שלחתי הודעה בבוקר
אבל משום מה היא לא פה..(לא לדאוג מנהלים בבוקר הופיע לי כזה כיתוב של תפוז שהייתה בעיה או משהו.) קיציר הבוקר שלי ממש לא היה טוב אחרי שינה של אולי 4 שעות (נא להאשים את בת זוגתי ולא לא מה שאתם חושבים) קמתי לי ב7 בבוקר ככה להתארגן ללכת לשירות אורנג'...הפלא שלי נשבר...יותר נכון נשבר לו המסך עקב התרסקות טראגית על הרצפה , אני חייב לציין כי זו הפעם ה25 שאני מגיע לאורנג' בשנה האחרונה בשל הפלאפון הזה. נכנסתי לתור בלה בלה בלה הפלאפון שבור אני צריך תיקון , נציגת שירות : שמע זה לא כלול בביטוח של אורנג' כי אין ביטוח על שברים . אני : כמה זה יעלה לי ? נציגה : 50 שקלים בגלל העבר שלך אני : סבבה . אני: תגידי אם אני לא מרוצה מהמכשיר ואת רואה שאני פה בפעם המי יודע כמה ושהמכשיר הוחלף 4 פעמים במהלך השנה אני רוצה מאוד לדעת מה אפשר לעשות בנידון , נציגה : שמע אפשר לשדרג (שונא את המילה הזו) במקום 65 שקל לפלאפון של נוקיה רק 49 שקלים לחודש ובלה בלה בלה... אני : או קיי נחשוב על זה , עכשיו אני יוצא מנקודת שירות הולך לקנות לי מנורות לרכב ואז שאני חוזר אני מקבל שיחת טלפון (קיבלתי טלפון חלופי עד שהמכשיר שלי יתוקן) משירות לקוחות טלפוני של אורנג' שאמרו שיחזרו אליי אתמול ב8 בערב!!!! (חזרו אליי ב9 בבוקר...) הנציג שואל לשלומי ואני אומר לו את כל הסיפור הוא אומר לי להכנס שוב ולדבר שוב על הנושא , אני שגם ככה צריך עוד חצי שעה עד שהפלאפון יהיה מוכן ניגש ומבקש לדבר עם מנהל הסניף (נשבר לי לדבר עם נציגות שירות שלצערי לא עוזרות לי בכלום למרות שהן ממש אדיבות וחמודות) נכנס לתור פוגש שוב נציגת שירות .... אין מה לעשות ככה זה , מבקש לדבר עם המנהל מגיעה האחראית משמרת שעה וחצי!!! אני היא והנציגת שירות בודקים מה קרה לעזאזל לפלאפון שלי (שהיה אז מדור חדש מתקדם נחמד כזה יפה כזה) היא רואה שהוא הוחלף מספר פעמים ושיש בו שלל תקלות לאחר שעתיים של דיבורים הצעות דילים הגענו או יותר נכון הבהרתי להן בשיחת טלפון אחת קטנה שאני רוצה לפתוח חשבון בסלקום (חבר שלי עובד שם) פתאום מחיר הפלא החדש שרציתי צנח מ49 ל30 שקל לחודש עם החזר כספי מלא כלומר פלאפון בחינם. בנוסף קיבלתי פלאפון קבוע לרכב בשווי של 1200 שקל בחינם...ועוד חבילת אינטרנט והורדה חינם ל4 חודשים ... ולהלן המסקנות מהיום המוזר הזה : לא לקנות יותר פלאפונים של מוטורולה!!!!!!! נוקיה זה הכי טוב. ואחרון חביב מדהים עד כמה חברות הסלולאר פוחדות מהמתחרים שלהם....רק שאמרתי שאני רוצה לעבור חזרה לסלקום קיבלתי מחיר שלדעתי הייתי אמור לקבל עקב המצב המוזר שהיה לי עם המכשיר הישן... אז עכשיו אני מתהדר לי בפלאפון של נוקיה סוף סוף משהו נחמד ואני מקווה מאוד שלא יהיו איתו בעיות... אה כן וכל זה היה כמעט 3 וחצי שעות ב12 בצהריים חזרתי הביתה אחרי שמרבע ל8 בבוקר אני הייתי שם\!!!!!