בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo140.gif

יום שלישי ה' אמר פעמיים כי טוב. הייתי בילד אתמול בערב היה נהדר ומצב רוחי מעולה. פתחתי שולחן על הכביש ונהנתי לראות אותו אוכל בתאבון קציצות פרסיות כמובן שהבאתי לשאר הסגל קילואים של חומוס וטחינה וקציצות. יצא לי לחכות ליד השער ל הש"ג. צחקתי כמו משוגעת ממה שהלך שם. כל מכונית שיצאה הוא " בירך אותה"- איזה רפרטואר... אחר כך המואזין נישמע ברקע מהכפר ליד ואז הוא בכלל השתגע הש"ג ניראה לי זו היתה חויה שלא מן העולם הזה. זה היה חצי דקה על חייו של ש"ג.

מעוז, אני שמח שגם את טועמת את

החוויה של בן המשרת קל"ב. כיף, נכון? מצד שני אם כך היה כל השירות, הוא היה משתחרר במשקל 150 ק"ג אחרי שלוש שנים.קשה לעמוד מול הקציצות הפרסיות שנתת.(מנסיון).

רימון שוב צודק..

הזקנה אמרה לי תביאי לו קציצות יש בזה ויטמינים
" " פציצות עושה כוח טוב" לעת זיקנה התחלתי לשמוע מה המבוגרים אומרים. מזלו שהוא לא קלבניק.באמת זה היה ניגמר במישקל פיל.

mikca

New member
בכלל חיילים מתמכרים מהר מאד לאוכל

של בית. מאז שהבן חייל אני מגישה לו בבית אוכל בצלחות הגשה (צלחות מרכזיות) אחרת אין מצב שהכמות תיכנס לצלחת בגודל נורמלי. בשישי כשהוא מגיע הביתה בשעה 10.00 בבוקר הוא אוכל בשר עם כל התוספות "אמא, אצלי זה כבר מזמן צהריים" והכי גרוע שאני מצטרפת אליו כי הוא מבקש נורא יפה שאני אוכל איתו, ומי יכול לסרב לחייל רעב שהתגעגע גם לאמא (ולא רק לאוכל)

מיקה../images/Emo6.gif

אני מוכנה לאכול פרה שלמה ב10 בבוקר רק שיגיע בשעה כזו.( אין מצב בכלל..) ואת צלחת ההגשה הזו מכירה ועוד איך..הקטע הוא עד השולחן.. כל מה שיש בדרך ניכנס לפה אצלו פירות בסלון - לחם במיטבח ואני מוצאת עצמי לעיתים משכנעת אותו לחכות כמה שניות... עד שאני אשים הכל על השולחן - זה לא עזר אז עברתי לחימום על פלטה שבת - וכשהוא בא הכל עף מיד לשולחן הוא אוכל הכל בשניות בלי לדבר ואחר כך באה סידרה שלמה של טענות על האוכל שלי אבל את הצלחת לא צריך לשטוף ההוא מזמן ליקק את הצלחת עם האצבעות. ( אה.. שכחתי להוסיף...הרובה עדיין עליו)

oshiko

New member
בוקר טוב מעוז. בוקר טוב פורום.

יום שימשי, אפילו בירושלים.

mikca

New member
אושיקו, שאלה ..

ידוע למה מתגייסות בנות ביום חמישי הקרוב 23/2

בוקר אור אושיקו

אושיקו תגיד אתה יודע דברים בהיפוך אותיות? זה מעניין נורא. אתמול למדתי: איש=שיא אישה=השיא זה מהקבלה הדברים האלה?

oshiko

New member
צהרים טוב

אני לא מתעסק עם קבלה וכאלה, אלא אם כן מדובר בקבלות למס הכנסה ... בעיני זה טוב כי אני אוהב לשחק עם מילים. זה חומר טוב. לא מזמן נידבתי לפורום את זה. חוץ מזה יש במקורות המון משחקים שקשורים במילים. לדעתי זה היה לא יותר משעשוע אינטלקטואלי. גימטריא, א"ת ב"ש, השעשועים של אבן עזרא. למשל התשובה המפורסמת לשאלה הלכתית, "פרשנו רעבתן שבדבש נתבער ונשרף", שנקראת באופן סימטרי לכל הכיוונים: פ ר ש נ ו ר ע ב ת נ ש ב ד ב ש נ ת ב ע ר ו נ ש ר פ

mikca

New member
בוקר טוב חברים, יום שלישי יפה

במיוחד. יום נעים

בוקר אביבי ונעים לכולם

כל כך יפה לצאת החוצה ולראות את הגינה שלי פורחת. עושה טוב בנשמה. החייל שלי צלצל קצרות אתמול בערב ורק אמר " אמא הכל בסדר אני אוהב אותך ביי" . אבל מה צריך יותר מזה אה? מחבקת אותכם כולכם

mikca

New member
מכיוון שקצת שקט כאן בימים האחרונים

סיפור נחמד שקרה לי אתמול: החניתי את המכונית במקום חנייה מוסדר, שמתי כסף במדחן כמו שצריך. ילדה טובה ירושלים. חזרתי לאוטו וראיתי את הפתק על החלון- קנס ע"ס 7800 ש"ח
רעדו לי הידיים ואני קוראת :שם הרחוב,מס' בית מולו חניתי וכו' - הכל אמיתי. שם האוטו: "אוטו שאף אחד לא קונה" צבע האוטו: "משעמם" לא נפל לי האסימון סעיף מס' 1: עליך לגשת לשלם את הקנס תוך שבועיים בסניף "סיאט" הקרוב. עדיין לא נפל לי האסימון מהלחץ סעיף 2: "אם ברצונך להישפט על ברירת קנס, אז כנראה שלא קראת את סעיף 1 או שאיבדת את חוש ההומור" סוף סוף, נפל האסימון וה
חזר למקום והרגשתי ....
חזרתי הביתה בשמחה לראות את תגובתו של הבעל ההיסטרי והאדון מיד ברגע הראשון הבחין בתעלול
שימו
ירושלמים ואולי זה מסתובב גם במחוזות אחרים.

mars4

New member
בוקר טוב לכולם.

החיים נעשים הזויים קצת שהבן עובר לקל"ב לפרק זמן. אני את הדרך לצריפין עושה מתוך שינה.. מה זה כל האפטרים האלה? סתםםםםם... הלוואי כל יום!

mars4

New member
../images/Emo24.gif זה הענין.. השכנים חושבים

שהתחרפנתי.. ב 630 כבר היינו בדרך ועכשו אני נרדם על השולחן כאן. .. וראבק.. חשבתי שזה נגמר כאשר מפקד האוגדה העניק לי אחר כבוד את תעודת השחרור בגיל 45 ... מי אמר שזה נגמר?? עד מתי........ חי חי חי.

למעלה