות נמצאו כגון – "יללה, ביי!", "סלמאת!", "נהיה בקשר!". אולם לחוקרים ברור לחלוטין, שמשפט זה, "אור ואהבה", הוא אשר יוצר את הכובד הבלתי נורמלי על כתפי בעלי משקל הרוח העודף. לסיכום, אם אתם מרגישים כובד מוזר מחר בבוקר על שתי הכתפיים, ובדקתם (בעזרת משקל-רוח) שזהו משקל חורג, אני מאוד ממליצה על דיאטת רוח הולמת במכון הרזיית רוח או במוסד לחולי רוח זמניים. ושיהיה לכם אור ואהבה עד סוף הדף, או בקיצור – סלמאת! תגובות למאמר