בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

לפני חצי שנה בדיוק (אתמול) התגרשתי, להתחיל חיים חדשים אחרי 25 שנות נשואין לא כל כך פשוט ובמיוחד כשיש בבית שלושה ילדים גדולים (חשבתי שיהיה קל יותר כי הם גדולים, אך זה ממש לא כך). ההתמודדות וההסתגלות לחיים חדשים כשיש קשיים כלכליים קצת מכבידים אך לציין שאני אישית ולעצמי שלמה ומאושרת שעשיתי את הצעד הזה. בהמשך להתחלות חדשות עלי להחליט לעזוב ולעשות הסבה מקצועית, לעזוב את מקום העבודה שאני עובדת בה כחמש שנים קודם כל כי המרחק למקום העבודה הוא גדול (נוסעת כמעט שלוש שעות ביום-הלוך חזור) ולא כל כך מתאים כשהיום צריכה לעשות הכל לבד ופשוט הנסיעות הורגות אותי ומגיעה מותשת הביתה, והסבה מקצועית כי המקצועה בוא אני עובדת זה אחד המקצועות שהולכים ונעלמים בשוק. התחלת החיים החדשים, עדיין מתמודדת, יש רגעים מפחידים אבל מצליחה להסתדר (פחות או יותר
) אך ההחלטה לשנות ולעזוב את מקום העבודה הוא הכי מפחיד במיוחד שעכשיו אני מפרנסת יחידה. מקווה להשתלב פה בפורום להעזר ולעזור אך מתנצלת מראש על שגיאות כתיב והבעה בכתב זאת בעייה של דיסגרפיה (לא מזמן גיליתי שיש לי בעיות ליקויי למידה והיפראקטיביות-ADHD) לא מאובחנת אך כל הסימנים מראים לכך לכן מתנצלת מראש אם יהיו לי שגיאות כתיב. הגילוי הזה איכשהו גם התחלה חדשה, כי היום אני מבינה דברים שלא הבנתי לפני כן, דברים שקורים לי, דברים שעושה, מגיבה וצריכה ללמוד לחיות עם זה. נפלתי עליכם על הבוקר... שיהיה לכולם יום נפלא

בואי נראה מה יש לנו: ../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

וגם
. הרבה אומץ יש לך מיקי. צריכים כאן אנשים כמוך. (ולענין השגיאות? נובמת...
)

noa128

New member
בוקר טוב מיקי -)

וברוכה הבאה
אכן התחלה אחרי התחלה כמו שאת מספרת.. וכולי התפעלות על הביטחון והנחישות שלך, מרגיש ש'התבשלת' טוב עם הדברים ומשמח אותי מאד שבחרת לבוא לכאן ולשתף. מנסיוני שלי עם חברי הפורום הזה - לא יכולת לבחור טוב יותר... ההודעה שלך זרקה אותי בפלש להודעה הראשונה שלי בפורום הזה, אי שם לפני כך וכך.. זוכרת שהייתי מבועתת ומבוהלת מ"התרסקות" כמה חזיתות בחיי בו זמנית אבל ברורה לעצמי שהכיוון הוא התחלה חדשה - והדברים שאותם ציינת כאן שלחו אותי ישר לאחת התגובות (החמות) שקיבלתי אז -"..זה כמו אבני דומינו" - הסבירו לי אז את קריסת כל המערכות במקביל - "אבל שינוי אחד לטובה בדרך כלל מביא ל"התיישרות" קו גם בתחומים אחרים, או לפחות לרצון לעשות זאת..." - והנה את מתמודדת נהדר עם גירושייך, מגלה בעצמך יכולות ובעיות שניתן להתמודד איתן - ועם כל הידע הזה מעוניינת לעשות שינוי גדול נוסף - בקריירה. נפלא! מגיע לך להרגיש טוב עם עצמך, ושינוי כיוון מקצועי צופן בחובו התרגשות גדולה של לימוד וגילוי..יש לנו כאן יותר מהוכחה אחת שזה אפשרי בכל גיל... לגבי החשש שלך מעזיבת מקום העבודה - חושים בריאים יש לך יקירתי
אבל לי יש תחושה שעם הביטחון שלך בעצמך והבגרות המפוכחת שנשקפת לי בין מילותייך תעשי זאת בזהירות ובאופן שלא יזעזע את מערכות חייך. בהצלחה לך מכל ה-
נועה.

פּרפרית

New member
צהריים טובים לך מיקי

וברוכה הבאה
יש לי חברה שאובחנה כ ADHA בעקבות איבחונים שעשתה לבנים שלה, מאז שנתיים שהיא לוקחת ריטלין(פעמיים ביום) והחיים שלה השתנו לבלתי היכר...

ברוכה הבאה

"אני אישית ולעצמי שלמה ומאושרת שעשיתי את הצעד הזה" - זה המשפט שיוביל אותך,גם בנפילות. שמחה שבאת.

בבון1

New member
ערב טוב מיקי ../images/Emo20.gif

אין ספק כי לכל סיום תהייה התחלה חדשה,הסיום עצמו הוא התחלה. וכפי שכתבת ישנם קשיים,אבל רצון עז יביא לשינוי למרות כל ההתלבטויות נראה לי שיש בך את התבונה לקבל החלטה נכונה.היי אופטימית גם ברגעים קשים ו/או מפחידים.ובסופו של תהליך בטוחני שהשינוי יהייה מבורך. לו נותר לי אלא לאחל לך
בכל אשר תפני

ערב טוב ותודה ../images/Emo9.gif

תודה לכולם על קבלת הפנים החמה, נפלתי על כולם על הבוקר... רק אתמול גיליתי את הפורום וקראתי אתכן, הרגשתי שפה המקום שיתאים לי לכתוב ולתמוך, הוכחתי לעצמי ולאחרים שאכן יש אפשרות לשנות, ונכון אין גיל לשינויים, אולי זה קצת יותר קשה ומפחיד אך מי שבאמת מרגיש את הצורך לעשות זאת, שום דבר לא יעצור בעדו והכי חשוב זה להיות שלמים עם השינוי. שיהיה המשך ערב נפלא

למעלה