בוקר טוב

בוקר טוב מעוז ובוקר טוב למי שבדרך

לעבודה ומי שמתפנק לו עדיין קצת במיטה. אז, בהמשך למה שכתבתי אתמול בלילה, תומר אכן התקשר בלילה ונשמע הרבה יותר טוב, ואפילו צחק כהרגלו. שיהיה לכולנו יום טוב וכמו שאמרת מעוז, שיהיה לנו פעמיים כי טוב.

אממאא

New member
בוקר טוב בוקר אור ../images/Emo42.gif

אמא פול', שמחה שתומר חזר לחייך
שיהיה יום נהדר 2X

סמדר בנ

New member
עכשיו אני מבינה

למה יש לי שתי ישבות על הבוקר
שיהיה לכולם יום טוב.

מיקקוש

New member
כנראה שבאמת היום פעמיים כי טוב,

תשמעו משהו נחמד שסיפרו לי עכשיו. חברה נסעה במונית. בהלוך קראו לנהג "יום טוב" ובחזור קראו לנהג "סימנטוב", אז איך לא יהיה לנו יום טוב

paulika

New member
בוקר גם ממני../images/Emo10.gif

מקווה שבמשך השבוע, הפרצוף יהפך ל
. אתמול בלילה צלצל הילד, סיפר שקיבלו עונש קבוצתי של 4 שעות ביציאה בסוף השבוע, משהו שהוא היה בסדר. זה מצטרף לעוד שעה קבוצתית וגם ל 4 שעות שלו,שקיבל אישית
, מה שאומר שכמעט בטוח שלא יגיע הביתה בסוף השבוע וזה השבוע השלישי. אחר כך זה עוד 3 שבועות. אני מקווה שלפחות יתנו לנו לבקר אותו. השלב הזה התחיל עם כוונה מסודרת כנראה, להשאיר אותם כמה שיותר בבסיס. כולם מסתובבים עם שעות על גבי שעות ביציאה ועם סיכויים להשאר שבת נוספת. זהו, מקווה שיקרה נס

oshiko

New member
נראה כמו מלחמת התשה נפשית

ייתכן שהעונשים הם רק תירוץ למדיניות מכוונת שנועדה לבחון למי יש עצבים חזקים, שללא ספק דרושים במקצוע הזה. הבעיה היא שבינתים בודקים גם את העצבים של ההורים. נקווה שהוא ואתם תתגברו על הכל. נקווה שלפחות ייתנו לכם לחגוג את חג הביקורים.

paulika

New member
תודה אושיקו, אכן אנחנו מכינים את

הסלים. אני בטוח לא מתאימה לקורס הזה. הילד לא ממש מבואס , הוא כבר מתכנן ביקור חברים המוני , מה גם שרוב הקורס כנראה ישאר בשבת. גיליתי שיש לי כשרון משחק מדהים ואני מצליחה לשכנע אותו שהכל קטן עלי, אחר כך, כשהאורות כבים ואני יורדת מהבמה מתחילה העבודה האמיתית, לנשום, לעשות דמיון מודרך, להרגע. זה עובד, אבל מצריך טונות של אנרגיה.

מיקקוש

New member
פאוליקה ../images/Emo24.gif מחזיקה אצבעות גם

בידיים וגם ברגליים שיתרחש הנס. איך המצב רוח של הילד עם כל זה ? איך הוא שורד ? הטובים ל
ואמהות מצויינות ל
ים

אממאא

New member
היי פאוליקה, נחזיק אצבעות שיקרה נס.

הנה החזקנו אצבעות לאמא של נמ והחזית הסיבירית נשארה שם. אולי סתם מאיימים עליהם והוא כן יספיק להגיע לשבת... (אולי תציעי שיתחילו את הספירה מיום חמישי בלילה
)

paulika

New member
אני מאמינה שהחזקת אצבעות

קולקטיבית יכולה לעזור, אז כל חברי הפורום, אנא
ושם, אף פעם לא מתחילים ספירה מיום חמישי, להיפך, הם עוד לומדים ביום שישי עד 10 ולפעמים יותר מאוחר. גם אם יתנו לו לבוא (הלואי, הלואי) נצטרך כנראה לנסוע להביא אותו, כי לא בטוח שיהיה לו אוטובוס

פאוליקה

מחזיקה לך את כל 20 האצבעות . מקווה מאד שהמפקדים ימצאו סולם לרדת מהעץ של השעות.

