בוקר טוב

SShirly

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

היי, יש לי שאלה לכל המומחים שבינכם. השתחררתי לפני 3 ימים מצה"ל והמטרה הבאה שלי היא ללמוד עיצוב. רבים אמרו לי שלא כדאי ללמוד עיצוב כיוון שכיום אין בכלל ביקוש למעצבים. אני מאמינה כי תמיד יש יותר ביקוש לעיצוב מסוג מסויים ופחות מהשני. מבירורים הבנתי שלאדריכלים כיום כמעט ואין עבודה... אז שאלתי היא: לאילו תחומים בעיצוב כיום יש יותר ביקוש? מה שהכי הייתי רוצה ללמוד זה עיצוב תעשייתי כיוון שאני מאוד מתעניינת בתלת מימד. האם יש בעיצוב תעשייתי עבודה? מה עם עיצוב פנים? תודה מראש לכל מי שעונה!

Dj ShMuEL

New member
מצתרף לשאלה...

נ.ב אני חדש פה אני שמואל ואני חדש בפורום עיצוב המוצר למוצרים שלום

abo1

New member
הכל תלוי בך...../images/Emo36.gif

אם את טובה באמת,מאמינה בעצמך ובאמת מחפשת....בסוף תמצאי! הכי חשוב בשלב זה לאסוף מידע על כל תחומי העיצוב ולראות לאיזה מהם את הכי מתחברת, תשקיעי,תאמיני-תתצליחי! תפני לפפריקה (מנהלת הפורום ובעלת חברה לעיצוב מסחרי) היא תשמח לפתוח את משרדה בפנייך ולתת לך טעימה מהתחום.. (היא כמובן תעדיף את הסיסמא :"תעיז ,תתקבל,בצלאל!" והמבין יבין...) בהצלחחחחחחחחחה!

SShirly

New member
וכאן בדיוק הבעיה../images/Emo10.gif

גם אני חושבת ככה - קודם ללמוד ולאהוב את התחום ואח"כ להיות טובה בזה ובטוח שאמצא משהו. אבל השאלה היא האם זו לא גישה נאיבית ומטופשת? בעיקר בעקבות המצב במדינה כיום... אני ממש לא רוצה להגיע למצב של אבטלה ודמי אבטלה. אני רוצה לעבוד וחשוב לי שזה יהיה עיצוב. זה פשוט זורם אצלי בדם. תודה על התגובה. אך האם לא מסוכן לחשוב ככה?
זה נורא מפחיד...

אני מסיכמה איתך לגמרי...ABO../images/Emo24.gif

תראי יקירתי,רוב התחומים היום הם די על הפנים... לעו"ד אין עבודה ואם יש אז בשכר משעשע, שלא מספיק ללחם במכולת... ובכל זאת האוניברסיטאות מלאות באנשים שלומדים משפטים! איפה שתמקמי את עצמך , שם תהיי! אני מציעה לך לא לוותר על החלום ואם זה באמת זורם בדמך, את תהיי די אומללה כל החיים, אם לא תעסקי בדבר שמעניין אותך באמת. והרי, אנחנו מבלים בעבודה אחוז ניכר מאוד מחיינו... לגבי עיצוב תעשייתי, הוא תחום נפלא , שבתום לימודיו את יכולה לפנות להמון דרכים.לעיצוב של אינספור תחומים. כפי שאבי כתב לך, ואני לא אשבור את מילתו...את אכן מוזמנת למישרדינו, העוסק בין היתר בעיצוב תעשייתי ולהתרשם. ושוב.... לא לוותר על החלום... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

SShirly

New member
לא

אני עושה את זה מרצוני. אני המדריכה הראשית שם ומחפשת מדריכים שיעבדו אצלי. זה הכל. איך זה קשור?

shafan8r

New member
great and hard

well its time i told a bit about my new job its in milan at zagato they are famous for theyer car design and have now an idustrial design division we are working very hard now and with crazy hours but its real design work with tech products.

למעלה