בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אוטוטו עולה השמש ואני הולכת לנוח קצת. שיהיה לכולכם בוקר טוב ויום חמים ונעים. ושבת שלום לכולכםםםםםםםםםםם [למקרה שלא אהיה פה מחר] אני בדיוק חוזרת עכשיו מידיד שלי [זה שהיה החבר הראשון שלי ורוצה לנסות שוב] בדיוק דיברתי איתו על זה שאני מרגישה שמאז שנפרדתי מהאקס [8 חודש עבר מאז] אני לא מצליחה להפתח בפני אף אחד אחר, אמרתי לו שאני מרגישה רצון להיפתח ורצון לנסות לשקם את הקשר בניינו אבל לא מצליחה להיפתח בפני אף אחד, עברו 8 חודש מאז הפרידה עם האחרון ועד היום לא מצאתי איך לפתוח את הלב, אני מרגישה כאילו זה לעולם לא יקרה לי שוב, אהבה, כמה שהיא טהורה ככה היא שורפת בנשמה. זהו.

מותר לי

New member
בוקר טוב ../images/Emo199.gif../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

מה אני עושה ערה בשעה כזאת אני לא יודעת
פעם אחרונה שהלכתי לישון חלמתי שניסיתי לשכנע את אמא של לירן שאפשר לגדל תנין בבית בתור חיית מחמד
וכמובן בבית היו שני אחים שלו שהיו מאד דומים לו, ושאלתי אותם מי מהם לירן אבל הם צחקו עלי ואמרו לי שלירן לא בבית... הסברתי להם שאני מגדלת חתולה, ויש כאלו שמגדלים כלב, ויש כאלו שמגדלים נחשים, איגואנות, צבים... אז שיהיו מקוריים קצת ויגדלו תנין! מה יש!
עזבו, השבועיים האלו שרטו אותי סופית!
יום מקסים לכולם!

העכביש2

New member
../images/Emo7.gif את צודקת מאוד...

גם לי יש לפעמים את ההרגשה הזאת...שלעולם כבר לא ארגיש כמו שהרגשתי... אבל אז...אז משהו נפתח.....אופטימיות קטנה צצה....מחייך...מסתכל הצידה...רואה ענן...לא מאבד את האופטימיות.... מישהי חדשה...מישהי שתתאים...שיהיה כיף איתה...לצחוק...לבלות...לדבר....לחבק.... אני לא מוותר על זה גם אם כל הבנות בעולם הן חרא (שירוש
), לא מוותר גם אם זה יקח קצת זמן....לא מוותר להרגיש טוב גם עם מישהי חדשה... וגם את קושקוש - הלב נפתח דווקא כשלא מצפים. הלב נפתח אם באמת באמת רוצים....

למעלה