בוקר טוב

ניקולה1

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אני משתתפת סמויה בפורום המקסים שלכן כבר הרבה זמן והגיע הזמן שאציג את עצמי, אז שמי ניקול נשואה שנה בת 27 ומנסה להרות כמעט כבר חצי שנה. לאור המלצות רבות, החלטתי שהחודש הזה אני אפעל על פי שיטת חום השחר ויש לי שאלה קטנה, אני כרגע ביום ה - 14 למחזור. החום שלי התחיל מ- 36.30 ובהדרגה עלה ל - 36.45 והיום נימדד על 36.58 לפי מה שאני מבינה האם היום חל הביוץ? אם כן כמה זמן תחייה הביצית כי רק אפגוש את בעלי בערב? מאחלת לכולכן את ה -
המיוחלים

blue4u2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני פחות מבינה בחום השחר ולכן אתן למומחות לענות לך כאן אבל מאחלת לך בהצלחה וכניסה מהירה להריון קל ותקין

מוריייי

New member
היי ניקולה, ברוכה הבאה

לגבי הביוץ מוטב שהמנוסות ממני יענו לך לגבי הביצית היא חיה 24 שעות. בכל אופן הכי חשוב ומה שרציתי לאמר לך זה שיהיה בהצלחה.

מעיןבר

New member
הי ניקולה, ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

תוכלי לצרף גרף? אני אצרף שוב את הקובץ (שקצת תיקנתי ושיפרתי...) ותמלאי פנימה את הפרטים. בעיקרון - אם היום היתה קפיצת חום אז הביוץ היה אתמול וסביר להניח שכרגע הביצית כבר אינה עימנו... מקווה שחגגתם השבוע
מחזיקה לך אצבעות ש"זה זה".

ניקולה1

New member
אויי ויי את רצינית קפיצה בחום זה או

שהביוץ היה אתמול מכיוון שעבדנו על פי יום כן יום לא אז אתמול היה לא את חושבת שעדיין יש סיכוי? אוך אני ממש מבואסת עכשיו

מוריייי

New member
יש סיכוי, כי הזרע מסוגל לחיות בגוף

האישה עד 72 שעות לאומת הביצית. לכן תמיד עדיף שהזרע יחכה לביצית ולא להפך הלוווו צריך להיות אופטימים.

מעיןבר

New member
לא להתבאס../images/Emo70.gif יש סיכוי ../images/Emo24.gif

הילדה שלי נוצרה מיחסים שקיימנו יום לפני הביוץ, לפי סטטיסטיקות זה אפילו יום פורה יותר כי כמו שהסבירו - עדיף שהזרע יחכה לביצית והוא יכול להמשיך ולחיות בגוף האישה כמה ימים (הרבה יותר מהביצית). שיהיה במזל

קובולט

New member
ברוכה הבאה

קדימה זריז תכניסי את הבעלול למיטה ,דרך אגב אין לך מה להיות מבואסת אם אתמול לא עשית הזרע חי 72 שעות וזה אומר שהוא חיכה שם לביוץ אבל ליתר ביטחון להכניס את הבעלול כבר עכשיו למיטה כמה רומנטי

ניקולה1

New member
זו הבעיה ../images/Emo9.gif שאני אפגוש את בעלי רק

בערב. טוב זה כמו שאפרסקה אמרה עם הגורל ירצה זה מה שיהיה נכון?

אפרסקה

New member
הגורל או האל, כל אחת מה שהיא מאמינה

בו... ובעזרת השם (והגורל) כולנו בקרוב בהריון!

ניקולה1

New member
חייבת להקפיץ עבור מעיין או פונג

הבוקר התעוררתי בשעה הקבועה והחום שוב קפץ אתמול הוא היה 36.58 והיום הוא היה 36.65 מה זה אומר?

נראה שיש כאן עליה של 3 טמפ'

רצופות ויתכן והביוץ כבר עבר. אם תצרפי גרף אפשר יהיה להעביר את קו ה-cover line ולראות טוב יותר מתי היה/יהיה הביוץ. אם הביוץ כבר התרחש, אז 3 הטמפ' הנ"ל שעולות מסמנות שתקופת הפוריות הסתיימה. אבל קשה להבין את המצב המדוייק ללא ראייה של התמונה הכללית. ו...ברוכה הבאה
לולה הפילולה

ניקולה1

New member
היי לולה תודה רבה

צרפתי את הגרף ויש לציין שכל המדידות נעשו באותה השעה בכל יום

פּוֹנְג

New member
מכיוון שלא רואים בגרף שלך עלייה

מובהקת אם כי הדרגתית, הייתי אני מסתמכת על ההפרשות לפיכך בימים בהם את מציינת תחושה קרמית ואחר כך חלבון ביצה שם כנראה היה הביוץ שלך. אבל מכיוון שמדובר בימים ה-11-14 שזה קצת מאוחר במחזור, חשוב לדעת מה אורך המחזור שלך בדרך כלל. בקיצור - אני לא יודעת
אבל בטוח יבואו עוד מעט אלו שיודעות.

גם אני כמו פונג

לא רואה כאן התנהגות של ביוץ. בד"כ מחפשים את הביוץ באזור היום שבו הטמפ' היתה נמוכה, לפני שהתחילה לעלות. אז מעבירים קו של 6 המדידות לפני הטמפ' הנמוכה. ומחפשים את תאריך הביוץ המדוייק. אצלך בגרף היום ה-5 הוא הטמפ' הכי נמוכה ומאז יש רק עליה. אין 6 מדידות קודמות ליום ה-5 אז לא ניתן להעביר קו ולבדוק את תאריך הביוץ המדויק. אם היום ה-5 היה יום הביוץ, אז המחזור שלך הוא בן 19 ימים? מה אורך המחזור הממוצע שלך? מה שאני רואה בגרף מאוד מוזר לי. אולי מעין תדע לנתח את הנתונים טוב יותר

מעיןבר

New member
הי ניקולה

האם המחזור שלך קצר? אני רואה ביוץ ביום ה- 9
(וגם התוכנה מסכימה אריתי) או אם נעשה קצת "קוועצ'" ביום ה- 13 (שזה בסדר גמור).

ניקולה1

New member
בוקר אור

תודה לכולם על התשובות ואנסה לתת יותר מידע המחזור שלי הוא בערך כל 36-40 יום. הבוקר נירשמה ירידה, החום היה 36.35 אז האם ייתכן והביוץ היה אתמול? כשהחום היה בשיאו?

מעיןבר

New member
לא הגיוני שהביוץ היה בשיא החום...

בואי נמשיך לעקוב אחרי המחזור שלך, תמשיכי לפרסם לנו את הגרף אחת לכמה ימים ונמשיך לבדוק איך החום שלך מתנהג

למעלה