בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אני בעבודה היום לא ליום מלא אבל כמה שיהיו לי כוחות בזבוזים השבוע כמעט לא היו בעיקר בריאות
100 ש"ח דלק - במקום 200 ש"ח כל שבוע
תרופות עם מרשם רופא לי ולידיה - 150 ש"ח
סופר 400 ש"ח חרגתי מהתקציב ונגעתי בכסף שנצבר ולא עתידי. נשארו לי עוד 500 שקלים מהכסף של השכירות ואז אני אצטרך לנגוע בבנק וזו הבעיה הגדולה

SILIVAS

New member
בוקר אור ../images/Emo187.gif

במידה ותחליטי שאת אכן צריכה להגדיל את מסגרת האשראי בבנק (אם אין ברירה אחרת) את עדיין מתכננת להגדיל ל-3000 ש"ח או שאולי 1000 ש"ח יספיקו לך? אולי הגדלה גדולה מדי תעשה לך עיניים גדולות...? (אחח כמה גדול במשפט אחד
)

אני בדיוק חשבתי על זה

ואני אפרט את ההתלבטויות והבעיה כרגע בתזרים או תקציב שלי (קבצי האקסל) אני מגיעה ל + בהוצאות (מקטינה את המינוס) במרץ זה ללא משיכת מזומנים למחיה שוטפת בערך 2000-2500 שקל בחודש לפי 500 שקל בשבוע שעד עכשיו אני מסתדרת איתם פחות או יותר אני על גבול המינוס שלי ובפבואר אני מגיעה לקצה העליון מבחינת המסגרת לא יישאר לי שקל למשיכת מזומן אבל כל ההוצאות בהוראות קבע וכ. אשראי יכובדו. אם תהיה לי הכנסה ממקור אחר ולא אצטרך למשוך מהבנק כפי שעשיתי החודש אני לא צריכה להגדיל את המסגרת ואני במרץ מתחילה להוריד אותה מכיוון שאין לי הכנסה כזו אני צריכה למשוך כל חודש בין 2000-2500 שקל כדי לחיות ללא שימוש בכרטיסי אשראי על בסיסי ההקצבה השבועית שאת מלווה אותי בה. מצב זה יגדיל כרגע את המינוס וגם במרץ אני לא אגיע ל + בהוצאות אלא אולי באפריל (אני צריכה לשבת מול הקובץ לבדיקה מחודשת) כל 3 חודשים אני מקבלת שכירות שעל בסיסה אני חיה למשך חודש - הקצבות שבועיות כפי שעשיתי החודש מה שאומר להגיל את המסגרת בסכום שנע 3000-5000 שקל לא תהיה בררה אחרת אני אכנס השבוע או שבוע הבא לבנק ואטפל בזה ובעוד כמה שברים שיש לי לטפל בהם כמו העברת קרן השתלמות לקרן אחרת יותר רווחית ועוד כמה דברים קטנים

עשיתי אתמול בדיקה יסודית של כל הטבל

ה מחדש ויוצא שבסוף השנה אני קצת יותר במינוס ממה שתחלתי אותה 2000 שקל אם אני לא נוגעת בכלל בכרטיסי אשראי כך שבסופו של דבר הכל פחות או יותר מתאזן אבל המינוס לא משתנה כך שצריך סכום גדול לכסות את המינוס ואז להמשיך - כרגע אני לא חושבת לקחת עוד הלוואה בנוסף על ה 3 שיש לי אלא להשתמש בכל מיני סכומים שאני צריכה לקבל (צריך לטפל בניירת כדי לקבל אותם) ומשם נראה במהלך השנה איך נמשיך הלאה בכל מקרה אני אגדיל את המסגרת לכמה חודשים על מנת לשרוד עד שאקבל את הכספים

SILIVAS

New member
היי

יאללה תעשי סדר בניירות, כדי שיהיה לך קל יותר

כרגע סיימתי לסדר את כל הקרטונים עם

הבגדים של הילדה ממש יש לי חשק לעוד אחד עכשיו. אני ממשיכה לשידה שלה ולסיים בשטיפה ואבק יסודי את כל החדר. הכנתי קרטון ועוד שקית ענקית מלאה למסור

עוד ילד כיאלו ברור בעצם לא ילד

אלא ילדה שתהיה יפה וחכמה בדיוק כמו זו שיש לי עכשיו
עוד אחת כמוה ואני מאושרת עד הגג

למעלה