בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

חברה, איפה אתם????? ננה, מה אני שומעת על מטאור? סבא אורי, תמיד אתה מעורר בי התפעלות והערצה. אני בטוחה שלרעבעצן שלנו תהיה תשובה. (הלוואי והיה לי חצי מהידע שיש לה)!! אופי, הסיפורים והשירים שלך תמיד עושים לי חם ונעים בלב. ולכולם - תודה על שירים, סיפורים והמון אהבה שאתם מכניסים לפורום שימו לב!! גם הוא מכור!!

maxima

New member
בוקר טוב חברות/ים../images/Emo24.gif

וואווו התגעגעתי........ היום הנכד בביתו והמחשב עומד לרשותי מקווה שכולם בסדר יום ניפלא לכולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב, חיכיתי שתפתחי בימבו../images/Emo77.gif

שלום לכולם ותודה לסבאאורי שכשרונו ודמיונו מרקיעים שחקים.
תודה על התואר רעבעצן. התואר הזה שייך אך ורק לאישה נשואה/אלמנה שבן זוגה יש/היה לו תואר רב. רעבעצן יכולה להיות נבערת מדעת, לא יודעת קרוא וכתוב, ועדיין תישא בתואר, בזכות בעלה. (אגב זה כמעט ולא קורה). מאחר ואין לי בעל, וגם זה שהיה לא היה רב , תוכלו להסיק מכך שהתואר אינו מגיע לי. לעניין אַרְטירָס שלך סבאאורי. יכולים ללקק אותו כל אחינו יוצאי עדות המזרח האוכלים קטניות בחג הפסח. וליהודים יוצאי ארצות אשכנז...? נו כמה חבל שאין לי בעל רב הייתי שואלת אותו. ליקוק נעים יעלי

yaely2

New member
מנהל
המילה רעבעצן=רבנית(ביידיש) ../images/Emo6.gif

emmy5

New member
בוקר טוב פורום האהוב שלי ../images/Emo24.gif

מקסימה טוב שחזרת ,סבא אורי גם .. הארטיק נכמד אבל משמין ... יעלוש,האם את יודעת איך אני יושנת עם חלומות פז,סונול ודלק? איזה חלומות!!!! באותו לילה אני מקבלת כאב ראש חזק חזק ...נזכרת בכל הטעויות שהיו לי במשך 30 שנה ...

pazi66

New member
../images/Emo79.gifבוקר טוב, יום ששי כבר כאן

הנני מוכן ומזומן לסיום השבוע

pazi66

New member
תפילה על הבוקר../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

מכל הלב, המן

../images/Emo158.gifהקשר בין פסח ליום השבת

בדברים פרק ה' נאמר: יא שָׁמוֹר אֶת-יוֹם הַשַּׁבָּת, לְקַדְּשׁוֹ, כַּאֲשֶׁר צִוְּךָ, יְהוָה אֱלֹהֶיךָ. יב שֵׁשֶׁת יָמִים תַּעֲבֹד, וְעָשִׂיתָ כָּל-מְלַאכְתֶּךָ. יג וְיוֹם, הַשְּׁבִיעִי--שַׁבָּת, לַיהוָה אֱלֹהֶיךָ: לֹא תַעֲשֶׂה כָל-מְלָאכָה אַתָּה וּבִנְךָ-וּבִתֶּךָ וְעַבְדְּךָ-וַאֲמָתֶךָ וְשׁוֹרְךָ וַחֲמֹרְךָ וְכָל-בְּהֶמְתֶּךָ, וְגֵרְךָ אֲשֶׁר בִּשְׁעָרֶיךָ--לְמַעַן יָנוּחַ עַבְדְּךָ וַאֲמָתְךָ, כָּמוֹךָ. יד וְזָכַרְתָּ, כִּי עֶבֶד הָיִיתָ בְּאֶרֶץ מִצְרַיִם, וַיֹּצִאֲךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ מִשָּׁם, בְּיָד חֲזָקָה וּבִזְרֹעַ נְטוּיָה; עַל-כֵּן, צִוְּךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, לַעֲשׂוֹת, אֶת-יוֹם הַשַּׁבָּת. {ס} אז חביירים לגמור מהר מהר את כל הנקיונות והבישולים ולהתכונן למנוחת השבת....כי רק עבדים עובדים 7 ימים בשבוע
יום טוב לכולם

maxima

New member
אמי נהדרת כרגיל......../images/Emo140.gif

מלאה חוש הומור חונצ'ה...את חוזרת בתשובה??.. פזי תודה על כל הדברים היפים שאתה מביא וסבא אורי מרימה לך ת'כובע

emmy5

New member
מקסימה חמודה ,

גם לצבי פז אמרתי לו..... שאת השם שלו לא אשכח לעולם ...צביקה זה הבן שלי ,ופז זה האהוב שלי מימים ימימה ....שהשאיר לי געגועים ......... לימים טובים יותר ...וזה לא צחוק ,זה אמת

emmy5

New member
../images/Emo39.gifלמנורה ../images/Emo49.gif../images/Emo63.gif../images/Emo50.gif

ביצאת לאור של ספרך ,הצלחה ומזל טוב . חג פסח שמח !!!

yaely2

New member
מנהל
למנורה היקרה התרגשתי בשבילך../images/Emo77.gif

שלום מנורה
כל כך הרבה כבר נאמר, ומה לי כבר נשאר?, כך שלי לומר לך נותר שכל יום שיהיה לך יום נהדר יעלי

למעלה