בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo140.gif

הילד בסדר. אמר אתמול... דווקא האוכל משתפר. שאלתי אותו אם הוא סובל מפנטזיות על אוכל..( כתגובה) הודה שכן. התלונן על עייפות קשה ולא מרגיש במיטבו אין לו זמן לאכול. מה כדאי לקנות? איזה ויטמינים? או תוספי מזון למאמץ? טנצרררררררררררררר.....היועץ לעיניני כוח מה אתה חושב?

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ../images/Emo20.gif

הילד כנראה הרגיש שאת חמה על הנושא. שירגיש טוב.

עציון

New member
חודש טוב לכל חברי וחברות הפורום

חודש טוב לכולם. חודש של ברכה. חודש של רפואה שלימה לזקוקים לכך. חודש של פרנסה טובה. חודש של שמועות טובות בכלל, חודש שבט , ראשי תבות של: שנישמע בשורות טובות. מילדנו. מהקרובים לנו ומכל היקרים לנו. יום טוב לכולם. (יוני בבית עד מחר ואנחנו מכייפים אותו עד תום)

Rainbow100

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif, ואמן על כל

הברכות. עציון, איזו חתימה יפה בחרת לך:"מוטב לו לאדם שילבין שיני חברו ולא ישקהו בחלב...."

Rainbow100

New member
אממאא בוקר טוב לך ../images/Emo140.gif

לפי מה שאני מבינה,- ו:בעל המיזמור" מוזמן בהחלט לתקן אותי... מוטב לאדם שישמח את חברו, יגרום לו לחשוף את הלבן, את שיניו, תוך כדי חיוך מאשר שיתן לו משהו גשמי ככוס חלב. מזכיר לי את האמירה האומרת שחשוב מה אתה נותן אבל, יחד עם זאת, חשוב מאד האיך, הצורה בה אתה מעניק, ההרגשה שאתה נותן למקבל, המילה החמה. ככה אני הבנתי אותו

עציון

New member
בעל המזמור מאשר את הפירוש.

ותסכימו איתי שיש הרבה עוצמה הפיתגם התלמודי הזה.

אממאא

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

לילה לבן עבר על כוחותינו, ועדיין מחכה לטלפון שיגיד לי שהם חזרו "הביתה" והכל בסדר.... מקווה שאכן יהיה לנו חודש טוב ושקט, ולבינתיים שיהיה יום טוב

למעלה