דוחקים כאן הרעבים..כאילו מה... אני טבחית בתשלום?
J jud1001 New member 4/3/06 #23 מי דוחק? האלה שבבית ..../images/Emo66.gif ../images/Emo41.gif איתכם אינבעיה... שמים בסיר כמה.. וגם.. מערבבים פעמיים שמאלה פעם ימינה.. בוזקים מעט אבק ומוכן...
מי דוחק? האלה שבבית ..../images/Emo66.gif ../images/Emo41.gif איתכם אינבעיה... שמים בסיר כמה.. וגם.. מערבבים פעמיים שמאלה פעם ימינה.. בוזקים מעט אבק ומוכן...
ט טאKילה New member 4/3/06 #26 בוקר טוב אניהיא../images/Emo39.gif כפרע כמנהלת פורום בדימוס קצת צורם לי חוסר הידע בשירשור נכון. נראה לי אני מבואה שוב את הלימודים לשרשר נכון.. אחלה שבת גמלך בובע
בוקר טוב אניהיא../images/Emo39.gif כפרע כמנהלת פורום בדימוס קצת צורם לי חוסר הידע בשירשור נכון. נראה לי אני מבואה שוב את הלימודים לשרשר נכון.. אחלה שבת גמלך בובע
1 12אניהיא New member 5/3/06 #35 לא הבנתי היכן הבעיה טאקי אני הכנסתי הודעה בסוף השירשור. חוצמיזה שאני בדימוס אז בגילי המופלג גם הזיכרון לא הכי הכי...
לא הבנתי היכן הבעיה טאקי אני הכנסתי הודעה בסוף השירשור. חוצמיזה שאני בדימוס אז בגילי המופלג גם הזיכרון לא הכי הכי...
י יערית 1 New member 4/3/06 #25 ../images/Emo28.gifבקר של שבת../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif איזה כיף להתעורר מתי שרוצים בלי שהשעון יטרטר בשכל.. ולי יש שיר בלב..
../images/Emo28.gifבקר של שבת../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif איזה כיף להתעורר מתי שרוצים בלי שהשעון יטרטר בשכל.. ולי יש שיר בלב..
ט טאKילה New member 4/3/06 #27 בוקר טוב יערית../images/Emo39.gif בטח כייף לקום מתי שמתחשק, הנה בצהרים אני עוד מברכת בבוקר טוב
ח חיה בגונגל New member 4/3/06 #30 בוקר טוב לכוווולם ../images/Emo20.gif../images/Emo204.gif טוב נו... צהריים טובים
J jud1001 New member 4/3/06 #32 זה מ'ניין..צהריים ברבים...../images/Emo41.gif הבוקר והלילה תמיד בודדים... יש הZברים?
פ פcיפלורה New member 4/3/06 #33 בוקר טוב לכולם.... אני עדיין אפופה.... לא מבינה איך התעוררתי בשעה שתיים בצהריים... החדר חשוך... שקט בבית.... חוזרת לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!
בוקר טוב לכולם.... אני עדיין אפופה.... לא מבינה איך התעוררתי בשעה שתיים בצהריים... החדר חשוך... שקט בבית.... חוזרת לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!