בוקר טוב

אילנית03

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכולן רובנו כבר מכירות דרך התשובות והשאלות שלנו, בואו נעשה שרשור התפקדות נחמד וקצר לא חייבים לתת רבה אינפורמציה אם לא רוצים , זה בשבילנו ... אז אני מתחילה לי קוראים אילנית אני בת 31 ממודיעין, אמא ל - 3 נסיכים מהממים
כמטפלת אני עובדת מעל 11 שנים, עבדתי אם חתך רב של גילאים היום אני בבית אם בני בתינוק בן ה 3 חודשים ועוד תינוקות חמודים אני מאוד אוהבת ילדים ויצירה לכל גווניה תמשיכו איתי
יום טוב

chenchi

New member
בוקר אור../images/Emo20.gif

אני חן, סטודנטית בת 26 מתל אביב. משמרטפת מגיל 15, כרגע מטפלת בלולי בת השנה ושבע, משוגעת על הילדה הזו-היא מוציאה ממני את המיטב. ושנה הבאה אני כנראה הולכת ללמוד הוראה לגיל הרך.

racheli23

New member
בוקר מצוין../images/Emo141.gif

שמי רחלי ואני בת 28 ממודיעין. אמא לתינוקת הכי מדהימה וחייכנית בשם ליה. אחרי טיפול בילדים שנים רבות החלטתי לתת את אותו הטיפול לביתי הקטנה. והיום אני מחפשת לה חבר שיצטרף אליה במשך היום. שיהיה לכולם יום כתום

צוהרים מדליקים ../images/Emo8.gif

אני מיכל, בת 21 מאיזור י-ם מטפלת בשני ילדים מהממים בני שש (בן) ושלוש (בת) עובדת בעיקר בשעות הצוהרים עד הלילה שישה ימים בשבוע ונהנת כמעט מכול רגע... בבוקרים עושה חלטורות ונהנת מהזמן שלי עם עצמי

אילנית03

New member
תשתפו איתנו פעולה

יהיה הרבה יותר נחמד להתכתב ולהכיר וירטואלית , במיוחד כשאנו עוזרות אחת לשניה

מתפקדת

שמי סינטיה אני ממודיעין בת 30 אמא לשני בונבונים מקסימים שחר בת שנתיים ושבעה חודשים ואריאל בן 11 חודשים, עדיין לא בתחום המטפלות באופן מקצועי שוקלת את צעדי בימים אלו, מקווה שהכל יסתדר לטובה ואכן אוכל לעדכן אתכן בהתפתחות. תודה לאילנית שסיפקה תשובות לשאלותי.

אולי הגיל יוריד מערכי אבל

אם כבר כנות: אני חן, בת 23 (כן...) גדלתי בבית שהוקיר חינוך לאמא מטפלת ואחות של מטפלות (בשלב זה או אחר)ובעצם החלום הכי גדול הוא להיות אמא, אבל בנתיים עד שיהיו לי משלי אני נותנת את כל מה שיש לי לילדים של אחרים ומנסה להיות הדבר הכי קרוב לאמא כשאמא עסוקה... כרגע מטפלת בתינוק מדהים בן 4 וחצי חודשים ואני מאוהבת בו לגמרי, זה הילד השלישי בו אני מטפלת באופן פרטי לאחר לימודי מטפלות למעונות יום ועבודה במסגרות שבקיבוץ שלי. רוצה ללמוד חינוך לגיל הרך ברגע שאשלים את כל הבגרויות שיש לי ולכן, אני מתנצלת בפניכן- אין לי כמעט זמן לפורום לאחרונה... עובדת, לומדת, כותבת בלוג ולא ממש מנהלת פורום אלא פשוט מטפלת צעירה שרצתה שיהיה לכולנו מקום להתבטא בו.

ואנחנו מוקירות אותך מאד על כך.

חבל שלצורך לימודי הגיל הרך את חייבת להשלים בגרויות. אולי תנסי לבדוק דרך של קפיצה ללימודים אקדמיים, למשל , באוניברסיטה הפתוחה, בתחומים שיהיו קרובים לנושא, ובכך לעקוף את הנושאים הפחות מושכים ,והפחות רלונטים בבגרויות?

yuli26

New member
../images/Emo221.gifולוותר על

כל הידע שאפשר לקבל במקומות ה"רציניים" יותר? את הדברים הבאמת מעניינים היא תקבל רק שם! אין מה לעשות רק לנשום עמוק
ועוד קצת ואז לקפוץ!

לגבי מבוגרים יותר זה אפשרי,כמדומני

אם יש תואר של האוניברסיטה הפתוחה,אפשר להמשיך לתואר שני או שלישי ללא בגרות. עד כמה שאני יודעת. כדאי לבדוק.

yuli26

New member
../images/Emo203.gifנכון, אבל |...|

גם לימודי היסודות מענייים יותר בסמינר או בלווינסקי ודומיהם. שימי לב לקישור - לא למטרות רווח או פרסום אני עושה זאת, למען הכלל! לא כדאי לך לפספס את זה. הרווח גדול מההפסד.

ofirshani

New member
שמי רונית

אמא לאופיר ושני המתוקות,ממודיעין,במקצועי גננת ,לא עוסקת בכך שנה וחצי (עובדת בחצי משרה בהנהלת חשבונות), חסר לי מאוד האינטרקציה עם ילדים לכן אוספת אליי לצהרון עוד שתי בנות מתוקות,טיפלתי בעבר בתינוקות בביתי ..... שיהיה לכולנו שבוע נפלא ושבועות שמח

למעלה