סמדר בנ

New member
צהריים טובים

זהו, נגמרו הישיבות להיום.... מחזיקה
שהילד בסוף יצא כי 4+4+1 שעות...- באמת כבר נכנסנו עמוק לשבת.... לפעמים מוותרים להם בסוף, לפעמים מוציאים שבוע אחרי. העיקר - הילד לוקח את זה קול, זה מה שחשוב. מקווה שאם לא יצא, לפחות תצליחו לבקר אותו.

גם לי הודיע הבן על סגירה ../images/Emo10.gif

עשו הגרלה ונפל בחלקו ל"בלות" בשבת בבסיס. שאלתי אותו ,נו וזה מבאס אותך. אמר לי שלא ,פשוט ימשיך לקרא ספרים כמו שהוא עושה הרבה בחודשיים האחרונים. מקווה לפחות שאחיו יגיע.(אחרת שוב אנחנו זוג צעיר לשישבת).

פאוליקה יקרה, אני מסיפה עוד 20

אצבעות שלי, וכל בני משפחתי תורמים גם את האצבעות שלהם... רגע... נעשה חישוב... 20X5=100 ... כן. 100 אצבעות מוחזקות כאן מעתה ועד שזה יעבוד בשבילך ובשביל הבן עם הראש מורם למעלה כלפי השמיים והשפתיים נושאות תפילה חרישית. שיגיע. שיגיע. אנחנו איתך ובינתיים קבלי

אממאא

New member
ושוב משהו חביב ששלחו לי ב../images/Emo30.gif

מה הקטע שכל מי שחוזר מחו"ל תמיד מביא "טובלרון" למרות שכבר שנים יש את זה בארץ
מה הקטע שבמוצרים עם תאריך תמיד רשום: "בתוקף עד..." עם חץ ואף פעם התאריך לא נמצא איפה שהחץ
מה הקטע שבעיתון של שישי משקיעים בטירוף עם מלא צבעים ומוספים, אבל מה, הם לא ישימו 2 סיכות כדי להחזיק את הדפים כמו שצריך
תמיד שאתה בא לכתוב משהו בבית ואתה לוקח עט מהשולחן או מאיזו מגירה ורואה שהוא לא כותב, אתה תחזיר אותו למקום, למרות שאתה יודע שהוא לא שווה כלום
תמיד בבית ספר כשהמורה אומרת להביא בקבוק מים לטיול, יש את זה שמביא בקבוק עם מים שהוא שם יום קודם בפריזר, ואז במשך כל הטיול הוא תקוע עם גוש קרח שאי אפשר לשתות ממנו
לכל הגיבורי-על יש איזו יכולת שמייחדת אותם כמו – סופרמן שיכול לעוף וספיידרמן שיורה חוטים מהידיים. מה הקטע של באטמן?! הוא סתם מיליונר מה הקטע שאתה קוצץ ציפורניים מעל הפח, הציפורניים תמיד עפות לכל מקום חוץ מאשר לתוך הפח תמיד כשחבר שלך מדבר ב
עם מישהו שאתה מכיר, וגם אתה רוצה לדבר איתו, אתה אומר לו 100 פעם שיביא לך אותו כשהוא מסיים, הוא מהנהן בחיוב ואז כשהוא מנתק הוא שואל: "מה רצית
" מה הקטע בקומיקס שתמיד רואים מישהו ישן, מצויירת לו בועת דיבור שיוצאת מהפה ובפנים רשום: "ZZZ"... – מה הקטע? מתי בפעם האחרונה יצא למישהו צליל Z בזמן שהוא
?! יש את הקטע כשאתה מצחצח שיניים, לא משנה כמה משחה אתה שם על המברשת, תמיד בתחילת הצחצוח נופל קצת על הכיור וזה נדבר אליו חזק כמו מלט ואח"כ כשאתה שוטף את הפה, אתה תמיד מרכז את השפריץ לנקודה של המשחה כדי להוריד אותה מהכיור מה הקטע שכבר 40 שנה מייצרים נייר טואלט ועדיין לא מצאו דרך לפתוח את הנייר ככה שלא תמצא את עצמך עם איזה 10 מטר של נייר עד שזה נפתח נורמלי יש את הקטע שבחיים לא תראה אישה ערבייה נוהגת ב
חוץ מבשיעור נהיגה תמיד שאתה הולך לסרט בקולנוע, לפני שהוא מתחיל יש פרסומות לסרטים אחרים, ואז אתה מתבאס שלא הלכת לאחד הסרטים האלה, כי הם נראים פי אלף יותר טובים מהסרט שאתה בחרת תמיד שאתה עונה לטלפון כשזה לא בשבילך ומבקשים את אבא שלך לדוגמא, אתה חוסם את השפופרת וצועק: "אבא, תרים, זה בשבילך!" – מה הקטע של חסימת השפופרת? שיהיה יום טוב

למעלה